Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema

QUOTE(zuzla @ 2012 02 01, 15:35)
o tu užsakinėjai kažką?

apie 50 smile.gif iš jų 13 hibridinių falenopsių, liko pačiausi, kiti iškeliavo pas mamą, nes kitaip nebūtų kur naujų statyti hihihi.gif

baltai pavydziu wub.gif
Kazkaip pas mane ziemos metu, daznai tenka palaidot keleta gelyciu. Neisgyvena. Tai arba perlaistau, o kambariuose salta, arba joms truksta sviesos nes ne ant palanges ziema stovi arba nezinau kas nutinka, bet islieka tik istvermingiausios. Beto, gaila kasmet vis tas pats. Ir ka daryt - neisivaizduoju. Kambary apie 16-17 diena nakti aisku vesiau.
Atsakyti
QUOTE(Orfeja @ 2012 02 01, 15:49)
Jo, užsisakiau:
Dendrobium phalaenopsis hybrid,
Oncidium Twinkle "Chian-Tzy Delight",
Phalaenopsis Penang Queen Brother,
Phalaenopsis Sogo Black,
Sedirea japonica ir trąšų, ir fungicido.

Oho, visos kokios grazios, na baltai pavydziu, laukiu nesulaukiu, kada visos pasirodysite wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Orfeja @ 2012 02 01, 14:49)
Jo, užsisakiau:

ir nepagalvojai kaip galėsi atsiimti?
belieka ieškoti pakeleivių mastau.gif
Atsakyti
Prasinešiau šiandien per pardes, vežiau net kartoninę dėžę, bet grįžau su tuščia, nes nieko gero neužtikau (ne gėlių pirkt važiavau, tai ir nenusiminiau biggrin.gif ). Ermitaže miniukų nukainuotų galybė, po 9,99lt, vandos kelios, mano akim gražios, didelės, žydinčios ryškiai mėlynai, rodos po 60 ir 70Lt.

Bet pasiruošiau vis tiek ką nors valentinkei pasidovanot (vyro rankomis lotuliukas.gif ), tai vazonikus du jau nusipirkau iš anksto lotuliukas.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 02 01, 14:54)
sudėsiu į kokį indelį/dėžutę, apmuturiuosiu arba po paltu pasikišiu ir pernešiu. juk 10 metrų tereikės paeiti.

o kurioj Vilniaus vietoj jie bazuojasi?

QUOTE(zuzla @ 2012 02 01, 15:06)
Dinema polybulbon ir Rodriguezia decora wub.gif

jau antra tai labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 02 01, 15:19)
o kurioj Vilniaus vietoj jie bazuojasi?

Bukiškyje, Vilniaus rajonas
Atsakyti
Gavau e-mailą:

"www.orchidejos.lt
Mūsų naujienos:
http://www.orchidejo...index.php?id=36
http://www.orchidejo...hp?id=36&cid=13
Kviečiame apsilankyti, pasigrožėti naujomis orchidėjomis, rezervuoti ir
įsigyti!!!
Pateikus užsakymą virš 100Lt pristatymas Vilniaus mieste NEMOKAMAS!
Kaune bus galima sutarti ir atsiimti 2012-02-03 ir 2012-02-11 dienomis."

taigi, lb patogu, net dvi dienos susiderinti atsiėmimą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 01, 16:18)
ir nepagalvojai kaip galėsi atsiimti?
belieka ieškoti pakeleivių mastau.gif

Tai tik su pakeleiviais ir išeis parsigabent. Būna vyras važiuoja į Vilnių, bet neaišku ar važiuos šį mėnesį... Teks ieškot pažįstamų, kas galės parvežt g.gif
Manau prie gerų norų viskas įmanoma 4u.gif

QUOTE(Merii @ 2012 02 01, 16:44)
Gavau e-mailą: iš www.orchidejos.lt

Aš irgi gavau tą patį smile.gif bet laiško su sąskaita dar nea.
Atsakyti
Orfėja, parašyk jiem pati. Aš parašiau, tai per kelias minutes atsakymą gavau. Deja, mano užsakyto negavo, tačiau antru numeriu buvau pasirinkus hieroglyphica, tai ją ir imu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2012 02 01, 17:44)

Kaune bus galima sutarti ir atsiimti 2012-02-03 ir ."[/i]
taigi, lb patogu, net dvi dienos susiderinti atsiėmimą  ax.gif

Gal apie daugiau ką galite pasakyti, apie kelintą valandą tai būtų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Orfeja @ 2012 02 01, 14:49)
trąšų, ir fungicido.

Kokias ir koki pirkai? man kazkaip nebuvo laiko atsiliepimu paskaitinet, nors apie situs dalykus irgi minti turejau.

Vis dar laukiu klajojancio Physan huh.gif Tikiuos nekonfiskuos.
Atsakyti
Gal kuri auginat Phalaenopsis Mannii - ar labai skiriasi jo priežiūra lyginant su kitais phalaenopsiais? Jei kuri auginat ir pas jus žydėjo, gal galit parodyt kaip natūroj žiedeliai atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 02 01, 22:25)
Gal kuri auginat Phalaenopsis Mannii - ar labai skiriasi jo priežiūra lyginant su kitais phalaenopsiais? Jei kuri auginat ir pas jus žydėjo, gal galit parodyt kaip natūroj žiedeliai atrodo ax.gif

Auginu, priežiūra nesiskiria, tik gal šiek tiek drėgniau jis nori būti nei kiti g.gif ruošiasi žydėt be didelių kaprizų, du žiedstiebiai, kol kas dar pumpurai.
Atsakyti