QUOTE(Partizanė @ 2012 01 08, 16:08)
Kadangi pumpurėlis išlindo ir prasiskleidė jau namuose (gavus prieš tris sav. nebuvo nei matyti jo) - beveik užskaitau kaip naminį žydėjimą šalia - mandarinas, nedidukas
ooo, koks Gėris Partizane, kuo vardu šis "mandarinas" ?
QUOTE(*woman* @ 2012 01 07, 02:19)
mumrika-pas zviozdą falenopsiam 30 proc nuolaida,dar pora yra tų gražių,bet jis neduoda kuistis,o nekuitus pirkt nenoriu už šakelę su pora žiedų pasimerkimui,tai daugoka manau...,vyras sakė nueis pakuist jei noriu,bet jau nežinau ar noriu,senokai jos ten. Gal tikrinai?
QUOTE(mumrikas @ 2012 01 07, 09:14)
o pas žvaigždūną maximoj nebuvau
Buvau šiandien pas tą jūsų gražiąją gėlelę. Deja, taip jo ir nepamačiau, dirbo kažkokia mergaitė Tai paprašiau, kad parodytų visus falenopsius iš apačios. Išrodė visus, kainos 5-10 Lt be žiedų jau, tačiau ji buvo susirašiusi kur kas kaip žydi. Pamačiau vieną falenopsį, tą kur žiedstiebį galima visaip lankstyti žydi ypač dideliais baltais žiedais, kaina 10 lt buvo, bet atsisakiau, nes už 5 žadėjau pasiimti kokį varganą augalėlį, tačiau tą patį atidavė už pitaką Po šaknų apžiūros nukirpau tik vieną ir tai su maža dėmele Dabar pagal lapų dydį jis yra didžiausias mano kolekcijoje, beveik toks pats kaip mumriko "kopūstas".
Papildyta:
QUOTE(mumrikas @ 2012 01 07, 09:14)
Aš iš ten noriu geltono phalaenopsio su vyšninėms dėmėm, tai reiks nulėkt apsižvalgyt
Mačiau ten tokį, tik kainos nežiūrėjau, nes pati norėjau jį prigriebti, LABAI gražiai atrodė
QUOTE(Isdykelle @ 2012 01 08, 22:09)
Buvau šiandien pas tą jūsų gražiąją gėlelę. Deja, taip jo ir nepamačiau, dirbo kažkokia mergaitė
Tai vat vat kad pagrindinio žiedo ir nematei - ką ten kažkokie phalaenopsiai prieš mūsų gėliną
O mano kopūstas pati matei, kad gyvai atrodo kaip koks monstras Bet kol žydi gali augt ir didėt kiek panorėjęs
Pati Maximoj vis dar nebuvau šiom dienom, bet brolį apsižvalgyt pasiunčiau, mat anas visai šalia gyvena. Tai sakė tas geltonas violetinėm dėmėm nenukainuotas
QUOTE(melynake* @ 2012 01 07, 20:37)
va tokio kaip tik ieskosiu,jei nepavyks isgelbeti panasaus,maximoj pirkto,o sakykit jo spalva kaip nuotraukoj,ar violetine labiau?
QUOTE(mumrikas @ 2012 01 09, 11:21)
Pati Maximoj vis dar nebuvau šiom dienom, bet brolį apsižvalgyt pasiunčiau, mat anas visai šalia gyvena. Tai sakė tas geltonas violetinėm dėmėm nenukainuotas
Gali būti, tačiau -30% nuolaida jam
QUOTE(Isdykelle @ 2012 01 09, 14:25)
Gali būti, tačiau -30% nuolaida jam
Tai tep, bet kadangi jau ir taip gelių daugiau nei reik (pati matei, kad visos palangės "tirštai" nustatytos vazonikais ), tai randu pretekstų dar nepirkt - sakau, kad pirksiu, kai bus labai pigu
O as gimtadieniui noreciau to svaigiai kvepiancio voro
QUOTE(evers @ 2012 01 07, 12:16)
pas mane taip pat,sukrauna žiedus ,žiedukai kai kiek didesni ir numeta juos..
užjaučiu ,man panosėj jau styro plikas stiebas,nukrito paskutinis pumpuras iš 7 ...,žydi tik vienas paprastutis pigutis ir ludisija
QUOTE(rrine @ 2012 01 07, 22:27)
galima, kai pirkau nukainuotas katlėjas
gražių radai?
QUOTE(Partizanė @ 2012 01 08, 17:08)
šalia - mandarinas, nedidukas
na ir fainuolis
QUOTE(Isdykelle @ 2012 01 08, 23:09)
Buvau šiandien pas tą jūsų gražiąją gėlelę.
teks dar atvažiuot
QUOTE(mumrikas @ 2012 01 09, 13:21)
Tai vat vat kad pagrindinio žiedo ir nematei
QUOTE(Tina* @ 2012 01 09, 16:35)
O as gimtadieniui noreciau to svaigiai kvepiancio voro
ir aš nepykčiau už tokį vorą