Gal kas galite patarti, kaip tarkim, siomis dienomis atsivezti orchideja i namus su savo automobiliu, kaip ja supakuoti, i vynioti, kad nenusaltu? Kauno Ermitaze berods 40% vazoninems gelems, galvoju, gal nusipirkti kokia, bet kaip parsigabenti, kai lauke toks saltis
QUOTE(janudi @ 2012 01 31, 20:38)
Gal kas galite patarti, kaip tarkim, siomis dienomis atsivezti orchideja i namus su savo automobiliu, kaip ja supakuoti, i vynioti, kad nenusaltu? Kauno Ermitaze berods 40% vazoninems gelems, galvoju, gal nusipirkti kokia, bet kaip parsigabenti, kai lauke toks saltis
aš kai iš Ermitažo pirkau miniuką, tai iš namų važiuodama prikaitinau kiek galėjau mašiną, greit apsiprekinau, tada gėliuką įdėjau į dvi kartonines dėžes (popierius ar kartonas labai geras šilumos izoliatorius), greit su juo nušokliavau į mašiną, o mašinoj dar uždengiau pasiimtu pleduku.
Gėlytė visai nepajuto pervežimo ir persodinta puikiai žydi jau antrą savaitę
QUOTE(mumrikas @ 2012 01 31, 21:22)
aš kai iš Ermitažo pirkau miniuką, tai iš namų važiuodama prikaitinau kiek galėjau mašiną, greit apsiprekinau, tada gėliuką įdėjau į dvi kartonines dėžes (popierius ar kartonas labai geras šilumos izoliatorius), greit su juo nušokliavau į mašiną, o mašinoj dar uždengiau pasiimtu pleduku.
Tai tas dvi dezes teko kartu su savimi nestis i prekybos sale ar ten vietoje dave
Papildyta:
Ir kiek pamenu tada dar nebuvo taip baisiai salta
QUOTE(janudi @ 2012 01 31, 21:28)
Tai tas dvi dezes teko kartu su savimi nestis i prekybos sale ar ten vietoje dave
tada radau vietoje, bet dabar pora nedidelių kartoninių dėžių visad vežuos mašinoj, jei "netyčia" keliai suka pro Ermitažą ar Senukus
Tada buvo jau minusas, gal kokie minus penki ar septyni. Bet kokiu atveju, jei mašinoje šilta, o augaliukas įdėtas į porą dėžių, kol nubėgsi nuo prekybcentrio iki mašinos tikrai jis šalčio nepajus
kad taip gėliukus transportuojant saugotų kaip jus
nepamirškit, žiemą visada yra tikimybė nusipirkti jau nušalusį augalą, įdėmiai apžiūrėkite prieš įsigijant.
nepamirškit, žiemą visada yra tikimybė nusipirkti jau nušalusį augalą, įdėmiai apžiūrėkite prieš įsigijant.
QUOTE(janudi @ 2012 01 31, 20:38)
jus pirma nuvaziuokit ir apsiziurekit,as,asmeniskai,neradau tokiu,kurias noreciau pirkti,turiu omeny falenopsius
QUOTE(liepa27 @ 2012 01 31, 21:56)
jus pirma nuvaziuokit ir apsiziurekit,as,asmeniskai,neradau tokiu,kurias noreciau pirkti,turiu omeny falenopsius
taip taip, tiesiog galvoju ryt nulekti, bet tai nereiskia kad tikrai pirksiu... kai buvo 25% nuolaida, tai vos issirinkau, nes buvo keli variantai, teko rinktis, galvoju, o gal dar liko kas nors grazaus ir nebrangaus, nes is orchidejos.lt pirkti man brangoka
Nenupirko man brassios
QUOTE(Tina* @ 2012 02 01, 01:49)
Nenupirko man brassios
pavasarį ir aš medžiosiu-dviese kai griebsimės,tai gausim
peržiūrėjau naujienas orchidėjų parvežtų-nu jeckau kleckau kokie grožiai
bet kol neturiu sąlygų,jungiu ramiaką ir lauksiu kuo kitos girsis
QUOTE(Skaidrek96 @ 2012 01 31, 21:14)
oi kaip puiku, mano visus gėliukus orchidėjos.lt nupirko
Gal laišką nuo jų gavot?
Aš negaunu...
Ir man negavo