Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema

QUOTE(Orfeja @ 2012 01 31, 14:54)
Aš užsisakiau, kad man parvežtų japonica. Laukiu nesulaukiu, kada sąskaita atsiūs  ax.gif  Bet jau ir kainytės nemažos naujų augaliukų  cool.gif

ir aš svajoju apie japonica, bet... gal kada nors blush2.gif
Tina, ar tu augini Phal.bellina?
Pažiūrėjau albumuke, turi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 31 sausio 2012 - 15:08
QUOTE(Merii @ 2012 01 31, 15:01)
ir aš svajoju apie japonica, bet... gal kada nors  blush2.gif
Tina, ar tu augini Phal.bellina?

As, bet gavau labai mazuti, su taskuciais ant lapu, tai vis dar jis adaptuojasi pas mane, kazin ar bus kas gero is jo. Bendrai paemus visus uzsakymus esu nusivylus juo.
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2012 01 31, 14:59)
matėt, kokių gražių tolumnijų padavė, čia kaip tipo oncidiumai auginami. Nors ir aš tokia čia ir žinovė  blush2.gif

man jos labai gražios smile.gif
Laukiu ir aš,jei parvežė augalą,tai užteks ir vieno,bus jau per brangu.Lauksiu pavasarinių užsakymų,baisu per tokius šalčius.Turbut,reiks palaukt,kol praeis,tada teks pagalbos prašyt smile.gif
Atsakyti
eliss, o ką užsisakei, jei ne paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2012 01 31, 16:21)
eliss, o ką užsisakei, jei ne paslaptis?

aš geltonos spalvos fanė smile.gif Cycnoches Golden Showers.
Reiks kažkaip informaciją atsispausdint ar kaip,nes mano galva jau nebepajėgia tiek daug informacijos sutalpint rolleyes.gif
Atsakyti
Sakykite, o taip uzsisakyti, kad atveztu gaunasi pigiau, nei is ju parduotuveles pirkti? kai kurios matote savo augaliukus parduotuveje idetus, ar labai jie brangesni, nei jus uzsakete? Ar tas pats gaunasi?
Atsakyti
tai jų parduotuvėlė kažkur prie Vilniaus, aišku, patiems geriau pasiimti, jei pakeliui.
Dar nieks sąskaitų negavęs, negalime lyginti, bet tikriausiai ta pati kaina bus.
eliss, savo cycnoches tiesiogine prasme pamečiau tarp džiunglynų, neįsivaizduoju kur pakabinau, nerandu lotuliukas.gif , bet ji ten tik auginukas, nieko gero
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 31 sausio 2012 - 15:57
Ta pati augalų kaina, nes aš vakar vakare visai netyčia pamačius kad pildosi katalogas, rezervavau dar vieną augaliuką, tai tuo pačiu gavau sąskaitėlę ir už atvežtus augaliukus.. Mano užsisakyta Sedirea japonica kainuoja 55 lt kaip ir parduotuvėj smile.gif
Tik Encyclia vittelina buvau nusižiūrėjusi pigesnę, bet atvežė brangesnę, pasirodo iš kito augintojo ėmė, nes gražesni augaliukai buvo.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Uranija5 @ 2012 01 31, 16:51)
Tik Encyclia vittelina buvau nusižiūrėjusi pigesnę, bet atvežė brangesnę, pasirodo iš kito augintojo ėmė, nes gražesni augaliukai buvo..  ax.gif

Kokį grožį turėsi bigsmile.gif Jei apsivaikiuotų... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Uranija5 @ 2012 01 31, 17:51)
Ta pati augalų kaina, nes aš vakar vakare visai netyčia pamačius kad pildosi katalogas, rezervavau dar vieną augaliuką, tai tuo pačiu gavau sąskaitėlę ir už atvežtus augaliukus.. Mano užsisakyta Sedirea japonica kainuoja 55 lt kaip ir parduotuvėj  smile.gif
Tik Encyclia vittelina buvau nusižiūrėjusi pigesnę, bet atvežė brangesnę, pasirodo iš kito augintojo ėmė, nes gražesni augaliukai buvo..  ax.gif

As irgi ziurejau, tai ta pati. Tik Siderea Japonika is LOD buvo 45lt berods, o man reiks moket 55 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Orfeja @ 2012 01 31, 16:55)
As irgi ziurejau, tai ta pati. Tik Siderea Japonika is LOD buvo 45lt berods, o man reiks moket 55  doh.gif

Bet LOD, rodos, jaunas augaliukas? Ar ir atvežtas jaunas yra? Nežiūrėjau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ikkuna: 31 sausio 2012 - 16:57
QUOTE(ikkuna @ 2012 01 31, 17:54)
Kokį grožį turėsi  bigsmile.gif  Jei apsivaikiuotų...  ax.gif

Tai kad net neįsivaizduoju kokio didumo bus, nes užsisakiau "baby plant" biggrin.gif, bet įtariu ilgokai teks palaukti kol užaugs...
Papildyta:
QUOTE(ikkuna @ 2012 01 31, 17:57)
Bet LOD, rodos, jaunas augaliukas? Ar ir atvežtas jaunas yra? Nežiūrėjau.

Taip, LOD jaunas gražus augalas kuriam iki žydėjimo 1-2 metai, buvau aš jį rezervavusi, bet kai atsirado galimybė užsisakyti per orchidėjos.lt užsisakiau čia ir turėčiau gauti su žiedstiebiu.. biggrin.gif. Kažkaip pagalvojau kas tie 10 lt (bet kuriuo atveju nepigu), nes neturiu tiek kantrybės du metus laukti... blush2.gif
Atsakyti