tai gal kuri jau gavote laišką iš orchidejos.lt su geromis naujienomis dėl savo užsakymo?
o ką reiškia prie orchidėjų dydžio užrašiukas FS (blooming aišku, kai vazonėlio skersmuo cm aišku, o kas FS? )
QUOTE(mumrikas @ 2012 01 31, 13:21)
o ką reiškia prie orchidėjų dydžio užrašiukas FS (blooming aišku, kai vazonėlio skersmuo cm aišku, o kas FS? )
flowering size - žydėjimo amžiaus, t.y. suaugęs
QUOTE(zuzla @ 2012 01 31, 15:21)
tai gal kuri jau gavote laišką iš orchidejos.lt su geromis naujienomis dėl savo užsakymo?
aš jau gavau na ne visus augaliukus parvežė bet surinko ir labai nuostabius
QUOTE(Kkunigunda @ 2012 01 31, 13:32)
aš jau gavau na ne visus augaliukus parvežė bet surinko ir labai nuostabius
vat ir aš laukiu atsakymo, nes jei ne viską gausiu, tik tada turiu galimybę kažką kitą išsirinkti iš siūlomų sąrašo.. bijau, kad neišgraibstytų
QUOTE(zuzla @ 2012 01 31, 15:33)
vat ir aš laukiu atsakymo, nes jei ne viską gausiu, tik tada turiu galimybę kažką kitą išsirinkti iš siūlomų sąrašo.. bijau, kad neišgraibstytų
vat tas ir yra galima nagus nusigraužti, kai nušvilpia po panose galvojau bus didesnis pasirinkimas augaliukų
QUOTE(zuzla @ 2012 01 31, 14:25)
flowering size - žydėjimo amžiaus, t.y. suaugęs
ačiukas
kad jūs žinotumėt kaip man smalsu pamatyt jūsų užsakytus augalėlius - būtinai pasidemonstruokit kai tik gausit
Kada nors gal ir aš užsisakysiu kokią iš šitos jūsų pamėgtos parduotuvėlės. Bet jaučiu, kad dar nesu tokia pažengusi, kad galėčiau įvairias rūšis auginti. Pavarvinu vis seilę, bet gal kada nors varvinsiu ne žiūrėdama į jūsų pirkinius, bet į savo...
As irgi dar negavau e-mailo, bet viena uzsakyta augala matau ju parduotuvej.
Nebuvau kelias dienas, bet tooookių gražuolių pridėjot: vandute mėlyna, juodas phal
Aš užsisakiau, kad man parvežtų japonica. Laukiu nesulaukiu, kada sąskaita atsiūs Bet jau ir kainytės nemažos naujų augaliukų
QUOTE(Merii @ 2012 01 31, 10:47)
neturėtų taip daryt. Deda kas laisvam pardavimui.
Kas čia japonica norėjo, yra, kas pirmas tas su žiedstiebiu gaus
Man ta katlėja Panda lb lb, bet jau turiu mažiukę, o čia gatavai jau žydinti
Kas čia japonica norėjo, yra, kas pirmas tas su žiedstiebiu gaus
Man ta katlėja Panda lb lb, bet jau turiu mažiukę, o čia gatavai jau žydinti
Aš užsisakiau, kad man parvežtų japonica. Laukiu nesulaukiu, kada sąskaita atsiūs Bet jau ir kainytės nemažos naujų augaliukų