Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema

tai gal kuri jau gavote laišką iš orchidejos.lt su geromis naujienomis dėl savo užsakymo? smile.gif
Atsakyti
o ką reiškia prie orchidėjų dydžio užrašiukas FS (blooming aišku, kai vazonėlio skersmuo cm aišku, o kas FS? ) g.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 01 31, 13:21)
o ką reiškia prie orchidėjų dydžio užrašiukas FS (blooming aišku, kai vazonėlio skersmuo cm aišku, o kas FS? )  g.gif

flowering size - žydėjimo amžiaus, t.y. suaugęs
Atsakyti
Aš dar negavau laiško. Turbūt jie pirmiau sukels viską į puslapį, o po to jau ir klientus nudžiugins. Ko gero, užtruks viskas ir teks luktelt mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 01 31, 15:21)
tai gal kuri jau gavote laišką iš orchidejos.lt su geromis naujienomis dėl savo užsakymo? smile.gif

aš jau gavau 4u.gif na ne visus augaliukus parvežė verysad.gif bet surinko ir labai nuostabius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kkunigunda @ 2012 01 31, 13:32)
aš jau gavau 4u.gif  na ne visus augaliukus parvežė verysad.gif  bet surinko ir labai nuostabius thumbup.gif

vat ir aš laukiu atsakymo, nes jei ne viską gausiu, tik tada turiu galimybę kažką kitą išsirinkti iš siūlomų sąrašo.. bijau, kad neišgraibstytų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 01 31, 15:33)
vat ir aš laukiu atsakymo, nes jei ne viską gausiu, tik tada turiu galimybę kažką kitą išsirinkti iš siūlomų sąrašo.. bijau, kad neišgraibstytų ax.gif

vat tas ir yra biggrin.gif galima nagus nusigraužti, kai nušvilpia po panose doh.gif galvojau bus didesnis pasirinkimas augaliukų g.gif
Atsakyti
matėt, kokių gražių tolumnijų padavė, čia kaip tipo oncidiumai auginami. Nors ir aš tokia čia ir žinovė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 01 31, 14:25)
flowering size - žydėjimo amžiaus, t.y. suaugęs

ačiukas wub.gif

kad jūs žinotumėt kaip man smalsu pamatyt jūsų užsakytus augalėlius - būtinai pasidemonstruokit kai tik gausit bigsmile.gif
Atsakyti
Kada nors gal ir aš užsisakysiu kokią iš šitos jūsų pamėgtos parduotuvėlės. wub.gif Bet jaučiu, kad dar nesu tokia pažengusi, kad galėčiau įvairias rūšis auginti. schmoll.gif Pavarvinu vis seilę, bet gal kada nors varvinsiu ne žiūrėdama į jūsų pirkinius, bet į savo... lotuliukas.gif
Atsakyti
As irgi dar negavau e-mailo, bet viena uzsakyta augala matau ju parduotuvej.
Atsakyti
Nebuvau kelias dienas, bet tooookių gražuolių pridėjot: vandute mėlyna, juodas phal 4u.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Merii @ 2012 01 31, 10:47)
neturėtų taip daryt. Deda kas laisvam pardavimui.
Kas čia japonica norėjo, yra, kas pirmas tas su žiedstiebiu gaus  lotuliukas.gif
Man ta katlėja Panda lb lb, bet jau turiu mažiukę, o čia gatavai jau žydinti  wub.gif

Aš užsisakiau, kad man parvežtų japonica. Laukiu nesulaukiu, kada sąskaita atsiūs ax.gif Bet jau ir kainytės nemažos naujų augaliukų cool.gif
Atsakyti