Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema

QUOTE(ikkuna @ 2012 01 31, 09:42)
Nesupratau, mūsų užsakytus augalus į puslapį talpins?  blink.gif

iš kur tokios mintys? juk važiavo savo parduotuvės papildyti, o užsakymai juk atskirai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 31 sausio 2012 - 09:45
QUOTE(ikkuna @ 2012 01 31, 09:42)
Nesupratau, mūsų užsakytus augalus į puslapį talpins?  blink.gif

neturėtų taip daryt. Deda kas laisvam pardavimui.
Kas čia japonica norėjo, yra, kas pirmas tas su žiedstiebiu gaus lotuliukas.gif
Man ta katlėja Panda lb lb, bet jau turiu mažiukę, o čia gatavai jau žydinti wub.gif
Atsakyti
Aš norėjau japonicos, bet kol kas brangu man verysad.gif Tikrai pasiseks kažkam unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*woman* @ 2012 01 31, 00:24)
''ilga kelionė per kopas''  biggrin.gif ,bet smagu,kad svajonės pildosi  thumbup.gif  wub.gif

tikrai smagu taip ilgai norėt, svajot ir galų gale gaut nei kad tiesiog nueit ir nusipirkt blush2.gif

QUOTE(janudi @ 2012 01 31, 08:18)
O nebijojai per toki salti pirkti? g.gif

Važiavo tėvai su savo mašina, tėtis prišildė mašiną kaip kambarį, o ir gėlytė buvo supakuota kaip kūdikėlis. Šiaip per kažką nepažįstamą vežtis tikrai pabijočiau, bet dėl tėvų esu rami - jie gėle pasirūpino ne blogiau nei aš sugebėčiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 01 31, 11:15)
Važiavo tėvai su savo mašina, tėtis prišildė mašiną kaip kambarį, o ir gėlytė buvo supakuota kaip kūdikėlis. Šiaip per kažką nepažįstamą vežtis tikrai pabijočiau, bet dėl tėvų esu rami - jie gėle pasirūpino ne blogiau nei aš sugebėčiau thumbup.gif

tiosiog iki parduotuvės gėlės ne taip saugiai ir šiltai keliauja, todėl nepatartina pirkti jų tokiu šaltu metu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 01 31, 12:21)
tiosiog iki parduotuvės gėlės ne taip saugiai ir šiltai keliauja, todėl nepatartina pirkti jų tokiu šaltu metu smile.gif

pirkau gėlytę iš vienos forumietės mirksiukas.gif
Atsakyti
ėmiau ir suradau savo svajonių orchidėją - vat tokia ana būtų:

http://www.orchids.l...h...6&start=165

Paphiopedilum philippinense var. roebelenii

jau naktim sapnuoju kaip pavasarį ją iš italų užsisakinėsiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mumrikas: 31 sausio 2012 - 12:40
mumrikai, graži ilgakasė wub.gif , bet ją pražydint namų sąlygomis wacko.gif , be šiltnamio, abejoju
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 01 31, 11:24)
pirkau gėlytę iš vienos forumietės  mirksiukas.gif

aaa, nu tai tada puiku mirksiukas.gif
Atsakyti
Kažin, kaina eurais ar litais mastau.gif

http://orchidejos.lt/index.php?id=83
Atsakyti
QUOTE(ikkuna @ 2012 01 31, 12:49)

eurais
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2012 01 31, 13:46)
mumrikai, graži ilgakasė  wub.gif , bet ją pražydint namų sąlygomis  wacko.gif , be šiltnamio, abejoju

pasiutimas užėjo pabandyt - gal iki pavasario, kol vėl prasidės užsakymai, daugiau pasidomėsiu, pasiskaitysiu ir entuziazmas išblės blush2.gif
Atsakyti