Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema

Eliss, lerikyte, tviga- labai labai gražu wub.gif wub.gif wub.gif

Tina, kol dar diena nepasibaigė priimk ir nuo manęs didžiausius sveikinimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif Daug daug gražių žiedų... birthday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rrine: 30 sausio 2012 - 18:41
QUOTE(rrine @ 2012 01 30, 08:25)
tikrai taip

nu šakės, dvi turi ir gailini- tikra suvalkietė, nors su mūsų tempais kažin kas gali gautis

tvarka tada biggrin.gif

nu ne dvi-ji raibuolės mano nori,o tokia viena ...,o dėl aštuonkojo,tai irgi vargu ar du bus,nes maniškis tarp žemės ir dangaus
ir nestumk ant suvalkiečių tongue.gif ,pasidalinu gėlėm rolleyes.gif biggrin.gif
tempai tempais,bet ir oras koks dabar-mirtis gėlėm lauke -ilgai laukę dar palauksim biggrin.gif

QUOTE(Lerikyte @ 2012 01 30, 12:26)
trpt mėlynumo įnešiu:

jeckau kleckau kas per groooožis bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(tviga @ 2012 01 30, 13:38)
Cirkus išdarinėja mano gėlytė,

du viename-labai faina thumbup.gif

------------------------------
Tina su gimtadieniu user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *woman*: 30 sausio 2012 - 18:47
Dar karta aciu uz sveikinimus 4u.gif
Atsakyti
kiek cia visokiu groziu wub.gif as ir jungiuos prie sveikinimu..
Tina gero tau gimtadienio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 01 30, 17:19)
Tina, su torto diena  4u.gif

Iškilo man toks "interesnas" klausimuks - o teoriškai kiek gyvena orchidėja, sakykim elementarus phalaenopsis augdamas normaliomis namų sąlygomis - sakykim be didelių stresų, auginamas pagal taisykles - koks jam "senaties terminas " - kurios seniau šias gėlytes auginat kokia jūsų patirtis?

4u.gif Zurnale "Mano namai.Augalai",orchidejoms skirtame numeryje raso,kad gerai priziurimi falenopsiai gali isgyventi ir zydeti iki 7 metu.bet as manau,kad cia labai jau trumpas laikas nurodytas g.gif
Atsakyti
Vadinasi septyneri meteliai minimum, bet tikėtis galima ir ilgiau (aišku turint omeny geras auginimo sąlygas) ax.gif Bet logiškai mąstant sendamas augalas turėtų ir ateities kartomis pasirūpint, t.y. užaugint vaikiuką kitą tongue.gif

aš tai šiandien bais laiminga - nusipirkau pagaliau ilgokai ieškotą raibuolę King Arthur thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Iš Šiaulių mano tėvai ją pargabeno į gimtinę Radviliškin , tai laukiu nesulaukiu kada ji pas mane Vilniun parkeliaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 01 31, 00:49)
aš tai šiandien bais laiminga - nusipirkau pagaliau

''ilga kelionė per kopas'' biggrin.gif ,bet smagu,kad svajonės pildosi thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Jau pildosi naujais augalais e-parduotuvė http://www.orchidejo...index.php?id=36 , nepražiopsokite, pardavėjai patys asmeniškai rinkosi augalus ir vežėsi į LT 4u.gif
Papildyta:
Juk artėja Valentino diena, gera proga sau ką įdomesnio pasidovanoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 01 30, 23:49)
aš tai šiandien bais laiminga - nusipirkau pagaliau ilgokai ieškotą raibuolę King Arthur thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Iš Šiaulių mano tėvai ją pargabeno į gimtinę Radviliškin , tai laukiu nesulaukiu kada ji pas mane Vilniun parkeliaus ax.gif

O nebijojai per toki salti pirkti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tviga @ 2012 01 30, 11:38)
dar ir taip būna  doh.gif

Ta su krašteliais labai graži.

Lerikyte,vandos grožis neišpasakytas.

Tina,su gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2012 01 31, 07:21)
Jau pildosi naujais augalais e-parduotuvė http://www.orchidejo...index.php?id=36 , nepražiopsokite, pardavėjai patys asmeniškai rinkosi augalus ir vežėsi į LT  4u.gif
Papildyta:
Juk artėja Valentino diena, gera proga sau ką įdomesnio pasidovanoti  lotuliukas.gif

Nu super....
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2012 01 31, 06:21)
Jau pildosi naujais augalais e-parduotuvė http://www.orchidejo...index.php?id=36 , nepražiopsokite, pardavėjai patys asmeniškai rinkosi augalus ir vežėsi į LT  4u.gif

Nesupratau, mūsų užsakytus augalus į puslapį talpins? blink.gif
Atsakyti