Eliss, lerikyte, tviga- labai labai gražu
Tina, kol dar diena nepasibaigė priimk ir nuo manęs didžiausius sveikinimus Daug daug gražių žiedų...
QUOTE(rrine @ 2012 01 30, 08:25)
tikrai taip
nu šakės, dvi turi ir gailini- tikra suvalkietė, nors su mūsų tempais kažin kas gali gautis
nu šakės, dvi turi ir gailini- tikra suvalkietė, nors su mūsų tempais kažin kas gali gautis
tvarka tada
nu ne dvi-ji raibuolės mano nori,o tokia viena ...,o dėl aštuonkojo,tai irgi vargu ar du bus,nes maniškis tarp žemės ir dangaus
ir nestumk ant suvalkiečių ,pasidalinu gėlėm
tempai tempais,bet ir oras koks dabar-mirtis gėlėm lauke -ilgai laukę dar palauksim
QUOTE(Lerikyte @ 2012 01 30, 12:26)
trpt mėlynumo įnešiu:
jeckau kleckau kas per groooožis
QUOTE(tviga @ 2012 01 30, 13:38)
Cirkus išdarinėja mano gėlytė,
du viename-labai faina
------------------------------
Tina su gimtadieniu
Dar karta aciu uz sveikinimus
kiek cia visokiu groziu as ir jungiuos prie sveikinimu..
Tina gero tau gimtadienio
Tina gero tau gimtadienio
QUOTE(mumrikas @ 2012 01 30, 17:19)
Tina, su torto diena
Iškilo man toks "interesnas" klausimuks - o teoriškai kiek gyvena orchidėja, sakykim elementarus phalaenopsis augdamas normaliomis namų sąlygomis - sakykim be didelių stresų, auginamas pagal taisykles - koks jam "senaties terminas " - kurios seniau šias gėlytes auginat kokia jūsų patirtis?
Iškilo man toks "interesnas" klausimuks - o teoriškai kiek gyvena orchidėja, sakykim elementarus phalaenopsis augdamas normaliomis namų sąlygomis - sakykim be didelių stresų, auginamas pagal taisykles - koks jam "senaties terminas " - kurios seniau šias gėlytes auginat kokia jūsų patirtis?
Zurnale "Mano namai.Augalai",orchidejoms skirtame numeryje raso,kad gerai priziurimi falenopsiai gali isgyventi ir zydeti iki 7 metu.bet as manau,kad cia labai jau trumpas laikas nurodytas
Vadinasi septyneri meteliai minimum, bet tikėtis galima ir ilgiau (aišku turint omeny geras auginimo sąlygas) Bet logiškai mąstant sendamas augalas turėtų ir ateities kartomis pasirūpint, t.y. užaugint vaikiuką kitą
aš tai šiandien bais laiminga - nusipirkau pagaliau ilgokai ieškotą raibuolę King Arthur Iš Šiaulių mano tėvai ją pargabeno į gimtinę Radviliškin , tai laukiu nesulaukiu kada ji pas mane Vilniun parkeliaus
aš tai šiandien bais laiminga - nusipirkau pagaliau ilgokai ieškotą raibuolę King Arthur Iš Šiaulių mano tėvai ją pargabeno į gimtinę Radviliškin , tai laukiu nesulaukiu kada ji pas mane Vilniun parkeliaus
QUOTE(mumrikas @ 2012 01 31, 00:49)
aš tai šiandien bais laiminga - nusipirkau pagaliau
''ilga kelionė per kopas'' ,bet smagu,kad svajonės pildosi
Jau pildosi naujais augalais e-parduotuvė http://www.orchidejo...index.php?id=36 , nepražiopsokite, pardavėjai patys asmeniškai rinkosi augalus ir vežėsi į LT
Papildyta:
Juk artėja Valentino diena, gera proga sau ką įdomesnio pasidovanoti
Papildyta:
QUOTE(mumrikas @ 2012 01 30, 23:49)
O nebijojai per toki salti pirkti?
QUOTE(tviga @ 2012 01 30, 11:38)
dar ir taip būna
Ta su krašteliais labai graži.
Lerikyte,vandos grožis neišpasakytas.
Tina,su gimtadieniu
QUOTE(Merii @ 2012 01 31, 07:21)
Jau pildosi naujais augalais e-parduotuvė http://www.orchidejo...index.php?id=36 , nepražiopsokite, pardavėjai patys asmeniškai rinkosi augalus ir vežėsi į LT
Papildyta:
Papildyta:
Nu super....
QUOTE(Merii @ 2012 01 31, 06:21)
Nesupratau, mūsų užsakytus augalus į puslapį talpins?