Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema

QUOTE(Lerikyte @ 2012 01 30, 11:26)
trpt mėlynumo įnešiu:

vat čia tai grožis ir svarbų svarbiausia, kad natūralus wub.gif

QUOTE(tviga @ 2012 01 30, 12:38)
laukiau aš kol prasiskleis antras žiedstiebis ir kai prasiskleidė truputėlį supykau. Cirkus išdarinėja mano gėlytė, vietoje gražių baltų su violetiniu krašteliu žiedukų, išsiskleidė violetiniai.

Man kaip tik egzotiškai gražu thumbup.gif Ir kaip vietos susitaupo - viena gėlė, o žiedai žydi kaip ant dviejų skirtingų biggrin.gif
Atsakyti
tina - sveikinimai

user posted image
Atsakyti
Tina*, jungiuosi prie sveikinimų, smagaus gimtadienio mirksiukas.gif
Atsakyti
bet jau Vandos melynumas karsta.gif swoon.gif nereali!
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 01 30, 11:18)
O as pirma gimtadieni negavau ne vienos orchidejos  verysad.gif Ai, bet gal ir geriau  irnesakyk.gif Nusipirksiu pati kokia 10 iskart  lotuliukas.gif

prašom vieną,nors virtualiai smile.gif Su gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2012 01 30, 12:26)

trpt mėlynumo įnešiu:

Koks grožis bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu uz sveikinimus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Merii @ 2012 01 30, 11:18)
Tikslingiau būtų susisiekti su tais, iš kurių pirkai brokuotą žurnalą ir anie operatyviai išspręstų problemą  4u.gif

Tai jie man iskart pasiule pakeisti, bet kam cia reik del tu 2 psl. Maniau tyliai paprasysiu, kad nuskenuotu kas is turinciu. ax.gif
Atsakyti
eliss, nu koks gražus dendrobium žiedas wub.gif , gal gali priminti pavadinimą smile.gif
Atsakyti
ačiū už pagyras mėlynajai wub.gif
Atsakyti
Lerikyte, eliss vienas uz kita grazesni ziedai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Tina, su torto diena 4u.gif

Iškilo man toks "interesnas" klausimuks - o teoriškai kiek gyvena orchidėja, sakykim elementarus phalaenopsis augdamas normaliomis namų sąlygomis - sakykim be didelių stresų, auginamas pagal taisykles - koks jam "senaties terminas " - kurios seniau šias gėlytes auginat kokia jūsų patirtis?
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2012 01 30, 15:09)
eliss, nu koks gražus dendrobium žiedas  wub.gif , gal gali priminti pavadinimą  smile.gif

dendr.devonianum smile.gif
Atsakyti