Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema

QUOTE(Rutele_S @ 2012 01 29, 13:17)
Pasirodysiu savo ziedelius, zn kad nk ipatingo,bet vistiek myliuuuuu juos :

nu tikrai nieko įpatingo doh.gif blink.gif ,kai parašot,tai nėr kur dėt biggrin.gif
šitokius grožius turit wub.gif
o juodoji,be komentarų thumbup.gif

QUOTE(mumrikas @ 2012 01 29, 18:01)
woman, primink tiksliau kur gyveni
octopusiuko ir visų raibuolių

šalia pupos biggrin.gif
gali ir garsiai,tik kas tas yr? octopusiukas g.gif ,neturiu tokio gyvūno schmoll.gif
raibuolių,tai visos................... dvi biggrin.gif

QUOTE(rrine @ 2012 01 29, 18:55)
nelabai žinojau , kad jos turi paklausą

bet užsirašei,ania?? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*woman* @ 2012 01 30, 01:09)
šalia pupos  biggrin.gif
gali ir garsiai,tik kas tas yr? octopusiukas  g.gif ,neturiu tokio gyvūno  schmoll.gif
raibuolių,tai visos................... dvi  biggrin.gif

oi neaaa, taip tai netinka - prašom į asmenkę namo numeris , laiptinės kodas, aprašyt kada giliausiai miegat ir po kokiu kilimėlių raktą paliekat beigi gėlyčių išdėstymo namuose schemą, kad laiko negaišdama prie reikiamų traukčiau cool.gif biggrin.gif

Raibuolę King Arthur jau beveik beveik turiu (susitariau, kad pirksiu ir dabar beliko tik Vilniun parsigabent thumbup.gif ), tai taikyčiau į tą kitą lotuliukas.gif

o octopusiukas vat šitas - prie jos pavadinimo parašyta "octopussy"

http://public.fotki....ti-2.html#media
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 01 30, 02:28)
oi neaaa, taip tai netinka - prašom į asmenkę

taikyčiau į tą kitą  :

o octopusiukas vat šitas - prie jos pavadinimo parašyta "octopussy"

ok

ta kita,dar tik iš lavono į gėlę paversta,reanimuota,tai nešiuosi po paduška,tos negausi tongue.gif

o čia jau įdomu g.gif ,šiaip čia enciklija ir neradau kur pas mane parašyta,kad octopusas? blink.gif
ir nuorodoj tokio žodžio nematau g.gif ,tikrai nevartojus nieko.... aš biggrin.gif

lotuliukas.gif jau radau,po kita fotke... čia senas užrašas ir su klaustuku,nes neatrinkus kas ir kaip,taigi visada vadinu enciklija (mėginau kažkada mandrą vaidint,pavadinimų prisirašyt doh.gif ) lotuliukas.gif
savo albumo jau seniai nežiūrėjau,tai nepažinau octopuso ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *woman*: 30 sausio 2012 - 00:38
Vat taip iš kart ir po "paduška" doh.gif ką jau čia padarysi tada, teks ir toliau revizuot prekybcentrius doh.gif

o pavadinimą, kad octopusiukas radau vat čia, po pačia nuotrauka - parašyta Anacheilium cochleatum ''Octopussy''

http://public.fotki....lija.html#media

aš tai visai ją už "aštuonkojį" užskaityčiau, nes žiedai laaaaabai panašūs į tą gyvį mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mumrikas: 30 sausio 2012 - 00:42
kriminalą išsiaiškinom biggrin.gif
encikliją teko persodint po vasarojimo balkone,nes nepatiko jai ten ryškiai...,taigi dabar ji tokia dar nelabai tvirtai įsikibus į gyvastį,o dar šalta doh.gif ,tikiuosi atsilaikys,nes krūmą pamažint teko,šaknų minimum liko...,dviejuose naujuose auginiuose vokeliai matosi,bet po tokio ekstrymo neaišku kaip bus...,o pirkus kaip ir kitus gėrius kaune,nupigintą ir gražią-su žiedais (10lt mokėjau),tik va kankinu
Papildyta:
QUOTE(mumrikas @ 2012 01 30, 02:39)
aš tai visai ją už "aštuonkojį" užskaityčiau, nes žiedai laaaaabai panašūs į tą gyvį mirksiukas.gif

šeimyna taip ir praminė biggrin.gif ,man labai ji graži kai žydi-ta tamsi skiauterė tokia žėrinti būna wub.gif ,būna po nosim pasidedu ir žiūriu ,ir neatsižiūriu ... jau kelis kartus žydėjo pas mane,o kai žiedas po žiedo,taiilgokai grožiuosi
Atsakyti
QUOTE(*woman* @ 2012 01 30, 01:09)

bet užsirašei,ania??  g.gif  biggrin.gif

tikrai taip pioneer.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(*woman* @ 2012 01 30, 01:34)
ok

ta kita,dar tik iš lavono į gėlę paversta,reanimuota,tai nešiuosi po paduška,tos negausi  tongue.gif

nu šakės, dvi turi ir gailini- tikra suvalkietė lotuliukas.gif nors su mūsų tempais kažin kas gali gautis g.gif
Atsakyti
Sakykite, kaunietes, kur perkate idomesniu rusiu orchidejas (ne phaneolopsius), isskyrus ermitaza? g.gif
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2012 01 30, 09:29)
Sakykite, kaunietes, kur perkate idomesniu rusiu orchidejas (ne phaneolopsius), isskyrus ermitaza? g.gif

iš 1psl. nurodytų augalų bazių, kai ką perkame su bendrais užsakymais iš užsienio, iš LOD parduotuvytės, e-parduotuvytės www.orchidejos.lt 4u.gif
Atsakyti
Aš tai džiaugsmo baisaus turiu, mano kūdikėlis violacea naują lapuką leidžia clap.gif
Buvo nukentėjęs smarkiai, teko lapą nukirpt, nes koks tai grybas buvo pradėjęs ėst, nesitikėjau, kad taip greit atsigaus, panašiai tik savaitė praėjo. Džiaugiuos kaip savo vaiku lotuliukas.gif
Atsakyti
labaz dienaz biggrin.gif kas geresnių?
žiūriu žydi žydi pas visas wub.gif
Atsakyti
O as pirma gimtadieni negavau ne vienos orchidejos verysad.gif Ai, bet gal ir geriau irnesakyk.gif Nusipirksiu pati kokia 10 iskart lotuliukas.gif
Atsakyti
Lerikyte, jau pasiilgom tavęs wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 30 sausio 2012 - 10:20