Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema

Aciuks, tik va cimbidis nuzydejo savo 3 ziedstiebiais, po to issiaugino 4 naujas ''bulves'' dabar dar viena lenda, o ziedstiebio - nei kvapo. Zinau kad siam klausimui kita tema yra, bet kazin kas jam negerai, kaip zydet priverst? Po zydejimo praejo gal nepilnai metai (nuotraukele daryta irgi seniau) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutele_S: 29 sausio 2012 - 11:47
QUOTE(Rutele_S @ 2012 01 29, 11:46)
Aciuks, tik va cimbidis nuzydejo savo 3 ziedstiebiais, po to issiaugino 4 naujas ''bulves'' dabar dar viena lenda, o ziedstiebio - nei kvapo. Zinau kad siam klausimui kita tema yra, bet kazin kas jam negerai, kaip zydet priverst? Po zydejimo praejo gal nepilnai metai (nuotraukele daryta irgi seniau)  4u.gif

šį sezoną jau nebepriversit, nuo rudens jam reikėjo vėsaus ramybės periodo.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 01 29, 12:54)
šį sezoną jau nebepriversit, nuo rudens jam reikėjo vėsaus ramybės periodo.

tai tada laukiam rolleyes.gif o kazin kada turetu pradet ziedstiebiukus leist? masciau gal patrest reiktu ar dabar ziema nejudint?
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2012 01 28, 19:24)
Mano naminukai;

kokie grožiai bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(Rutele_S @ 2012 01 29, 12:17)
Kokiu grazuoliu auginat, net seile tista beziurint wub.gif
Pasirodysiu savo ziedelius, zn kad nk ipatingo,bet vistiek myliuuuuu juos :
Kazko nelabai gelsvu krasteliu matosi g.gif

o bordinio gražumas... bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2012 01 29, 14:23)
kokie grožiai  bigsmile.gif  wub.gif
o bordinio gražumas... bigsmile.gif  thumbup.gif  wub.gif

O kad tas bordinis butu didesniais ziedeliais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 01 28, 15:06)

jau ta pirma, tai iš kanopėlių verčianti blink.gif wub.gif Bet toks įtarimas, kad ją augint ir pražydint tokiai kaip man tas pats, kas į Mėnulį pėščiom nukulniuot g.gif

QUOTE(*woman* @ 2012 01 28, 15:49)
g.gif gal užsukt? bet man nieko nereikia  rolleyes.gif

vat spėk kaip naujų orchidėjų "reikia" man - bet gi nooooooooooooooorisi lotuliukas.gif

QUOTE(emma @ 2012 01 28, 17:04)
Tiesiog fantastiška,nepalikčiau tokio grožio parduotuvėj wub.gif

Ačiukas wub.gif

...............................

Bandžiau cituot ir pagirt visas rodytas gėlytes, bet kažkaip susimakaliavau blush2.gif Taigis labai labai visos gražios, o ypač geltoni žiedai su raudona dėme ir tamsiai bordinė gražuolė wub.gif
Atsakyti
woman, primink tiksliau kur gyveni - tykiai tykiai naktį atslinksiu octopusiuko ir visų raibuolių cool.gif lotuliukas.gif Visos tavo orchidėjos labai labai, bet jau tooooooooooooooooooooooooos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2012 01 29, 03:15)
O sakykite Aerangis normaliai vazone auga ar kaip tai pakabintas, patinka man irgi sis augaliukas, bet jei jis ne vazone auga...

Nezinau kaip bus su situo, bet viena aerangi turiu, auga vazonely.

QUOTE(mumrikas @ 2012 01 29, 15:29)
jau ta pirma, tai iš kanopėlių verčianti  blink.gif  wub.gif  Bet toks įtarimas, kad ją augint ir pražydint tokiai kaip man tas pats, kas į Mėnulį pėščiom nukulniuot  g.gif

Na bet cia hibridukas, tai gal lengviau zydes. juk brassiju ir pas mus buna pirkt, tik man tai per brangu, tai nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 01 29, 17:05)
Nezinau kaip bus su situo, bet viena aerangi turiu, auga vazonely.
Na bet cia hibridukas, tai gal lengviau zydes. juk brassiju ir pas mus buna pirkt, tik man tai per brangu, tai nerandu  doh.gif

aham, vadinasi tykiai tykiai patupėsim, palauksim bei pažiūrėsim kaip pas tamstą augs bei žydės, tada išsiklausinėsim išsamiai kaip sekasi su ja draugiaut ir jau kitais metais gydysimės nuo sunkios ligos formos arba "pasiduosim" maloniems jos simptomams lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 01 29, 17:05)
Na bet cia hibridukas, tai gal lengviau zydes. juk brassiju ir pas mus buna pirkt, tik man tai per brangu, tai nerandu  doh.gif

būna būna, kelis kart palikau po 17 litų mirksiukas.gif tik tuo metu nelabai žinojau , kad jos turi paklausą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rrine: 29 sausio 2012 - 16:56
QUOTE(mumrikas @ 2012 01 29, 16:31)
aham, vadinasi tykiai tykiai patupėsim, palauksim bei pažiūrėsim kaip pas tamstą augs bei žydės, tada išsiklausinėsim išsamiai kaip sekasi su ja draugiaut ir jau kitais metais gydysimės nuo sunkios ligos formos arba "pasiduosim" maloniems jos simptomams  lotuliukas.gif

Labai tu cia smagiai uzlankstei minti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 01 27, 21:09)
Vat mano nauja augintinė - čia dar tik pasiruošusi persodinimui ir tik trumpam į vazoniką įšokus pozuoja  tongue.gif

user posted image

QUOTE(rrine @ 2012 01 28, 11:23)
Mumriko gražuolei į kompaniją biggrin.gif
user posted image

Siu grozis nerealus thumbup.gif
Atsakyti