Sakykit ar eina panaudot ermitazo pinigus (kur maximoj duoda) nukainuotoms orchidejoms?
QUOTE(rarity @ 2012 01 07, 16:12)
koksai ryškus...
QUOTE(eliss @ 2012 01 07, 19:17)
Šiandienos pirkinukas.Savo kolekcijoj miniuko dar neturiu
labai dailus....
QUOTE(melynake* @ 2012 01 07, 20:37)
Prazydo deimantelis ,tik foto nekokybiska
mm...kaip gražu...
QUOTE(Tina* @ 2012 01 07, 20:39)
Sakykit ar eina panaudot ermitazo pinigus (kur maximoj duoda) nukainuotoms orchidejoms?
galima, kai pirkau nukainuotas katlėjas man pardavėja dar paskaičiavo , kas geriau apsimoka ar ermitažo pinigus naudot, ar nuo ačiū kortelės atskaičiuot (1 ačiū litas- 4 ermitaže pinigai) tik , kad dengt tais pinigais galima 25 proc. perkamų prekių sumos
QUOTE(Merii @ 2012 01 08, 09:01)
taigi,gal ir neblogai,bet problema,kaip paskui pasiimti,jei šalta bus aš vis dar tikiuos ,kad žiemos sulauksim
Kauno Prismoje yra katlėjų su žiedais ir pumpurais (geltona su raudonu), tokie neblogi krūmeliai, kaina lygtais 25,-
Dėl užsakymo, tai dar nžn, man labiausiai italai patiko, nesvarbu, kad brangesni, tačiau puikiai prisitaikė, jokių problemų.
Geriau pažiūrėsiu ką patys atsiveš pardavimui.
Niekad nemėgau mažų falenopsių, bet po truputį jie mane užvaldo dėl savo kompaktiškumo.
Dėl užsakymo, tai dar nžn, man labiausiai italai patiko, nesvarbu, kad brangesni, tačiau puikiai prisitaikė, jokių problemų.
Geriau pažiūrėsiu ką patys atsiveš pardavimui.
Niekad nemėgau mažų falenopsių, bet po truputį jie mane užvaldo dėl savo kompaktiškumo.
QUOTE(rarity @ 2012 01 07, 17:12)
kokia graži
Partizane, kokia miniatiūra