Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema

QUOTE(rrine @ 2012 01 27, 22:32)
Mumrikai, tikrai labai graži  wub.gif  o dar tiek laukta, tai iš viso neįkainuojama thumbup.gif

QUOTE(janudi @ 2012 01 28, 00:36)
Mumrikai, labai grazi, superine 4u.gif o dar kaina kokia nedidele blink.gif

QUOTE(*woman* @ 2012 01 28, 01:32)
thumbup.gif  wub.gif na va,kaip gerai-už kantrybę taip sakant  4u.gif

ačiūūūūūūūūūūūūū wub.gif pardavėja nematė kaip aš "viduj" šokinėjau iš džiaugsmo ir tikrai tiek ilgai išlauktas ir "išnorėtas" gėliukas labai mielas širdžiai - dar ir dabar iš laimės išsišiepiu į ją pažiūrėjus blush2.gif

ir padariau išvadą , kad toj pardėj galima derėtis ir tikrai sėkmingai tik su mergina - tikrai labai labai maloni thumbup.gif

ir dar buvo laaaaabai daug nukainuotų po 5lt - aišku jos be žiedų, bet pardavėja užsirašiusi kokios ir jos tos didžiosios, kur žiedus lankais lenkia, o lapai kaip kopūstai biggrin.gif
Atsakyti
Mumriko gražuolei į kompaniją biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Oho, rrine, koks įdomus žiedas thumbup.gif
Pas mane visiškai nieko naujo. Ramybė kažkokia užplūdo laugh.gif Bet smagu pasidžiaugti jūsų žiedais mirksiukas.gif
Kažin, kada mūsų užsakyti augaliukai parvažiuos, kaip nekantru bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=ikkuna,2012 01 28, 11:45]
Oho, rrine, koks įdomus žiedas thumbup.gif

ačiū 4u.gif tik kad jau šitų parduotuvės perpildytos, va kai parvažiuos užsakymai- lauksiu įdomesnių žiedų pasirodant ( čia aš ne apie save biggrin.gif ) 4u.gif
Atsakyti
Mano atveju, tai ilgokai teks. Užsakytas augalas bus 1 year to blooming size biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 01 27, 22:01)
ačiū wub.gif  vadinasi grynai lietuviškas bruožas - jei jau man blogai, tai ir kitiems vakarą sugadinsiu grožius rodydama 

man nesusigdina,o tik pagerėja...na tik norų atsiranda,bet norėti juk gerai... bigsmile.gif

QUOTE(Lionesss @ 2012 01 27, 23:20)
Aciu, bet man dar iki jusu toli, pas mane paprastutes 

kad mano taip pat paprastutės visos beveik nupigintos pirktos,dauguma net be žiedų 4u.gif smile.gif

QUOTE(*woman* @ 2012 01 28, 01:32)
doh.gif kol nepamačiau foto,galvojau,kad bėda kokia  blink.gif ,o čia toooookių prikėlus,kad jomajo  doh.gif  lotuliukas.gif ,dejuoja ji  lotuliukas.gif

dejuoju nes dar vis užimanau,o jau vos spėju pagalvot ,kad liga atslūgo... doh.gif

QUOTE(rrine @ 2012 01 28, 11:23)

koks žiedas... wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2012 01 28, 14:19)
man nesusigdina,o tik pagerėja...na tik norų atsiranda,bet norėti juk gerai... bigsmile.gif

juokavau - man pačiai labai labai smagu matyt kitų rodomus nuostabius žiedus - tada ir pasigrožiu, ir pamatau pati ką norėčiau pas save turėt bei ko siekt thumbup.gif
Atsakyti
O as laukiu situ:
http://www.shop.schw...ideen-2660.html
http://www.shop.schw...ideen-2038.html
http://www.shop.schw...ideen-3201.html
Atsakyti
O aš Phalaenopsis corningiana x cornu-cervi Chattaladae clap.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 01 28, 11:34)
ir padariau išvadą , kad toj pardėj galima derėtis ir tikrai sėkmingai tik su mergina - tikrai labai labai maloni thumbup.gif

g.gif gal užsukt? bet man nieko nereikia rolleyes.gif

QUOTE(rrine @ 2012 01 28, 12:23)
Mumriko gražuolei į kompaniją

tai jau tikrai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*woman* @ 2012 01 28, 15:49)

tai jau tikrai  thumbup.gif  wub.gif

ačiū, tik kada savo gražuoles pasiimsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 01 27, 16:18)
aš va kokį ėmiau, senai taškuotuko kokio norėjau, o čia dar 2 in 1 už tokią kainą, tai visai gerai smile.gif

Fainas taškuotukas.

QUOTE(mumrikas @ 2012 01 27, 20:09)
Vat mano nauja augintinė - čia dar tik pasiruošusi persodinimui ir tik trumpam į vazoniką įšokus pozuoja  tongue.gif

Tiesiog fantastiška,nepalikčiau tokio grožio parduotuvėj wub.gif

QUOTE(evers @ 2012 01 27, 20:32)
ir keli mano...

Kaip ir visada, labai dailios 4u.gif

QUOTE(rrine @ 2012 01 28, 10:23)

Rrine, wub.gif wub.gif wub.gif

Mano keli naminukai irgi žydi,gaila,kad tų žiedų ne kažinkas,po keliatą tik teturi.Bet vistiek džiugu,nes žiema gi.Dar labai džiaugiuos savo pirmąja pražydinta katlėja blush2.gif
Atsakyti