Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema

vilniaus ermitaže kingianum tipo dendrobium hibridų po ~13 lt nemažai, su ačiū išeina dar pigiau. tarp daugybės miniukų galima rasti įdomesnių, po 15, su ačiū 12 lt, aš va kokį ėmiau, senai taškuotuko kokio norėjau, o čia dar 2 in 1 už tokią kainą, tai visai gerai smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Isdykelle @ 2012 01 27, 16:59)
Mumrikai, tavo kopūstas man panašesnis į gulbę, nei į kobrą  mirksiukas.gif

biggrin.gif tinka ir kobra, ir gulbė - kad tik ilgai ilgai žydėtų thumbup.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 01 27, 17:18)
aš va kokį ėmiau, senai taškuotuko kokio norėjau, o čia dar 2 in 1 už tokią kainą, tai visai gerai smile.gif

labai elegantiškas taškuotukas wub.gif

O aš Senukuose Ukmergės gatvėj apžiūrėjau krūvą raibuolių, nes jaučiu kuo toliau, tuo labiau jos mane "įtraukia" blush2.gif Žydėjo, nužydėjo, baigia šaknys nupūt, nes prilieja taip, kad teka srove vanduo vos vapnėlius pekėlus, o kaina kaip 69,99lt, taip tiek pat - nors ir be žiedų, bet nenukainuoja - laukia kol galutinai nusibaigs doh.gif

Ar čia man vaidenasi, ar Ukmergės senukuose gėles nukainuoja daug rečiau nei Šiaurės miestelio Seniuose g.gif Ukmergės g. jei jau nukainuotos, tai stačiai lavonėliai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 01 27, 16:18)
vilniaus ermitaže kingianum tipo dendrobium hibridų po ~13 lt nemažai, su ačiū išeina dar pigiau. tarp daugybės miniukų galima rasti įdomesnių, po 15, su ačiū 12 lt, aš va kokį ėmiau, senai taškuotuko kokio norėjau, o čia dar 2 in 1 už tokią kainą, tai visai gerai smile.gif
http://images.vfl.ru...a0/294799_m.jpg[/img][/url]

As irgi tokio nepalikciau parduotuvej, tikrai idomus, nes man jau akis atbukus ant tu paciu, o cia vertas demesio thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 01 27, 18:18)
v aš va kokį ėmiau,

oi koks raibas bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(mumrikas @ 2012 01 27, 18:46)
Ar čia man vaidenasi, ar Ukmergės senukuose gėles nukainuoja daug rečiau nei Šiaurės miestelio Seniuose g.gif  Ukmergės g. jei jau nukainuotos, tai stačiai lavonėliai doh.gif

aš apie abu tą patį manau,nes ir banginio seniai lavonėlius nupigina verysad.gif ,būna kartais dar koks pusėtinas,bet jau sėkmės dalykas su tokiu
Atsakyti
QUOTE(*woman* @ 2012 01 27, 19:01)
aš apie abu tą patį manau,nes ir banginio seniai lavonėlius nupigina  verysad.gif ,būna kartais dar koks pusėtinas,bet jau sėkmės dalykas su tokiu

aš Banginio Senukuose labai sveiką raibuolę nukoviau - aišku kol kas lapų krūva, bes labai sveikai atrodo ir šaknų buvo daug bei gražių. Bet pati suprantu, kad tai visiškas laimės dalykas ir deja ne taisyklė verysad.gif

...............

o aš pagaliau pagaliau mūsų Pilaitės maksimoj savo svajonę nukoviau, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee thumbup.gif

gi vis eidavau ratais apie taip vadinamą dalmantiną/kartvytę, kur violetinės dėmės ne baltam, o geltonam fone ale vis gailėjau 60lt (net ir su 30% nulaida gaila buvo pirkt blush2.gif ). O pasiderėt niekaip liežuvis neapsiversdavo, nes kai dirbdavo mūsų arogantiškas "monekenas" kažkaip kalbos dovaną atimdavo, nes labai jau jis man ne prie širdies doh.gif

Gi šiandien žiūriu mergina dirba, tai ir paleidau visą savo žavesį į darbą lotuliukas.gif Pasirodo ji nukainuota iki 20lt, nes baigia žydėt. Taigis suokiau kaip man ji patinka, kaip jos noriu ale su žiedais jau kvit, tai nusiderėjau iki 10 Lt thumbup.gif

taigis stovi dabar ana prieš mane ant stalo, o aš sėdžiu išsišiepus - turėsiu dar vieną kopūstą, nes dabar lapai labai ilgi, bet matosi, kad šaknys labai sveikos ir jų daug - tuoj kibsiu į persodinėjimo darbus 4u.gif
Atsakyti
Vat mano nauja augintinė - čia dar tik pasiruošusi persodinimui ir tik trumpam į vazoniką įšokus pozuoja tongue.gif

user posted image
Atsakyti
užeinu į temukę širdį pskaudinti.. wub.gif bigsmile.gif kokių grožių vis matau,o reikia tvardti...o čia mini mark,ir kiti dieviški gražuoliai... thumbup.gif

zuzla- kerintis mažius... wub.gif kaip man tokie patinka...
mumrikas- širdį taip galima sustabdt... bigsmile.gif oi kaip gražu...
Lionesss na ir gražuolės gėltės... wub.gif

ir keli mano...
user posted image
user posted image
tokias jau dvi turėsiu... smile.gif
user posted image
user posted image
jaučiasi silpnas vanilės kvapas,gaila kiti nuždiūvo..
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2012 01 27, 21:32)
užeinu į temukę širdį pskaudinti.. wub.gif 

mumrikas- širdį taip galima sustabdt... bigsmile.gif oi kaip gražu...

ačiū wub.gif vadinasi grynai lietuviškas bruožas - jei jau man blogai, tai ir kitiems vakarą sugadinsiu grožius rodydama lotuliukas.gif

iš tikrųjų labai labai gražios visos gėlytės, o jau ta paskutinė ruda, tai iš vis bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Mumrikai, tikrai labai graži wub.gif wub.gif wub.gif o dar tiek laukta, tai iš viso neįkainuojama thumbup.gif

Evers, na ir pažėrei ... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rrine: 27 sausio 2012 - 21:43
QUOTE(evers @ 2012 01 27, 22:32)

Lionesss na ir gražuolės gėltės... wub.gif

Aciu, bet man dar iki jusu toli, pas mane paprastutes 4u.gif
Atsakyti
Mumrikai, labai grazi, superine 4u.gif o dar kaina kokia nedidele blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 01 27, 22:09)
Vat mano nauja augintinė

thumbup.gif wub.gif na va,kaip gerai-už kantrybę taip sakant 4u.gif

QUOTE(evers @ 2012 01 27, 22:32)
užeinu į temukę širdį pskaudinti..

ir keli mano...

doh.gif kol nepamačiau foto,galvojau,kad bėda kokia blink.gif ,o čia toooookių prikėlus,kad jomajo doh.gif lotuliukas.gif ,dejuoja ji lotuliukas.gif

QUOTE(mumrikas @ 2012 01 27, 23:01)
vadinasi grynai lietuviškas bruožas - jei jau man blogai, tai ir kitiems vakarą sugadinsiu grožius rodydama  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti