Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema

QUOTE(Orfeja @ 2012 01 26, 13:00)
Išeis apie 30lt. Pas mane ir miegamajame sstovi  bigsmile.gif

Oj, tai labai normaliai, kaip uz tokia grozybe wub.gif

QUOTE(*woman* @ 2012 01 26, 16:29)
gražiom gėlytėm papuošta palangė  wub.gif
neteisingi pastebėjimai-tiesiog visiems priežiūros klausimams yra atskira tema,ten viskas jau N kartų aptarta,pirmame puslapyje labai daug info visais klausimais,tiesiog pasiskaityti reikia,o į klausimus tikrai atsako...
šita tema skirta pačioms pasigirti savo žiedais ir į kitų grožius paaikčioti,taigi nepykit,kad neatsako... nusibosta merginoms kas kelis psl. kelti nuorodą į kitą temą  mirksiukas.gif
kad nepasirodyčiau chamė  ax.gif atsakysiu-aš nieko nedariau ,auga ir tiek,o kai persodinsiu imsiu didesnį vazoną,šitą karpysiu ir tiek  mirksiukas.gif
aš stebiuosi,kad jos sugeba pražyst pas mane,nes nieko kitaip nedarau (kaip ir kitom),žydi patys žiedai trumpiau  mirksiukas.gif

Pirmiausia, tai aciu uz ats.
Zinau as, kad yra kita tema ir siaip jau esu visur skaicius, skaicius, skaicius apie ju prieziura, bet va iskyla durnas klausimas ir nerandu i ji atsakymo lotuliukas.gif tai ir klausiu biggrin.gif pasistengsiu daugiau neklausinet ir daugiau girtis ir grozetis wub.gif

Papildyta:
QUOTE(janudi @ 2012 01 26, 12:24)
pasirodau su vakarykščiais pirkiniais 4u.gif
user posted image

wauuuu wub.gif wub.gif wub.gif man sita baisiai grazi
Atsakyti
nai ir apsipirkote jūs čia vakar wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2012 01 26, 20:36)
Pirmiausia, tai aciu uz ats.

user posted image ,nėra už ką mirksiukas.gif pati naujokė buvau biggrin.gif ,domėkitės,klauskit,ieškokit mirksiukas.gif
p.s. aš tiesiog guglėj įvesdavau klausimą kas domina ir dažniausiai rasdavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*woman* @ 2012 01 26, 21:57)
user posted image ,nėra už ką  mirksiukas.gif pati naujokė buvau  biggrin.gif ,domėkitės,klauskit,ieškokit  mirksiukas.gif
p.s. aš tiesiog guglėj įvesdavau klausimą kas domina ir dažniausiai rasdavau  biggrin.gif

Nu vo, kad nerandu lotuliukas.gif uztat ir sakau, kad durni klausimai, vadinasi, man kyla biggrin.gif
Atsakyti
Man ligos paumejimas negalima man i sita temute doh.gif lotuliukas.gif Jauciu sestadieny nieko nerasiu Ermitaze jau verysad.gif turiu nemazai ermitazo pinigu g.gif kazi pavyks gaut nuolaidu jaigu gelem nuolaidos?
Janudi tiesiog nuostabus pirkinukas thumbup.gif ir toks sveikas augaliukas atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
Grazus geltonas dendrobium. O as nieko neperku ir neinu i orchideju sajungos susirinkimus, nes nelabai noriu daugiau ju. Gal visos soka gausit, bet neturiu as joms daug laiko verysad.gif Kolkas tegul buna tiek kiek yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2012 01 27, 01:35)
Man ligos paumejimas negalima man i sita temute doh.gif  lotuliukas.gif Jauciu sestadieny nieko nerasiu Ermitaze jau  verysad.gif turiu nemazai ermitazo pinigu g.gif kazi pavyks gaut nuolaidu jaigu gelem nuolaidos?
Janudi tiesiog nuostabus pirkinukas thumbup.gif ir toks sveikas augaliukas atrodo rolleyes.gif

Aciu kortele dar Ermitaze nuolaideles duoda 4u.gif
Atsakyti
Mano pirkinukas treciadieninis
user posted image
Atsakyti
maniškis "kopūstas" pavirto iš daržovės į kobrą doh.gif Lėtaaaaaaai lėtaaaaaaaaai kelia žiedus ir žinau, kad visiškai pilnai išsiskleis pačioj kovo pradžioj - pernai, kai grįžau su mažiuku iš gimdymo namų, jis pasitiko visu savo grožiu thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Ačiū,merginos ,už pagyras mano gėliukams 4u.gif Dendrobiumas labai maloniai kvepia,kai praeinu pro šalį,taip dvelkia skaniai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2012 01 27, 01:58)
Gal visos soka gausit, bet neturiu as joms daug laiko  verysad.gif Kolkas tegul buna tiek kiek yra smile.gif

ne visos biggrin.gif ,aš irgi neperku,žaidžiu su turimom ir tiek rolleyes.gif
Atsakyti
Mumrikai, tavo kopūstas man panašesnis į gulbę, nei į kobrą mirksiukas.gif
Atsakyti