Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema

QUOTE(Pumma78 @ 2012 01 26, 13:29)
Kai zydejo tokia daugybe ziedu, tikrai reikedavo kambari pravedint  biggrin.gif  Bet kvapas man nera baisus, tik gal per saldus, svaigus. Dabar jau issiskleide  4 ziedeliai ir iejus i kambari tikrai "kvepia".

tada maniske kazkokia kitokia, arba mano uosle nesupranta nieko, nes man ji daugiau smirda nei kvepia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2012 01 26, 09:59)
paziuriu i ceki, ogi mano minimarkas kainavo 29.4Lt, o katleja 9.6Lt, vadinasi pati sau daugiau kazkaip priskaiciavau lotuliukas.gif

Labai šaunus pirkinukas tas jūsų minimarkas, o kaina tai nerealiai gera kaip iš Ermitažo thumbup.gif Sveikinu įsigijus tikrai superinį pirkinį drinks_cheers.gif Lauksim katlėjos žiedukų wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isdykelle: 26 sausio 2012 - 13:46

QUOTE(Lionesss @ 2012 01 25, 18:21)
Mano gelytes

Nors pastebejau kaip ir visose temose i naujokes klausimus nelabai kas teikiasi atsakyt, bet 

gražiom gėlytėm papuošta palangė wub.gif
neteisingi pastebėjimai-tiesiog visiems priežiūros klausimams yra atskira tema,ten viskas jau N kartų aptarta,pirmame puslapyje labai daug info visais klausimais,tiesiog pasiskaityti reikia,o į klausimus tikrai atsako...
šita tema skirta pačioms pasigirti savo žiedais ir į kitų grožius paaikčioti,taigi nepykit,kad neatsako... nusibosta merginoms kas kelis psl. kelti nuorodą į kitą temą mirksiukas.gif
kad nepasirodyčiau chamė ax.gif atsakysiu-aš nieko nedariau ,auga ir tiek,o kai persodinsiu imsiu didesnį vazoną,šitą karpysiu ir tiek mirksiukas.gif

QUOTE(mumrikas @ 2012 01 25, 22:16)
PS Dar klausimukas auginančioms ir sugebančioms pražydint raibuoles. O kiek laiko maždaug žydi raibuolės žiedas (turiu omeny taip pat ilgai kaip phalaenopsiai ar trumpiau)?

aš stebiuosi,kad jos sugeba pražyst pas mane,nes nieko kitaip nedarau (kaip ir kitom),žydi patys žiedai trumpiau mirksiukas.gif

Atskirai neaikčiosiu,,visų sukelti žiedai nuostabūs wub.gif wub.gif wub.gif
lauksiu katlėjos-labai įdomu bigsmile.gif
Atsakyti
Ką tik pražydęs dendrobium ir visiškai išsiskleidęs mini markas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2012 01 26, 16:21)

Grazu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, jūsų visų gėlytės nuostabios wub.gif wub.gif wub.gif

Aš irgi netuščiomis, šiandien "netyčia" pro ermitažą važiavau hihihi.gif blush2.gif
parsivežiau geltoniuką ax.gif
user posted imageuser posted image

ir tuo pačiu naminukai:
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2012 01 26, 17:21)

wub.gif wub.gif thumbup.gif

QUOTE(tviga @ 2012 01 26, 17:31)
Aš irgi netuščiomis, šiandien parsivežiau geltoniuką

ir tuo pačiu naminukai:

noriu ir aš šitokio-mano vaikiukas pamirė.. tikėjausi užsiauginti,bet verysad.gif
nu laaaaaaaaaaabai gražu wub.gif
Atsakyti
eliss, kaip elegantiskai minimarko ziedeliai ant ziedkocio issitaise - per visa ilgi, grazu wub.gif

tviga, koks idomus phal. su taskiukais!
Atsakyti
koks gražus "geltoniukas" dendrobium bigsmile.gif , dar daug jų ten liko ir po kiek?
Papildyta:
eliss, koks sveikas gražus dendrobium wub.gif , markai, kaip visada aukštumoje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*woman* @ 2012 01 26, 15:36)
wub.gif  wub.gif  thumbup.gif
noriu ir aš šitokio-mano vaikiukas pamirė.. tikėjausi užsiauginti,bet verysad.gif
nu laaaaaaaaaaabai gražu  wub.gif

ačiū 4u.gif
o aš dendrobiais nelabai žaviuosi, iki šiol tik vieną turėjau, nepatinka man jie kai nužydi blush2.gif bet šito geltoniuko tai negalėjau nepirkt, labai gražus kol žydi biggrin.gif

QUOTE(Tina* @ 2012 01 26, 15:45)
tviga, koks idomus phal. su taskiukais!

ačiū 4u.gif

QUOTE(Merii @ 2012 01 26, 15:50)
koks gražus "geltoniukas" dendrobium  bigsmile.gif , dar daug jų ten liko ir po kiek?

ačiū 4u.gif
man atrodo jau neliko ax.gif nors prieš savaitę dar jų buvo kokie trys tai tikrai, tik kodėl tada aš jo nepirkau, tai nežinau mastau.gif pasirinkimas didesnis buvo biggrin.gif
Atsakyti
tviga koks dendrobium bigsmile.gif labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tviga @ 2012 01 26, 16:31)
Merginos,  jūsų visų gėlytės nuostabios  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aš irgi netuščiomis, šiandien "netyčia" pro ermitažą važiavau  hihihi.gif  blush2.gif
parsivežiau geltoniuką ax.gif
user posted imageuser posted image

ir tuo pačiu naminukai:

Nu nerealu wub.gif wub.gif
Atsakyti