Nusipirkau siandien minimarka ir kazkokia katleja, minimarkas zydi, katleja tuoj tuoj sprogs tai kazi man persodinti ar palaukti, kol prazydes
QUOTE(mumrikas @ 2012 01 25, 21:01)
o koks skirtumas?
Moliniai sugeria vandeni, per juos kvepuoja, glazura - tai visai kas kita... Taciau prie moliniu priauga saknys.
Papildyta:
QUOTE(janudi @ 2012 01 25, 21:04)
Nusipirkau siandien minimarka ir kazkokia katleja, minimarkas zydi, katleja tuoj tuoj sprogs tai kazi man persodinti ar palaukti, kol prazydes
Ermitaze? kas gero is nukainuotu?
QUOTE(Tina* @ 2012 01 25, 22:59)
Aga, Ermitaze, buvo visoms prekems 25% nuolaida, tai gaunasi, kad visos nukainuotos gelytes, orchideju labai daug privezta, sunku buvo vaikscioti, viena uz kita grazesnes, bet seniai norejau minimarko, tai pasinaudojusi nuolaida, nusipirkau, nors buvo vos du vazoneliai ju tiktai... O katleja siaip pasiemiau, nes nebrangi buvo ir taip, o dar ta nuolaida
QUOTE(janudi @ 2012 01 25, 22:15)
Aga, Ermitaze, buvo visoms prekems 25% nuolaida, tai gaunasi, kad visos nukainuotos gelytes, orchideju labai daug privezta, sunku buvo vaikscioti, viena uz kita grazesnes, bet seniai norejau minimarko, tai pasinaudojusi nuolaida, nusipirkau, nors buvo vos du vazoneliai ju tiktai... O katleja siaip pasiemiau, nes nebrangi buvo ir taip, o dar ta nuolaida
Kiek kainavo minimarkas (jau su nuolaida) jei ne paslaptis?
QUOTE(janudi @ 2012 01 25, 22:15)
Ir kodel tas Ermitazas taip toli Kaip pavydu geraja prasme. Kiek kainavo tas grozis Butinai prie progos pasirodykit
QUOTE(Isdykelle @ 2012 01 25, 23:35)
su nuolaida klainavo 36.7Lt, nes pradine kainyte 48.99Lt, na, kazkiek pigiau visvien gavosi
Papildyta:
QUOTE(Aprile @ 2012 01 26, 00:27)
Ir kodel tas Ermitazas taip toli Kaip pavydu geraja prasme. Kiek kainavo tas grozis Butinai prie progos pasirodykit
Butinai
QUOTE(Isdykelle @ 2012 01 25, 23:35)
paziuriu i ceki, ogi mano minimarkas kainavo 29.4Lt, o katleja 9.6Lt, vadinasi pati sau daugiau kazkaip priskaiciavau
pasirodau su vakarykščiais pirkiniais
katlėjos nežinau net kokia žiedu spalva bus, jei prazys, o nenukris del vietos pakeitimo, tai bus man staigmena
katlėjos nežinau net kokia žiedu spalva bus, jei prazys, o nenukris del vietos pakeitimo, tai bus man staigmena
QUOTE(Lionesss @ 2012 01 25, 15:37)
vau kokia grazi, kiek ji kainuos?
Dar klausimas ne i tema, o jus miegamajame laikote sias geles? Skaiciau, kad miegoti su jomis viename kambaryje nelabai gerai
Dar klausimas ne i tema, o jus miegamajame laikote sias geles? Skaiciau, kad miegoti su jomis viename kambaryje nelabai gerai
Išeis apie 30lt. Pas mane ir miegamajame sstovi
QUOTE(janudi @ 2012 01 26, 10:07)
Baisiausia tai, kad ji skleidzia labai astru kvapa, man ji smirda
Kai zydejo tokia daugybe ziedu, tikrai reikedavo kambari pravedint Bet kvapas man nera baisus, tik gal per saldus, svaigus. Dabar jau issiskleide 4 ziedeliai ir iejus i kambari tikrai "kvepia".