Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema

Sveikos, uzsikabliavau ir as situ gelyciu liga wub.gif dabar noriu geltonos, bordines ir margos 4u.gif bandysiu ryt iki ermitazo pasokti
Papildyta:
QUOTE(Orfeja @ 2012 01 21, 00:39)
Ačiū  4u.gif  4u.gif
Laabai noriu va tokios - užsisakiau, kad parvežtų orchidejos.lt
user posted image

Kol kas auginu tik Phalaenopsius, Dendrobiumus ir Oncidiumus. Rimtesnėms rūšims nesiryžtu  blush2.gif

vau kokia grazi, kiek ji kainuos?
Dar klausimas ne i tema, o jus miegamajame laikote sias geles? Skaiciau, kad miegoti su jomis viename kambaryje nelabai gerai g.gif
Atsakyti
4u.gif oho kiek ziedu vienu metu,pas janudi orchideja thumbup.gif
o kaip ta raudonoji vadinasi?
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2012 01 25, 15:43)
4u.gif oho kiek ziedu vienu metu,pas janudi orchideja thumbup.gif
o kaip ta raudonoji vadinasi?

25 ziedai ant baltosios wub.gif Turiu dar kelias baltas zydincias, bet po kelis ziedelius tik g.gif
ta raudonoji ant vazonelio buvo parasyta Cambria, labai nesigilinau, bet gal cia Burrageara Nelly Isler g.gif O gal ir ne...
Papildyta:
MUMRIKAS, o jus orchidejas sodinate tiesiai i keramikini vazona ar dedate plastikini i keramikini, kiek ziurejau jusu albuma, tai lyg ir tiesiai...
Labai grazios gelytes, namo aplinka, super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*woman* @ 2012 01 24, 16:11)
thumbup.gif  wub.gif labai jau gražus

QUOTE(Orfeja @ 2012 01 25, 09:21)
Aš irgi klausiau dėl apmokėjimo, bet negavau atsakymo. Tai turbūt, kai grįš, atsirukuos viską, savo papildys internetinį psl. ir atsiūs sąskaitas  smile.gif

O kam dabar skaiciuot, kad paskui perskaiciuot. Juk gali but, kad kazkuriu augalu nebus.
Atsakyti
Mano gelytes
user posted image

Nors pastebejau kaip ir visose temose i naujokes klausimus nelabai kas teikiasi atsakyt, bet biggrin.gif tos is desnes didziausios saknys lenda pro induko apacia, o ji tik perzydejo, nespejau sureaguot ir vel isleido pumpurus. Ka man dabar daryt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2012 01 25, 13:01)
Burrageara Nelly Isler  g.gif O gal ir ne...

Jeigu kvepia, tai cia ji.
Ikelsiu ir as savaja parodyt 4u.gif
Va taip dziugino vasara, siuo metu irgi zydi, bet tik viena sakele
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumma78: 25 sausio 2012 - 16:40
Wow, kiek žiedų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2012 01 25, 15:09)
daznai skaitau sia temuke, idesiu ir as savo ziedus, tik mano paprastos gelytes, ne rusines 4u.gif

dieviškas baltosios grožis wub.gif

QUOTE(janudi @ 2012 01 25, 16:01)
MUMRIKAS, o jus orchidejas sodinate tiesiai i keramikini vazona ar dedate plastikini i keramikini, kiek ziurejau jusu albuma, tai lyg ir tiesiai...
Labai grazios gelytes, namo aplinka, super wub.gif

ačiūūūūūūūūūūūūūū wub.gif Mano absoliučiai visos orchidėjos pačią pirmą dieną nusipirkus pasodinamos tiesiai į molinius vazonus (visad turiu jų atsargai nuspirkus biggrin.gif ) - auga puikiai juose ir nesiskundžia ax.gif

QUOTE(Pumma78 @ 2012 01 25, 17:33)
Ikelsiu ir as savaja parodyt 4u.gif
Va taip dziugino vasara, siuo metu irgi zydi, bet tik viena sakele

mmm kokia gražuolė thumbup.gif
Papildyta:
O ta tamsiai vyšninė Orfejos norima orchidėja kažkokia veislinė ? Tiesiog tokių, na identiškų nuolat matau Ermitaže - su daug žuedų, keliom žiedynų šakom. Ir kaina sakyčiau normali - būna apie 30 - 40lt uz didžiulį augalą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 01 25, 19:03)
Mano absoliučiai visos orchidėjos pačią pirmą dieną nusipirkus pasodinamos tiesiai į molinius vazonus (visad turiu jų atsargai nuspirkus biggrin.gif ) - auga puikiai juose ir nesiskundžia  ax.gif

Molinius ar glazuruotus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 01 25, 21:03)
Molinius ar glazuruotus?  g.gif

Moliniai, bet glazuruoti ir viduje, ir išorėje, t.y. paviršius slidus ir ten, ir ten mirksiukas.gif

PS Dar klausimukas auginančioms ir sugebančioms pražydint raibuoles. O kiek laiko maždaug žydi raibuolės žiedas (turiu omeny taip pat ilgai kaip phalaenopsiai ar trumpiau)? Dar neseniai tokią auginu, tai žydėjimu kol kas nekvepia, bet šiaip smalsu pasidarė, nes man jos nuostabaus grožio visos be išimties wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mumrikas: 25 sausio 2012 - 20:19
Tada cia didelis skirtumas - kur molis ir kur glazura.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 01 25, 21:45)
Tada cia didelis skirtumas - kur molis ir kur glazura.

o koks skirtumas? kad neapsimeluočiau, tai visus vazonus iščiupinėjau - visi glazūruoti iš abiejų pusių, bet du ("kopūstas ir kitas, besiruošiantis žydėt) glazuruoti iš išorės - viduj paviršius šiurkštus g.gif
Atsakyti