Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema

QUOTE(Merii @ 2012 01 24, 15:09)
mumrikas, pavaikščiojau po Jūsų augalų sodus albumuke, nu taip gražu  wub.gif

dėkui, dėkui, dėkui wub.gif wub.gif wub.gif myliu gėlytes be galo, be krašto, bet kai pas mus toks ilgas" ne lauko" laikotarpis, tai ir kambarinėms laiko užtenka iki valiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2012 01 24, 14:09)

Kažin kaip mūsų užsakymai, ar jau išvažiavo pirkt  unsure.gif

Ir man labai įdomu. Jokios info dėl apmokėjimo neatsiuntė. Turbūt po to, kai grįš g.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 01 24, 01:36)
Šiandien "netyčia" pro Ermitažą prasukau ir lygiai taip pat netyčia krepšin įšoko miniukas - kaip tik į mano geltonai/baltai/žalių orchyčių kompaniją ax.gif

thumbup.gif wub.gif labai jau gražus
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 01 24, 13:32)
paprastutės jos pas mane, bet labai labai džiugina širdį  blush2.gif

Paprastos, bet svarbiausi išmylėtos, išpuoselėtos 4u.gif Pas mane irgi paprastutės, bet apšokinėtos, nuglostytos wub.gif O taip būna gaila, kai nužydi... Bet man gražu ir kai salota lieka su standžiais lapais smile.gif

QUOTE(ikkuna @ 2012 01 24, 16:07)
Jokios info dėl apmokėjimo neatsiuntė. Turbūt po to, kai grįš  g.gif

Aš irgi klausiau dėl apmokėjimo, bet negavau atsakymo. Tai turbūt, kai grįš, atsirukuos viską, savo papildys internetinį psl. ir atsiūs sąskaitas smile.gif
Atsakyti
Laba diena

Gal galėtumėt man patarti.
Auginu keleta orhidėjų. Lapų daug jos turi, tvirti, stiprūs, gražūs jie. Išleido naujus stiebus jos. Bet va pastebėjau kai užsimezga pumpuras žiedui jis pageltonija, sudžiuna ir nukrenta. Gal žinote kodėl taip yra?
Atsakyti
QUOTE(Orfeja @ 2012 01 20, 20:23)
Pasirodysiu ir aš savo naujokėles  ax.gif

Na ir gražuolė Ever Spring King Lea
user posted image

kokia sita nereali wub.gif
Netycia uzklydau i Jusu tema, kiek groziu pamaciau wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurguzia @ 2012 01 25, 10:23)
Laba diena

Gal galėtumėt man patarti.
Auginu keleta orhidėjų. Lapų daug jos turi, tvirti, stiprūs, gražūs jie. Išleido naujus stiebus jos. Bet va pastebėjau kai užsimezga pumpuras žiedui jis pageltonija, sudžiuna ir nukrenta. Gal žinote kodėl taip yra?

Labas,

kviečiu užsuktį į orchidėjų priežiūros temą
Pasiskaityk, apie tai daug buvo kalbėta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*woman* @ 2012 01 24, 17:11)
thumbup.gif  wub.gif labai jau gražus

didelis dėkui wub.gif

QUOTE(Orfeja @ 2012 01 25, 10:21)
Paprastos, bet svarbiausi išmylėtos, išpuoselėtos  4u.gif  Pas mane irgi paprastutės, bet apšokinėtos, nuglostytos  wub.gif  O taip būna gaila, kai nužydi... Bet man gražu ir kai salota lieka su standžiais lapais  smile.gif

drinks_cheers.gif kad salota tai dar nieko, o pas mane lieka kopūstai lotuliukas.gif bet negaliu jų skųst - man gražios orchidėjos ir nužydėjusios thumbup.gif Ir sakyčiau žydėjimo laikas lyginant su kitom kambarinėm gėlėm yra ilgiausias thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ikkuna @ 2012 01 25, 11:32)
Labas,

kviečiu užsuktį į orchidėjų priežiūros temą
Pasiskaityk, apie tai daug buvo kalbėta  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Man kažkas tiesiai iš po nosies Japonicą nušvilpė LOD krautuvėj lotuliukas.gif
Dar vakar vakare pasižiūrėjau, ar akcijos nepadarė, o šiandien žiūriu jau rezervuota hah.gif
Prisipažinkit, kas nors iš jūsų? lotuliukas.gif
Atsakyti
daznai skaitau sia temuke, idesiu ir as savo ziedus, tik mano paprastos gelytes, ne rusines 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
janudi, kaip gražu blink.gif
Mano baltoji tokia ožiuotis pradėjo, oj, gaus velnių pavasarį biggrin.gif
Atsakyti