Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema

QUOTE(ikkuna @ 2012 01 21, 15:36)
Bet gi taip ir yra  biggrin.gif

Gal blush-anim-cl.gif2 nors kartais uzeina noras "issikuopt" namus pradzioj nuo kaktusu, o paskui ir nuo viso kito... bet paskui pagalvoju - o apie ka as tupineciau, kieno ziedu laukciau.
Atsakyti
Kai norisi pamaloninti akis, tai belieka ateiti čia pasigrožėti. Kokios jūsų gėlytės fantastiškos wub.gif
Atsakyti
Šiandien "netyčia" pro Ermitažą prasukau ir lygiai taip pat netyčia krepšin įšoko miniukas - kaip tik į mano geltonai/baltai/žalių orchyčių kompaniją ax.gif

user posted image

Ir dar - nelabai pamenu kam, bet kažkam patiko mano orchidėjų vazonėliai, tai į Ermitažą atvežė kelių rūšių panašių vazonikų, tik be skylių ir lėkštelių. Aš porą jų nusipirkau kaip vazas vasaros gėlėms, bet sėkmingai galima naudot ir permatomų vazonėlių įstatymui 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 01 23, 23:36)
Šiandien "netyčia" pro Ermitažą prasukau ir lygiai taip pat netyčia krepšin įšoko miniukas - kaip tik į mano geltonai/baltai/žalių orchyčių kompaniją ax.gif

mumrikas, žinom mes tą "netyčia" lotuliukas.gif lotuliukas.gif , bet pirkiniai verti grieko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2012 01 24, 08:52)
mumrikas, žinom mes tą "netyčia"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , bet pirkiniai verti grieko  thumbup.gif

ačiū wub.gif bet ir nepersodink orchidėjų iš karto - rodės ir tykiai gėlytę iš vazoniko ištraukiau, ir vazoniką permatomą vos ne su padidinamu stiklu apžiūrėjau, o kai grįžusi savo papratimu iš kart ėmiau į savo vazoną sodint, tai viduje aišku radau kiminų gniužulą, o iš šaknys ne tai kad buvo apipuvę, o tame viduryje jau iš visko susidariusi pati tikriausia košė doh.gif Tai ir visą tą brudą lauk trenkiau, šaknis apipjausčiau bei nuprausiau kaip turi būt ax.gif

Aišku laimė, kad šaknų aplink buvo pakankamai, tai manau, kad ir orchytė gyvens, ir žiedų dabar žydėdama nepames (namo vežiau į tris maišelius įkišusi ir dar kartoninėj dėžėj užkamšiusi) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mumrikas: 24 sausio 2012 - 09:04
iš savo patirties žinau, kad kiekvienam naujokui būtina atlikt šaknų reviziją. Tik pirktų iš LOD netikrinu, nes tikiu, kad ten viskas tvarkoje.
Atsakyti
Ir man LOD daug pasitikėjimo kelia drinks_cheers.gif
mumrikas, tai smagiai prasinešei thumbup.gif Miniukas labai įdomus, gracingas toks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 01 23, 23:36)
Ir dar - nelabai pamenu kam, bet kažkam patiko mano orchidėjų vazonėliai, tai į Ermitažą atvežė kelių rūšių panašių vazonikų, tik be skylių ir lėkštelių. Aš porą jų nusipirkau kaip vazas vasaros gėlėms, bet sėkmingai galima naudot ir permatomų vazonėlių įstatymui 4u.gif

Kn Ermitaže parašyta, kad atlieka mokamą paslaugą - pergręžia vazonus smile.gif
Atsakyti
Mumrikai, tikrai gracingos pas Tave visos orchidėjos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Orfeja @ 2012 01 21, 00:39)
Ačiū  4u.gif  4u.gif
Laabai noriu va tokios - užsisakiau, kad parvežtų orchidejos.lt
user posted image

Kol kas auginu tik Phalaenopsius, Dendrobiumus ir Oncidiumus. Rimtesnėms rūšims nesiryžtu  blush2.gif

Vau koks grozis blink.gif , bet ta orchideju manija ziuriu labai uzkreciama, labai greitai nuo vienos gautos orchidejos , namuose pradeda rastis vis daugyn ir daugyn smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2012 01 24, 12:37)
Kn Ermitaže parašyta, kad atlieka mokamą paslaugą - pergręžia vazonus  smile.gif

tai kad namuose baika balabaika tuos vazonus pragręžt - užtrunka sekundę su drele pasidarbuot - jau n tokių vazonų vyras prigręžiojo ir nė vienas (tfu, tfu, tfu į ateitį) nenukentėjo.

Aišku kai gręždavo kokį didžiulį (pas mane namuose visi moliniai išskyrus banano - vat to tai pats vazonas plastikinis mano nuo žemės neatplėšiamas, o ką jau kalbėt apie tokio dydžio molinio svorį bei kainą blink.gif ) laikydama jį tykiai melsdavaus, kad nieko nenutiktų, bet visasd viskas baigdavos laimingai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Orfeja @ 2012 01 24, 13:08)
Mumrikai, tikrai gracingos pas Tave visos orchidėjos  4u.gif

ačiūūūūūūūūūūūūūūū wub.gif wub.gif wub.gif

paprastutės jos pas mane, bet labai labai džiugina širdį blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mumrikas: 24 sausio 2012 - 12:33
mumrikas, pavaikščiojau po Jūsų augalų sodus albumuke, nu taip gražu wub.gif
Kažin kaip mūsų užsakymai, ar jau išvažiavo pirkt unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 24 sausio 2012 - 14:17