labai norejau balto falenopsio,tai sendien nusipirkau nemazai ziedu krauna,jai tik nenumes del vietos pakeitimo tai bus gerai
QUOTE(Merii @ 2012 01 21, 12:06)
ikkuna, ne su visais draugauja enciklijos ir zygai, prieš perkant pasidomėk auginimo sąlygomis, o gal net pradėk nuo pigučių.
Žinau...
Dėl to dar nė vieno augalo tokio neturiu. O taip svajoju apie Encyclia Vitellina, kokie nuostabūs jos žiedai Bet vien dėl žiedų negaliu jos marinti pas save. Pasiseilėju internete ir tiek
Tina, o kodėl tu jiem neskambini? Puslapyje yra telefonas nurodytas
QUOTE(Merii @ 2012 01 21, 15:21)
aš vakar skambinausi per pietus, tai žadėjo vakare visų užsakymus sužiūrėt.
Tai reiskias dar laiko zmones neturejo. O skambint kazkaip nedristu, nes atrodys, kad jau negaliu gyvent be geliu
QUOTE(Tina* @ 2012 01 21, 15:26)
Tai reiskias dar laiko zmones neturejo. O skambint kazkaip nedristu, nes atrodys, kad jau negaliu gyvent be geliu
Bet gi taip ir yra
QUOTE(Merii @ 2012 01 22, 11:27)
ikkuna, o ką užsisakei?
Užsisakiau Phalaenopsis corningiana x cornu-cervi Chattaladae. Dar jiems parašiau, kad jei netyčiom atsitiktų taip, kad šito nebus ar ką, tai tada Phalaenopsis hieroglyphica.
Bet nu - kintanti kaina man nepatinka. apskritai, tai pirmas augalas bus iš užsienio, tai kažko brangaus nenorėjau rizikuoti, pavasarį pati užsisakysiu.
O ką pati išsirinkai, Meri?
Sveikos damos,
gal kuri turite pairties auginant orchidėjas kabančiuose vazonuose? Turiu porą vietų kur mano jos puoštų aplinką ir nenudraskytų vaikai - katinai, bet kažkaip pabijojau pirkti nepasikonsultavusi. Kiek esu mačius tai tik tuos medinius. Bet kažkaip nearndu informacijos (arba ne ten ieškau), kaip juose tas orchidėjas prižiūrėt, kad neperdžiūtų ir pan. Nesu aš į jas labai įsigilinus, auga ir tiek. Žydi ir džiaugiuos.
Tai va... būčiau žiauriai dėkinga, jei kas tartų kokį žodį
gal kuri turite pairties auginant orchidėjas kabančiuose vazonuose? Turiu porą vietų kur mano jos puoštų aplinką ir nenudraskytų vaikai - katinai, bet kažkaip pabijojau pirkti nepasikonsultavusi. Kiek esu mačius tai tik tuos medinius. Bet kažkaip nearndu informacijos (arba ne ten ieškau), kaip juose tas orchidėjas prižiūrėt, kad neperdžiūtų ir pan. Nesu aš į jas labai įsigilinus, auga ir tiek. Žydi ir džiaugiuos.
Tai va... būčiau žiauriai dėkinga, jei kas tartų kokį žodį