Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema

QUOTE(Myliugele @ 2012 01 20, 12:00)
tai nesamone tada jai tai tiesa g.gif  doh.gif  doh.gif

net nepamąsčiau , kad nežinot doh.gif mergaitės teisios, beje jų ir kainos būna dirbtinai iškeltos- juk rašalas tai kainuoja biggrin.gif
Atsakyti
Jo jo, kažkada teko matyti, kad toks dažytas falenospis apie 70 Lt kainuoja. Absurdas.
Atsakyti
ir kaip kazkas jau rase, tie melynai dazytieji, daznai nuvysta ir nunyksta - galiu patvirtinti is patirties verysad.gif per klaida padovanojo toki, ir ka jus manot? liko tik kazkokios negyvos sakneles, numete visus lapus, nors dar zydinti ziedkoti, jau pries tai buvau nukirpusi, itardama, kad jam kazkas ne taip... galvojau, nebeleisiu zydeti, gal atsigaus. Nepadejo niekas. Saknys nesupuve, bet tokios negyvos, net nemoku paaiskinti, kaip popierines palikusios. Zodziu, nerekomenduoju nei pirkti, nei paciom eksperimentuoti dazant schmoll.gif Manau, kenkia augalui.
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2012 01 20, 11:34)
O man jos tookios nenaturalios blush2.gif

pykit nepykit, bet man net baisiai tie prifarširuoti rašalo phalaenopsiai atrodo doh.gif Net nekvepia natūralia spalva - žiedai kažkokie plastmasiniai atrodo, iš dūrių vietų ant kotų rašalas net teka doh.gif Bjauriausia, kad dar ir sugalvoja "veislės" pavadinimą kaip "king blue" ir panašiai doh.gif doh.gif doh.gif

Jei jau labai norint, tai pikt mėlyną vandą - vat ta tai tikra gražuolė ir svarbiausia natūrali thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rrine @ 2012 01 20, 12:10)
net nepamąsčiau , kad nežinot doh.gif  mergaitės teisios, beje jų ir kainos būna dirbtinai iškeltos- juk rašalas tai kainuoja biggrin.gif

man irgi sake kad 70lt kainuoja,o as jau ketinau ieskoti,nes maciau tik internete,gyvai neteko,gerai kad pasaket,ech.... nesamone cray.gif swoon.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myliugele: 20 sausio 2012 - 12:22
QUOTE(Tina* @ 2012 01 19, 23:15)
Katik nusipirkau Physan20. Kaip suprantu 8 oz yra kazkur 200 ml. Gal man perdaug jo bus  g.gif

Kur pirkot Physan20?
Atsakyti
QUOTE(Orfeja @ 2012 01 20, 13:14)
Kur pirkot Physan20?

E-bay.

Nu ir nesulaukiau patvirtinimo is orchidejos.lt. Negi puse dienos veltui rinkaus? verysad.gif
Atsakyti
Myliugele, yra labai daug gražių orchidėjų su mėlynu atspalviu, todėl geriau jau ką nors užsisakyti, nei mokėti už sužalotą augalą doh.gif
Įkeliu savo naminukes, kurios jau atidarė žydėjimo sezoną smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 01 20, 14:39)

Nu ir nesulaukiau patvirtinimo is orchidejos.lt. Negi puse dienos veltui rinkaus?  verysad.gif

palauk,gausi dar smile.gif
Atsakyti
Bet tai jie jau gal isvaziave? g.gif
Atsakyti
Man atsakė gal po trijų dienų.

rrine, gražu!
Atsakyti
QUOTE(ikkuna @ 2012 01 20, 16:32)

rrine, gražu!

ačiū 4u.gif
Atsakyti