Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema

QUOTE(mumrikas @ 2012 01 20, 11:22)
galim jau meetą gimtajam miestely daryt  thumbup.gif

na mano gimtine toli nuo radviliskio,cia dar net metu negyvenu ax.gif bet thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites gal kuri nesenai buvote draugystes g. 'tik geles' galvoju ar verta vaziuoti. Taip norisi kazko blush2.gif biggrin.gif Ir ar buvote ermitaze, kaip man toli iki jo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aprile: 20 sausio 2012 - 10:25
as dabar svajoju apie melyna orchideja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Myliugele @ 2012 01 20, 10:27)
as dabar svajoju apie melyna orchideja  wub.gif

O man jos tookios nenaturalios blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2012 01 20, 11:24)
Sveikos mergaites gal kuri nesenai buvote draugystes g. 'tik geles' galvoju ar verta vaziuoti. Taip norisi kazko  blush2.gif  biggrin.gif Ir ar buvote ermitaze, kaip man toli iki jo doh.gif

buvau ką tik mirksiukas.gif atvežta vandų po 109, Robert's delight blue, yra daug katlėjų geltonų po 20lt, phalaenopsiai neitin ypatingi , beje jiems kažkokia nuolaida taikoma , balti dendrobiai nobile tipo, yra ir mėlynų phalaenopsių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rrine @ 2012 01 20, 10:35)
buvau ką tik mirksiukas.gif  atvežta vandų po 109, Robert's delight blue, yra daug katlėjų geltonų  po 20lt, phalaenopsiai neitin ypatingi , beje jiems kažkokia nuolaida taikoma , balti dendrobiai nobile tipo, yra ir mėlynų phalaenopsių 4u.gif

aciu bigsmile.gif vaziuosiu visgi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rrine @ 2012 01 20, 11:35)
buvau ką tik mirksiukas.gif  atvežta vandų po 109, Robert's delight blue, yra daug katlėjų geltonų  po 20lt, phalaenopsiai neitin ypatingi , beje jiems kažkokia nuolaida taikoma , balti dendrobiai nobile tipo, yra ir mėlynų phalaenopsių 4u.gif

kokios kainos mėlynų phalaenopsių ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Myliugele @ 2012 01 20, 11:44)

nežinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Myliugele @ 2012 01 20, 08:44)

4u.gif Sveikutes.
Ikisiu trigrasi, paskaitau visada, bet nerasau ax.gif
jei neklystu Orchideju prieziuros temoje teko skaityt, kad tie melyni phalaenopsiai yra dazyti. Taigi po tokio pardavimui skirto nudazymo, jie prazys baltai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumma78 @ 2012 01 20, 11:58)
4u.gif  Sveikutes.
Ikisiu trigrasi, paskaitau visada, bet nerasau  ax.gif
jei neklystu Orchideju prieziuros temoje teko skaityt, kad tie melyni phalaenopsiai yra dazyti. Taigi po tokio pardavimui skirto nudazymo, jie prazys baltai  smile.gif

tai nesamone tada jai tai tiesa g.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Taip, tai tiesa. Prileista rašalo ir tiek. Kitą kartą žydės baltai.
Atsakyti
QUOTE(Myliugele @ 2012 01 20, 09:00)
tai nesamone tada jai tai tiesa g.gif  doh.gif  doh.gif

Tikiuos negausiu per ragus. Atkasiau ir nukopijavau :

Rudojilape

2011 11 05, 06:59

Sveikutes merginos. Turiu Jums klausimeli: senukuose maciau melynai zydincia orchideja ir dukra jos labai uzsinorejo. Norejau paklausti, ar cia tokia jos veisle, ar su kokiu rasalu lieja??? Jeigu as dukrai nupirksiu dovanu, ar ji irgi dziaugsis melynais ziedais laistytada tik vandeniu???

ikkuna

2011 11 05, 07:48

Apie tai jau aibę kartų buvo kalbėta. Prileidžia rašao į jas, o vėliau žydės paprastais baltais žiedais. Nebent mėlyną Vandą pirkti.
Atsakyti