Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema

QUOTE(mumrikas @ 2012 01 18, 15:44)
kaip smagu rast žmogiuką iš mano gimtojo miesto - aš esu iš Radviliškio ir visa giminė, tėveliai gyvena ten  bigsmile.gif

O as gryna vilnietė biggrin.gif , bet va vyrą Radviliškyje susiradau ir jau koks pusmetis labiau radviliškietė nei vilnietė biggrin.gif tai važiuoju tėvų, draugų ir bendradarbių į Vilnių lankyti rolleyes.gif
Atsakyti
Žadėjo kiekvieną užsakytą augalą "apčiupinėti", tad neturėtų būti nesąmonių. Priedo, patys gabens, tai tikrai važiuos šiltai.
Ir aš esu tais aklais užsakymais nusvilus ir ne kartą, bet vistiek rizikuoju, ką darysi, kai norisi įdomybės.
Neišpirkit iš Ermitažo visų minimarkų, ryt tik galėsiu nulėkt po darbo, taip senai jo ieškau blush2.gif, dar galios akcija -25proc, vis pigiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 18 sausio 2012 - 14:55
QUOTE(Uranija5 @ 2012 01 18, 15:53)
O as gryna vilnietė  biggrin.gif , bet va vyrą Radviliškyje susiradau ir jau koks pusmetis labiau radviliškietė nei vilnietė  biggrin.gif tai važiuoju tėvų, draugų ir bendradarbių į Vilnių lankyti  rolleyes.gif

linkėjimai ir vyrui, ir Radviliškiui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2012 01 18, 15:15)
ačiū už ats..mano taip pat buvo su lapais bet po keleto dienų po pirkimo stovi stagariukai...džiugu ,kad viltis yra..

prašom 4u.gif yra taip, ir sparčiai keikiai pas mane auga, laikau šiltai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uranija5 @ 2012 01 18, 15:35)
Aš porą kartų į mėnesį važiuoju iš Radviliškio į Vilnių ir atgal pro Ukmergę (autostrada), tai jei labai reiktų galėčiau iki Ukmergės pametėti iš Vilniaus wink.gif
Planuoju ir su artimiausiu užsakymu iš orchidėjos.lt kai ką užsisakyti.

vaje,kaip gerai,butų puiku drinks_cheers.gif tik belieka sulaukti ,kada jie atsigabens viską smile.gif
Atsakyti
Ir aš nekantrauju. Vis dar laukiu info, kaip vyks apmokėjimas.
Atsakyti
QUOTE(ikkuna @ 2012 01 18, 14:34)
Taip, Meri, už augalo atvežimą į Vilnių jie ima 20% nuo užsakymo sumos. Išsirinkau vieną, bet kadangi biudžetas ribotas, teko kuo pigesnį augalą rinktis, nes su tuo antkainiu kaina paauga. Na, ne milijonas, bet vistiek...

Tai tie 20 procentų būtų nuo mano pirkinio sumos,ar nuo visų bendo užsakymo sumos?

QUOTE(Merii @ 2012 01 18, 14:54)
Neišpirkit iš Ermitažo visų minimarkų, ryt tik galėsiu nulėkt po darbo, taip senai jo ieškau  blush2.gif, dar galios akcija -25proc, vis pigiau.

Gal kuri matėt,kokia maždaug kaina Mini Marko Ermitaže?Ir iš viso ,ar jų dar bus šiandien g.gif
Atsakyti
emma, nuo asmeninio užsakymo.
Po darbo važiuosiu minimarko ax.gif , rašo, kad 49Lt pilna kaina Ermitaže.
Atsakyti
Pas Jurgitą gerokai pigiau Mini Markai. Tik nežinia, ar dar jų turi.
Atsakyti
Sveikutes! 4u.gif
Jau taip seniai nebuvau nieko rasius ir rodzius. Per si laikotarpi atsitiko ir gerojo ir blogojo, tai nebuvo nei laiko, nei jegu, nei noro fotografuot mano grazuoles. Per sita laika zydejo is vokisko uzsakymo vasara gauta Paphinia hererae wub.gif , o taip pat praradau daug gelyciu, rusiniu ir hibridu.. verysad.gif
Taigi, biski atsigavus, rodau jums, kas pas mane sia diena zydi.
Coelogine Cristata
user posted image

Cimbidium hibridas
user posted image

Restrepia muscifera
user posted image

Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2012 01 18, 14:16)
Užsisakiau aš vieną

As per siandien sugalviosiu ko man reik ir issiusiu jiems.

QUOTE(Merii @ 2012 01 18, 14:28)
nžn ar gerai supratau, bet jie mini 20proc. antkainį nuo prekės kainos, o gal ne taip?

Tai reik uz parvezima kazkiek pasiimt. Nors itariu jie perka mazesne didmenininko kaina, nei mes matom tiekeju psl.

QUOTE(eliss @ 2012 01 18, 14:35)
per paskutinį užsakymą labai nusvilau,augalas kainavo daug,gavau visiškai be šaknų,dabar reanimuojamas yra.

Su kuriuo cia taip? verysad.gif

Pas mane irgi yra netekciu ivairiu, nes kaip bebutu keista, nors sedziu namie, bet daug laiko apie geles netupineju. Isgyvena tos, kurioms nereik cacki patacki.
Papildyta:
Nastanka, nuostabu !!!
Atsakyti
Nastanka, lb gražu wub.gif
Atsakyti