Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema

QUOTE(Tina* @ 2012 01 18, 00:32)
Galvojau rasiu nukainuota voriuka, bet kur tau. Jau bus isnesti.

Tina,o kodėl nebandei užsisakyti per orchidejas.lt ? Varčiau ten puslapius,tai tikrai keletą mačiau.
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2012 01 17, 23:33)
Kkunigunda turiu klausimuk,pažiūrėjau jūsų albumėlį o ten  bigsmile.gif  dendrobių kiek  thumbup.gif  thumbup.gif  o kaip ar šis ką išleido dar??  vieną panašų auginu tai mstau ar bėra šansu jam..
...klausiu apie šį....

nusipirkau jį iš vienos mamytės, parsisiunčiau ogi kitą dieną pasiuto lapai byrėti ir po dienų buvo vat toks plikas doh.gif na įtariu, kad gavo šiek tiek šalčio pas buvusį pardavėją 4u.gif
na ne ta tema, bet ....
kas ryta papurškinėju ir žinokit aplipo vaikas, pradėjo auginti juos kaip pasiutes thumbup.gif dabar foto ant staigiųjų nerandu 4u.gif o kai ūgliukai paaugo, nebepurškiu neturi nei cm dydžio, o šaknys kokios išaugo doh.gif
tad šansų tikrai yra papurškaliokit, pamatysit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(borjomi @ 2012 01 18, 01:05)
apie ka jus cia?  blush2.gif

Brasia, jas vadina orchidejomis vorais ir tai ne mano isgalvota !!! ziedai primena vorus.

QUOTE(eliss @ 2012 01 18, 08:38)
Tina,o kodėl nebandei užsisakyti per orchidejas.lt ? Varčiau ten puslapius,tai tikrai keletą mačiau.

Ziurineju, dar turiu tam laiko, bet visada norisi pigiau nuciupt.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 01 18, 12:45)

Pritariu, aš irgi vis laukiu, laukiu... ax.gif Ne apie Brassia kalbu, šiaip apskritai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kkunigunda @ 2012 01 18, 11:18)
nusipirkau jį iš vienos mamytės, parsisiunčiau ogi kitą dieną pasiuto lapai byrėti ir po  dienų buvo vat toks plikas doh.gif na įtariu, kad gavo šiek tiek šalčio pas buvusį pardavėją 4u.gif
na ne ta tema, bet ....
kas ryta papurškinėju ir žinokit aplipo vaikas, pradėjo auginti juos kaip pasiutes thumbup.gif dabar foto ant staigiųjų nerandu 4u.gif o kai ūgliukai paaugo, nebepurškiu neturi nei  cm dydžio, o šaknys kokios išaugo doh.gif
tad šansų tikrai yra papurškaliokit, pamatysit  4u.gif

ačiū už ats..mano taip pat buvo su lapais bet po keleto dienų po pirkimo stovi stagariukai...džiugu ,kad viltis yra..
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 01 18, 13:45)

Užsisakiau aš vieną,bet kada gausiu,tai neįsivaizduoju,kai už lango žiema, o į Vilnių nevažiuoju...
Atsakyti
Bijau karksėt, bet mano viena žydinti kažką iš akutės leidžia bigsmile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2012 01 18, 08:38)
Tina,o kodėl nebandei užsisakyti per orchidejas.lt ?

nžn ar gerai supratau, bet jie mini 20proc. antkainį nuo prekės kainos, o gal ne taip?
Atsakyti
Taip, Meri, už augalo atvežimą į Vilnių jie ima 20% nuo užsakymo sumos. Išsirinkau vieną, bet kadangi biudžetas ribotas, teko kuo pigesnį augalą rinktis, nes su tuo antkainiu kaina paauga. Na, ne milijonas, bet vistiek...
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2012 01 18, 15:16)
Užsisakiau aš vieną,bet kada gausiu,tai neįsivaizduoju,kai už lango žiema, o į Vilnių nevažiuoju...

Aš porą kartų į mėnesį važiuoju iš Radviliškio į Vilnių ir atgal pro Ukmergę (autostrada), tai jei labai reiktų galėčiau iki Ukmergės pametėti iš Vilniaus wink.gif
Planuoju ir su artimiausiu užsakymu iš orchidėjos.lt kai ką užsisakyti.
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2012 01 18, 15:28)
nžn ar gerai supratau, bet jie mini 20proc. antkainį nuo prekės kainos, o gal ne taip?

ir aš taip supratau.Na bet geriau,nei taip aklai pirkt,per paskutinį užsakymą labai nusvilau,augalas kainavo daug,gavau visiškai be šaknų,dabar reanimuojamas yra.Nežinau kaip bus su juo,vasarą tikimybė didesnė būtų.
Atsakyti
QUOTE(Uranija5 @ 2012 01 18, 15:35)
Aš porą kartų į mėnesį važiuoju iš Radviliškio į Vilnių ir atgal pro Ukmergę (autostrada)

kaip smagu rast žmogiuką iš mano gimtojo miesto - aš esu iš Radviliškio ir visa giminė, tėveliai gyvena ten bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mumrikas: 18 sausio 2012 - 14:44