Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema

QUOTE(ikkuna @ 2012 01 17, 20:09)
Aš kiek iš ermitažo pirkus, tai visada šaknys buvo palei vazono šonus sveikutėlės, o viduj kas darosi  doh.gif

Man matyt kažkaip durnai sekasi - visad rasdavau gražų šaknų gniužulą kai namuose persodinėdavau (aišku porą šaknų vis tiek "brokuotos' būdavo, bet tai neturėdavo jokios įtakos augalo augimui)blush2.gif

Bet, o, tačiau, kokiam Ermitaže galima į šoną paėjus nusižiūrėtą gėlytę ir patikrint - phalaenopsiai gi gražiai iš vazoniko išsitraukia, tai jei jau nusprendus pirkt galima atsargiai ištraukus kiek su pirštais ir viduriuką apžiūrėt ax.gif
Atsakyti
Aš irgi nieko blogo negaliu pasakyti nei apie Ermitaže nei apie Maximose pirktas gėlytes, visos auga, žydi.. biggrin.gif
Miniukas, vasarą Ermitaže pirktas, vėl susiruošė žydėti.. smile.gif

user posted image]

user posted image
Atsakyti
Fainai kaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uranija5 @ 2012 01 17, 21:40)
Miniukas, vasarą Ermitaže pirktas, vėl susiruošė žydėti..  smile.gif

gražiai žydi ''pypliukas'' thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 01 17, 20:04)
Arba jei tingiu iš vis trečdalį puodelio virinto vandens užpilu kol ima į lėkštutę varvėt ir psio - taip būna nepamerkiu ir pusantro mėnesio ax.gif

va cia tai man naujiena, karstas dusas dar suprantu, bet verdancio vandens puodeli pilti... Dar nesu girdejusi. Negi taip ir pilate verdanti? g.gif nenusipliko saknys?
papasakokit placiau sia procedura 4u.gif Nors cia ne ta tema... g.gif
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2012 01 17, 12:16)
va cia tai man naujiena, karstas dusas dar suprantu, bet verdancio vandens puodeli pilti... Dar nesu girdejusi. Negi taip ir pilate verdanti? g.gif nenusipliko saknys?
papasakokit placiau sia procedura 4u.gif Nors cia ne ta tema... g.gif

Mumrikas rase "virinto" vandens, o ne "verdancio". Verdancio tikrai negalima wink.gif
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2012 01 17, 22:16)
Negi taip ir pilate verdanti? g.gif nenusipliko saknys?

Oi ne, virintą ir atvėsintą pilu - na tokį maloniai šiltą mirksiukas.gif Virinu, kad kalkių nebūtų - mūsų gręžinio vandeny kalkių mažiau nei norma, bet aš dar ir pavirinu, kad ir tas likutis nuosėdomis iškristų blush2.gif
Atsakyti
Kkunigunda turiu klausimuk,pažiūrėjau jūsų albumėlį o ten bigsmile.gif dendrobių kiek thumbup.gif thumbup.gif o kaip ar šis ką išleido dar?? vieną panašų auginu tai mstau ar bėra šansu jam..
...klausiu apie šį....
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 01 17, 22:22)
Oi ne, virintą ir atvėsintą pilu - na tokį maloniai šiltą mirksiukas.gif Virinu, kad kalkių nebūtų - mūsų gręžinio vandeny kalkių mažiau nei norma, bet aš dar ir pavirinu, kad ir tas likutis nuosėdomis iškristų blush2.gif

na taip, skaiciau kaip parasyta, o perskaiciau taip, kad idomiau turbut butu lotuliukas.gif
Atsiprasau blush2.gif
Atsakyti
Siandien Kauno Ermitaze daug nukainuotu cymbidium, dendrobium, yra katleju, o naujam neispakuotam stelaze maciau minimarku. Galvojau rasiu nukainuota voriuka, bet kur tau. Jau bus isnesti.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 01 17, 23:32)
Siandien Kauno Ermitaze daug nukainuotu cymbidium, dendrobium, yra katleju, o naujam neispakuotam stelaze maciau minimarku. Galvojau rasiu nukainuota voriuka, bet kur tau. Jau bus isnesti.

apie ka jus cia? blush2.gif
Atsakyti
Merginos, pastabėlė, savo sukurtais orchidėjų įvardinimais neklaidinkite naujokių, čia ne plepesių tema, dauguma viską supranta pažodžiui biggrin.gif
Jei nežinot, google visada padės 4u.gif
Atsakyti