Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema

Labai graži, puošni jūsų tema, bet tarsi vienuolyne čia kažkaip.. ne kabinėtis norėjau - pajuokaut, šiek tiek "iš takelio" išsukt.. nesuprato.. tiek to.. sorry smile.gif
Gražių jums žiedų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 01 17, 16:20)
Labai graži, puošni jūsų tema, bet tarsi vienuolyne čia kažkaip.. ne kabinėtis norėjau - pajuokaut, šiek tiek "iš takelio" išsukt.. nesuprato.. tiek to.. sorry smile.gif
Gražių jums žiedų smile.gif

diskotekos tikėjeisi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ikkuna @ 2012 01 17, 15:15)
Gal kas žino, koks Japonicos kvapas?

citrusinis wub.gif labai skaniai kvepia wub.gif ir kvapas stiprus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2012 01 17, 07:35)
Kiek prisimenu,ar tik ne šioj temoj buvo kalbėta,kad geltoni falenopsiai lepesni yra.Turėsiu pritart,pas mane buvo,žydėjo,kai nužydėjo viens po kito lapai nubyrėjo ir nebėr augalo  unsure.gif Greičiausiai,puvinys sau sėdėjo įsimetęs.

As kalbejau apie tai, man jie tikrai lepesni.

Bijau cia garsiai kalbet, mano siderea ziedkoti auginasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 01 17, 17:19)
As kalbejau apie tai, man jie tikrai lepesni.

Bijau cia garsiai kalbet, mano siderea ziedkoti auginasi  ax.gif

aha aš irgi prisikalbėjau doh.gif buvo 4 pumpuriukai, paskui liko 3 ir dabar nurudavo doh.gif baisu verysad.gif
nesuprantu dar niekad taip nekrito pumpurai, vienas falenopsis 3 kartą iš eilės augina pumpurus ir vėl nugelto doh.gif auga ir gelsta doh.gif
Atsakyti
Merginos, jeigu kurios japonica sugalvotų apsivaikiuot, mielai pirkčiau keikį 4u.gif

Kažkaip vis daugiau galvoju, kad tik iš rankų dabar pirksiu augalus. Gana man tų ermitažinių puvėkų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ikkuna @ 2012 01 17, 18:22)
Merginos, jeigu kurios japonica sugalvotų apsivaikiuot, mielai pirkčiau keikį  4u.gif

Kažkaip vis daugiau galvoju, kad tik iš rankų dabar pirksiu augalus. Gana man tų ermitažinių puvėkų  verysad.gif

kad vaikų sulaukti, tai jau čia sudėtinga biggrin.gif
vat štai;)
http://www.orchids.l...h...7a&start=60
Atsakyti
QUOTE(ikkuna @ 2012 01 17, 17:22)
Merginos, jeigu kurios japonica sugalvotų apsivaikiuot, mielai pirkčiau keikį  4u.gif

Kažkaip vis daugiau galvoju, kad tik iš rankų dabar pirksiu augalus. Gana man tų ermitažinių puvėkų  verysad.gif

drinks_cheers.gif lygiai taip pat pradedu galvot,nes turbut ne vienas is pirktu miniuku ermitaze neisgyvens,nors kalta pati,kad iskart nepersodinau is kiminu i zemes,o maximoj pirktom orchidejom irgi kaput.taip kad jei zinote,kas Kaune parduoda sveikas orchidejas-falenopsius,brukstelkit i az ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kkunigunda @ 2012 01 17, 16:33)

Mačiau, bet žinai, truputuką pigiau norėtųsi. Pablūdau, ane? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kkunigunda @ 2012 01 17, 17:56)
aha aš irgi prisikalbėjau doh.gif  buvo 4 pumpuriukai, paskui liko 3 ir dabar nurudavo doh.gif  baisu verysad.gif

pas mane tas pats.. dabar kelių falenopsių likę vos po vieną pumpurą,kelių visi nubyrėjo,vieno miniuko žiedai ''tušti''-skleidžiasi tokie miniatiūriniai lapukai,bet į žiedą net nepanašu unsure.gif
epikatlėjos nupuvo visi pumpurai doh.gif
patys augalai,tai gražūs,šaknys sveikos,bet va žiedų piš verysad.gif
Atsakyti
Atrodo, imčiau ir pasakyčiau, kad iš žiemos tuoj piš bus, bet augalam turbūt lėčiau ir sunkiau laikas eina... Na, bet jau jaučiasi, kad dienos ilgesnės 4u.gif
Atsakyti
šiandien specialiai eidama pro šalį Ermitaže phalaenopsius apžiūrėjau, nes vėl du stelažai atvežti - yra visai gražių, ir kelios "karvytės" buvo. maloniai nuteikė daugumos šaknų vaizdas - matosi, kad tvirtos, žalios ir pilni vazonėliai jų thumbup.gif

Na tfu, tfu, tfu nieko blogo negaliu sakyt apie parduotuvines gėles, nes kitokių ir neturiu blush2.gif Gal dažnai per didelė meilė jas pražudo - aš kartais užmirštu ir tris savaites palaistyt, o kad joms ko trūktų net nepasimato - tik kai prisimenu puolu pamerkt biggrin.gif Arba jei tingiu iš vis trečdalį puodelio virinto vandens užpilu kol ima į lėkštutę varvėt ir psio - taip būna nepamerkiu ir pusantro mėnesio ax.gif
Atsakyti
Aš kiek iš ermitažo pirkus, tai visada šaknys buvo palei vazono šonus sveikutėlės, o viduj kas darosi doh.gif
Atsakyti