Labai graži, puošni jūsų tema, bet tarsi vienuolyne čia kažkaip.. ne kabinėtis norėjau - pajuokaut, šiek tiek "iš takelio" išsukt.. nesuprato.. tiek to.. sorry
Gražių jums žiedų
QUOTE(Ex @ 2012 01 17, 16:20)
Labai graži, puošni jūsų tema, bet tarsi vienuolyne čia kažkaip.. ne kabinėtis norėjau - pajuokaut, šiek tiek "iš takelio" išsukt.. nesuprato.. tiek to.. sorry
Gražių jums žiedų
Gražių jums žiedų
diskotekos tikėjeisi
Papildyta:
QUOTE(ikkuna @ 2012 01 17, 15:15)
Gal kas žino, koks Japonicos kvapas?
citrusinis labai skaniai kvepia ir kvapas stiprus
QUOTE(eliss @ 2012 01 17, 07:35)
Kiek prisimenu,ar tik ne šioj temoj buvo kalbėta,kad geltoni falenopsiai lepesni yra.Turėsiu pritart,pas mane buvo,žydėjo,kai nužydėjo viens po kito lapai nubyrėjo ir nebėr augalo Greičiausiai,puvinys sau sėdėjo įsimetęs.
As kalbejau apie tai, man jie tikrai lepesni.
Bijau cia garsiai kalbet, mano siderea ziedkoti auginasi
QUOTE(Tina* @ 2012 01 17, 17:19)
As kalbejau apie tai, man jie tikrai lepesni.
aha aš irgi prisikalbėjau buvo 4 pumpuriukai, paskui liko 3 ir dabar nurudavo baisu
nesuprantu dar niekad taip nekrito pumpurai, vienas falenopsis 3 kartą iš eilės augina pumpurus ir vėl nugelto auga ir gelsta
QUOTE(ikkuna @ 2012 01 17, 18:22)
Merginos, jeigu kurios japonica sugalvotų apsivaikiuot, mielai pirkčiau keikį
Kažkaip vis daugiau galvoju, kad tik iš rankų dabar pirksiu augalus. Gana man tų ermitažinių puvėkų
Kažkaip vis daugiau galvoju, kad tik iš rankų dabar pirksiu augalus. Gana man tų ermitažinių puvėkų
kad vaikų sulaukti, tai jau čia sudėtinga
vat štai;)
http://www.orchids.l...h...7a&start=60
QUOTE(ikkuna @ 2012 01 17, 17:22)
Merginos, jeigu kurios japonica sugalvotų apsivaikiuot, mielai pirkčiau keikį
lygiai taip pat pradedu galvot,nes turbut ne vienas is pirktu miniuku ermitaze neisgyvens,nors kalta pati,kad iskart nepersodinau is kiminu i zemes,o maximoj pirktom orchidejom irgi kaput.taip kad jei zinote,kas Kaune parduoda sveikas orchidejas-falenopsius,brukstelkit i az
QUOTE(Kkunigunda @ 2012 01 17, 16:33)
Mačiau, bet žinai, truputuką pigiau norėtųsi. Pablūdau, ane?
QUOTE(Kkunigunda @ 2012 01 17, 17:56)
aha aš irgi prisikalbėjau buvo 4 pumpuriukai, paskui liko 3 ir dabar nurudavo baisu
pas mane tas pats.. dabar kelių falenopsių likę vos po vieną pumpurą,kelių visi nubyrėjo,vieno miniuko žiedai ''tušti''-skleidžiasi tokie miniatiūriniai lapukai,bet į žiedą net nepanašu
epikatlėjos nupuvo visi pumpurai
patys augalai,tai gražūs,šaknys sveikos,bet va žiedų piš
šiandien specialiai eidama pro šalį Ermitaže phalaenopsius apžiūrėjau, nes vėl du stelažai atvežti - yra visai gražių, ir kelios "karvytės" buvo. maloniai nuteikė daugumos šaknų vaizdas - matosi, kad tvirtos, žalios ir pilni vazonėliai jų
Na tfu, tfu, tfu nieko blogo negaliu sakyt apie parduotuvines gėles, nes kitokių ir neturiu Gal dažnai per didelė meilė jas pražudo - aš kartais užmirštu ir tris savaites palaistyt, o kad joms ko trūktų net nepasimato - tik kai prisimenu puolu pamerkt Arba jei tingiu iš vis trečdalį puodelio virinto vandens užpilu kol ima į lėkštutę varvėt ir psio - taip būna nepamerkiu ir pusantro mėnesio
Na tfu, tfu, tfu nieko blogo negaliu sakyt apie parduotuvines gėles, nes kitokių ir neturiu Gal dažnai per didelė meilė jas pražudo - aš kartais užmirštu ir tris savaites palaistyt, o kad joms ko trūktų net nepasimato - tik kai prisimenu puolu pamerkt Arba jei tingiu iš vis trečdalį puodelio virinto vandens užpilu kol ima į lėkštutę varvėt ir psio - taip būna nepamerkiu ir pusantro mėnesio