Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinukas

Apklausa: kokį mišinuką naudojate nuo 6 mėn? (203 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(GudriLapė @ 2010 12 02, 23:53)
sveikos smile.gif
kadangi auginu trynukus, tenka ir man pasukti galvą dėl mišinukų. Iki šiol maitinu MP, bet nelabai jau jo užtenka visiems 3 smile.gif suvalgo beveik po 100 ml kiekvienas, tai tenka primaitinti. Grįžę iš ligoninės pradėjom nuo NAN1, bet man pasitikėjimo nekelia nestle firmam kažkaip norėjosi firmos, kuri vien tik mišinukus gamintų. O šiaip nuo NAN jokių požymių (blogų) nepasireiškė. Mums būtent NAN1 ligoninėje ir rekomendavo. Po NAN1 nupirkau Semper lamolac, kadangi keli vaikučiai atpylinėja, o vienam dar ir pilvuką paraižo bevalgant. Atpylinėjimai nedingo, aišku nebūna kasdieną, bet vis tiek būna. Viduriukai nekieti. Šiandien nupirkau aptamil1, bandysiu jį. Vienam vaikučiui jau duosiu aptamil1, o kitiems dar prematil, jie dar nesiekia 3 kg.
Ar vaikučiui nekenkia toks mišinukų kaitaliojimas? g.gif  norisi atrasti geriausią. Atrodo ir pasirinkimas jų nemažas. Bet man svarbiausia surasti tokį, kuris visiems vaikučiams tiktų. Gydytoja dar siūlė semper bifidus. Mačiau yra panašus aptamil confort g.gif

Mes turim problemą su atpylinėjimu, tai vartojam spec. paskirties mišinuką Aptamil AR, jis tirštas, bet po kiek laiko užkietėjo kūdikio viduriai, tai gydytoja patarė pradėti maitinti Semper lemolac, bet visą jį atpilame fontamu doh.gif nors jis
yra rekomenduojamas taip pat atpylinėjaniems kūdikiams. Tai dabar radom išeitį ax.gif duodu kokį 60 ml. Aptamil AR atpylinėjantiems ir 60 ml. Semper lemolac, tai taip gausiai nebeatpila ir viduriukai taisosi thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Esam išbandę šios mišinukus: Nan1 HA, Nan1, Tutteli. Dukrytei nekietėjo viduriukai, neatpylinėjo, iš tikrųjų pakankamai gerai juos toleravo.
Nuo 5 mėnesio pradėjau duoti grūdines košės (kad priaugtų svoriuko) ir mergina tarė mišinukui sudie doh.gif Tuo metu gerėm Tutteli. Ir taip pusantro mėnesio mišinuko nei pro kur negerdavo, tik kiek sumaitindavom kartu su košėm. Arba jeigu gerdavo, tai tik su šaukšteliu..... schmoll.gif
Na ir prieš savaitę nutarėm surizikuoti. Nupirkom Semper baby semp2. Ir ką, ogi mergina su malonumu jį geria!!! Lygindama su išbandytais mišinukais, galiu pasakyti, kad semper sotesnis ir tikrai skanesnis. Nėra to specifinio kvapo ir skonio (kaip aš sakau, bezdalų). Dabar pagalvojau kad galėjom ir anksčiau šio mišinuko pasiūlyti...
Kaina jo nemaža, bet kainos ir kokybės santykis akivaizdus thumbup.gif
Atsakyti
mes pakeitem daug misiniu.nuo similako viduriai kietejo,nuo aptamilio -paleido,nuo milumil-isbere,o tiutelis tiko,tai ties situo ir apsistojom.
Atsakyti
Kai reikėjo mišinuko didiesiems vaikams, naudojom Tuteli smile.gif Mums jis tiko ir patiko smile.gif
Atsakyti
Aš savo mažiukui duodu Milumil mišinuką thumbup.gif Geras mišinukas už padorią kainą ax.gif
Atsakyti
Gėrėme Semper mums ir tiko ir patiko.
Atsakyti
nuo NAN kietejo viduriukai, nuo Aptamilio viduriavo, labiausiai tiko Similacas, tad ji ir valgom smile.gif
Atsakyti
as perku dabar tutteli nuo 2 metu thumbup.gif
vaikas laaabai megsta
Atsakyti
Mes pradėjom nuo semper paruoštuko naktinio, patiko labai, bet kažkaip miltelių pavidalo atitikmens neradau, visai skanus buvo ir vanilinis nestles mišinukas, bet man atrodė, kad vien vanilinį gert nelabai g.gif labiausiai tiko aptamil kinder milch ir skanu, ir kaina thumbup.gif , o po jo maždaug nuo 1,4 metu maišydami pabandėm dobilo pieną ir likom su juo thumbup.gif
Atsakyti
As naudojau Aptamil, mums labai tiko 4u.gif
Atsakyti
[quote=*Laukinukė*,2011 05 23, 14:12]
As naudojau Aptamil, mums labai tiko 4u.gif

Turiu baigt maitinima, pabandem duot aptamil bet mazius net i burna neima, spjauna lauk, stumia su rankytem, net nezinau ka daryt, nes pati maitint MP nebegaliu del savo sveikatos blink.gif
Atsakyti
LABA, o mes geriam NAN, kazkaip nei su pirmaja,nei su antraja problemu del misinuku neturejom,pabandem-patiko ir tiko bigsmile.gif
Atsakyti