QUOTE(Revla @ 2012 04 20, 11:51)
Kaip nervina, kad daktarai neismano misinukuose....
Niekas negali patarti...
Mums 3menesiai.
Mes pradejome nuo Nan HA..po to pakeitem i Aptamil HA - tai kakojo zaliai, su putomis
Nusprendem pakeisti i Hipp Combiotic 1...tai kakojo geltonai, pradejo daugiau valgyti...bet truko lygiai savaite, po to pradejo vel kakoti zalsvai..bet spalva tokia sviesiai zalsva....ir baisiai pucia pilvuka..daktare tik sako duoti espumizano...4k. Per diena..... Bet nu man taip gaila to vaiko, cia gi nenormalu gyventi su vaistais..... paskutiniuoju metu dar ir atpylineti pradejo..nefontanais, nedaug, bet anksciau tai to nebuvo..tai dabar ir nezinau ka daryti...
Ar keisti i HA? Ar tiesiog i kita...
Niekas negali patarti...
Mums 3menesiai.
Mes pradejome nuo Nan HA..po to pakeitem i Aptamil HA - tai kakojo zaliai, su putomis
Nusprendem pakeisti i Hipp Combiotic 1...tai kakojo geltonai, pradejo daugiau valgyti...bet truko lygiai savaite, po to pradejo vel kakoti zalsvai..bet spalva tokia sviesiai zalsva....ir baisiai pucia pilvuka..daktare tik sako duoti espumizano...4k. Per diena..... Bet nu man taip gaila to vaiko, cia gi nenormalu gyventi su vaistais..... paskutiniuoju metu dar ir atpylineti pradejo..nefontanais, nedaug, bet anksciau tai to nebuvo..tai dabar ir nezinau ka daryti...
Ar keisti i HA? Ar tiesiog i kita...
patarčiau nupirkti vadinamų "gerųjų bakterijų", mes arba pirkom tų bakterijų (kai maitinom Aptamil AR), arba mišinėlis buvo su bakterijom (Bellakt),tai jokių problemų niekada neturėjom,nė karto nepūtė pilvo ir kakas geras buvo o be bakterijų tai iškart arba žaliuodavo,arba kietėdavo. Bet dėl pūtimo bėdų neturėjom niekad tas hipp combiotik lygtai irgi su bakterijom,bet ten matomai mažai jų,jei vistiek pučia pilvą,bent jau daktarė mano draugei kartą taip sakė,kad mišinėliuose tų bakterijų mažai deda...na aišku,ne apie Belaktą čia kalba buvo...