Oho kokios patirtys, labai gaila, kad taip būna
Kai pasiskaitai, noras garuoja, bet kai neskaitai, vėl norisi tik jos, nes pliusų man joje daug
QUOTE(Zylute1 @ 2012 02 09, 10:09)
Nemanau, kad su esama cista dės Mireną.
Pradžioje reikia išsigydyti. Beja, reikia nepamiršti, kad nešiojant Mireną jų gali atsirasti dar.
Pradžioje reikia išsigydyti. Beja, reikia nepamiršti, kad nešiojant Mireną jų gali atsirasti dar.
Nu jo , aš taip irgi maniau, nes kai operavo polipą, cistos gydytojas nešalino. Liepė po poros mėnesių dėti Mireną. Tai ir nežinau kaip čia su tais medikų pamąstymais
Sveikos mamytes. Su mirena draugauju panasiai tris savaites, pirma diena, net miegoti negalejau labai skaudejo. apie dvi savaites tepliojo, bet pavartojau citrinos ir tepliojimai pasibaige, bet pilva vis dar skauda kartais su vienos, dvieju dienu pertraukom. Raso, kad iki triju savaiciu gali skaudeti, bet kazkaip nelabai tikiu, kad praeis. trys savaites treciadieni bus
Na mano trumpa patirtis irgi kol kas gera. Turiu Mirena 2,5 men ir jau si men galima sakyti nebebuvo mm, pirma menesi patepliojo kasdien, o dabar visai gerai jauciuosi. Is pradziu truputi buvo spuogu atsirade, bet dabar ir jie dingsta. Taigi galiu kol kas pasakyti kad esu is tu laiminguju kurioms Mirena tiko
Merginos, noriu ispeti (nes zinau realu atveji) jei jusu mmm bus labai gausios (gali buti ir skausmingos), dideliais kresuliais, po to butinai apsilankykite pas gyd., nes gali buti kad su kresuliukais ta mirena gali nejuciom isskristi, o veliau susilauksit pasekmiu
Neseniai suzinojau realia istorija....
Nieko nera patikimo....
Nieko nera patikimo....
QUOTE(Skorpione @ 2012 02 15, 19:19)
Merginos, noriu ispeti (nes zinau realu atveji) jei jusu mmm bus labai gausios (gali buti ir skausmingos), dideliais kresuliais, po to butinai apsilankykite pas gyd., nes gali buti kad su kresuliukais ta mirena gali nejuciom isskristi, o veliau susilauksit pasekmiu
Nieko nera patikimo....
Nieko nera patikimo....
nors daktarai kalba, kad iki metų mm turi sumažėti, jei iš karto nesumažėjo, kai kurios patirys byloja - jei jau pirmus mėn niekas nekinta, sos, kažkas negerai, netinka, arba jos nėr ir t.t.
Sveikos,as dar nespejau pasiskaityti Jusu..komentaru...
as tik 02 10 d. isidejau mirena ,bet man pakraujuoja ir as nejauciu tu siulu..(kai tikrinuosiu). ir man pamaudzia papilve....
ar jums taip buvo...as jau bijau...
aisku dar ir spuogai labai uzpuole.
as tik 02 10 d. isidejau mirena ,bet man pakraujuoja ir as nejauciu tu siulu..(kai tikrinuosiu). ir man pamaudzia papilve....
ar jums taip buvo...as jau bijau...
aisku dar ir spuogai labai uzpuole.
QUOTE(Varpelis @ 2012 02 19, 18:38)
Gal žinančios galėtų pasakyti dėl Mirenos galiojimo laiko.Nusipirkau pakuotę, o galioja tik iki keturioliktų metų. Ar turėtų galioti iki septynioliktų, ar svarbu įdėti iki datos ant pakuotės?
man kažkada tas pats klausimas kilo Tai tada man paaiškino, kad galiojimas iki kada parduoti galima ir įdėti žinoma
QUOTE(raimita @ 2012 02 08, 09:23)
Internetinėje Camelia vaistinėje 491,93 Lt , bet žinoma čia jau ne toks reikšmingas skirtumas
Šiandien žiuriu internetinėje Camelia vaistinėje 363,24 Lt. Ar gali būti tokia kaina?
Pati rimtai galvoju apie Mireną, bet kadangi esu turėjusi nemažą cistą, tai labai pradėjau dvejoti po šios temos perskaitymo ...
QUOTE(Dijute @ 2012 02 20, 18:07)
Šiandien žiuriu internetinėje Camelia vaistinėje 363,24 Lt. Ar gali būti tokia kaina?
Gali. Iki vasario 29 d. akcija perkant internetu