Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

QUOTE(Ingoša @ 2012 02 07, 20:26)
Na va, o aš šiandien kaip tik pirkau vaistinėj doh.gif  biggrin.gif

kokioj vaistinėj pirkai ir kokia kainukė?jai ne paslaptis... ax.gif nes ša ir jau pradedu dairytis.
Atsakyti
Eurovaistinėj, su kortele "Medus" - 495 Lt. mirksiukas.gif
Kiek skambinau, čia pigiausia ax.gif
Atsakyti
Internetinėje Camelia vaistinėje 491,93 Lt , bet žinoma čia jau ne toks reikšmingas skirtumas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raimita @ 2012 02 08, 10:23)
Internetinėje Camelia vaistinėje 491,93 Lt , bet žinoma čia jau ne toks reikšmingas skirtumas  biggrin.gif

ogo kaip kaina pasikeitė per 2 metus blink.gif tuomet kainavo apie 800
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2012 02 08, 10:46)
ogo kaip kaina pasikeitė per 2 metus blink.gif tuomet kainavo apie 800

Camelia vaistinėje su kortele ~ 487 LT dar pigiau negu internetinėje. Ir dar sausio mėnesį, Vilniuje šeškinėje atsidarė nauja Camelia vaistinė ir ta proga visoms prekėms buvo 20 proc nuolaida, tai ten Mirena kainavo 415 Lt. Gal dabar irgi kažkur yra kokia nauja vaistinė atsidarius ir ten akcijos.. verta pieškoti jeigu neskubu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedresaulute @ 2012 02 08, 12:17)
Camelia vaistinėje su kortele ~ 487 LT dar pigiau negu internetinėje. Ir dar sausio mėnesį, Vilniuje šeškinėje atsidarė nauja Camelia vaistinė ir ta proga visoms prekėms buvo 20 proc nuolaida, tai ten Mirena kainavo 415 Lt. Gal dabar irgi kažkur yra kokia nauja vaistinė atsidarius ir ten akcijos.. verta pieškoti jeigu neskubu smile.gif

tikrai, dabar kaina tikrai normali ir prieinama
nes man tas Mirenos projektas ogo kiek atsiėjo..pati mirena, tyrimai, paskui visos problemos.... doh.gif
Atsakyti
Dėl 415 Lt verta paieškot biggrin.gif nežinau kiek prieš pora metų, bet prieš 5 m. tikrai mokėjom su nuolaida apie 530 Lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingoša: 08 vasario 2012 - 15:01
QUOTE(FrostyFrosty @ 2012 02 06, 17:51)
mamos, o tai kuri nors realiai pastojo nesiodama mirena?  unsure.gif skaitau apie kruvas visokiu salutiniu poveikiu, bet juk uz kiekviena apsaugos priemone tenka kazkuo sumoketi...juolab gines tai teigiamai atsiliepia.

Pastojo mano bendradarbė, sūpuoja dabar gražų leliuką doh.gif , būtų jau vaikų nebeturėjusi, bet ...Pasirodo ne visada viskas veikia gerai.
Man pačiai rekomenduoja dėti Mireną gydymo tikslais, bet aš bijau to pykinimo. Man ir šiaip nuolatos nuo ko nors pykina, o kai gėriai kontraceptines - buvo bloga nuo visko.Nuo ryto iki vakaro. Nuotaika- kad norisi arba ką nors prilupti, arba žliumbti. Tai skaitau ir galvoju- įsidedi už tuos beveik 500lt, o po to jei tokia pat būsena-net nežinau ką daryti. O kam nors su esama cista yra dėję Mireną?
Atsakyti
Nemanau, kad su esama cista dės Mireną.
Pradžioje reikia išsigydyti. Beja, reikia nepamiršti, kad nešiojant Mireną jų gali atsirasti dar.

QUOTE(Spyglys @ 2012 02 08, 23:54)
Pastojo mano bendradarbė, sūpuoja dabar gražų leliuką  doh.gif , būtų jau vaikų nebeturėjusi, bet ...Pasirodo ne visada viskas veikia gerai.
Man pačiai rekomenduoja dėti Mireną gydymo tikslais, bet aš bijau to pykinimo. Man ir šiaip nuolatos nuo ko nors pykina, o kai gėriai kontraceptines - buvo bloga nuo visko.Nuo ryto iki vakaro.  Nuotaika- kad norisi arba ką nors prilupti, arba žliumbti. Tai skaitau ir galvoju- įsidedi už tuos beveik 500lt, o po to jei tokia pat būsena-net nežinau ką daryti. O kam nors su esama  cista yra dėję Mireną?

Atsakyti
QUOTE(Spyglys @ 2012 02 09, 00:54)
Pastojo mano bendradarbė, sūpuoja dabar gražų leliuką  doh.gif , būtų jau vaikų nebeturėjusi, bet ...Pasirodo ne visada viskas veikia gerai.

Baltai pavydziu smile.gif Mano pastojimas su Mirena baigesi nesivystanciu. Kas baisiausia,jau buvau pradejus tiketi,kad viskas bus gerai , kad nestumas bus normalus. Kainavo daug nervu ir streso. Gydytoja sake,kad tokia esu is "vienetu" bent Lietuvoje. Pasirodo yra istoriju ir su laiminga pabaiga...to neminejo.
Mirena man atnese 9 men pastovaus tepliojimo ir kraujavimo, poto 2 uzdegimus, cista, visiska nenora myletis ir galiausiai nesivystanti nestuma. Savo draugei niekada nerekomenduociau doh.gif . Pirkau uz 700 lt, ant ant paketu tikrai nesutaupiau. Prakentejau su ja 2.5 metu...
Atsakyti
QUOTE(Patrika @ 2012 02 09, 15:22)
Baltai pavydziu  smile.gif  Mano pastojimas su Mirena baigesi nesivystanciu. Kas baisiausia,jau buvau pradejus tiketi,kad viskas bus gerai , kad nestumas bus normalus. Kainavo daug nervu ir streso. Gydytoja sake,kad tokia esu is "vienetu" bent Lietuvoje. Pasirodo yra istoriju ir su laiminga pabaiga...to neminejo.
Mirena man atnese 9 men pastovaus tepliojimo ir kraujavimo, poto 2 uzdegimus, cista, visiska nenora myletis  ir galiausiai nesivystanti nestuma. Savo draugei niekada nerekomenduociau  doh.gif . Pirkau uz 700 lt, ant ant paketu tikrai nesutaupiau. Prakentejau su ja 2.5 metu...

labai Jus suprantu
aš kankinausi 1,5m. ir su mm, ir šiaip, ir baigesi viskas operacija
Atsakyti
QUOTE(Patrika @ 2012 02 09, 15:22)
Baltai pavydziu  smile.gif  Mano pastojimas su Mirena baigesi nesivystanciu. Kas baisiausia,jau buvau pradejus tiketi,kad viskas bus gerai , kad nestumas bus normalus. Kainavo daug nervu ir streso. Gydytoja sake,kad tokia esu is "vienetu" bent Lietuvoje. Pasirodo yra istoriju ir su laiminga pabaiga...to neminejo.
Mirena man atnese 9 men pastovaus tepliojimo ir kraujavimo, poto 2 uzdegimus, cista, visiska nenora myletis  ir galiausiai nesivystanti nestuma. Savo draugei niekada nerekomenduociau  doh.gif . Pirkau uz 700 lt, ant ant paketu tikrai nesutaupiau. Prakentejau su ja 2.5 metu...

aš "draugavau" su Mirena 3 metus.
užjaučiu Jus dėl visų nesklandumų. 4u.gif
Atsakyti