Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

QUOTE(Monrutė @ 2012 02 03, 12:53)
o man sakė, kad jei ir užsimegzta, na jei nesuveikia tai, apie ką pasakojote, tai visgi įvyksta abortas....

čia jūs apie kurią apsisaugojimo priemonę kalbate?
Atsakyti
galvoju ir aš apie Mireną, tiksliau jau kokie 4 ginekologai rekomenduoja man ją gydymo tikslais... Sakykite tos kurios jau naudojat ar naudojot Mireną, ar nuo jos neauga svoris? Ar nesijaučiat išpūstos? g.gif kažkaip bijau šito dalyko blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2012 02 03, 07:09)
4u.gif  aš ne tai norėjau pasakyti.
Yra ir kitų apsisaugojimo priemonių, kuruos nežudo jau užsimezgusios gyvybės.
Kiekvienam savo.
Tiesiog norėjau pasisakyti forume apie tai, ką sužinojau ir kas mane labai nustebino.
Tai tiek dėl mano patirties su Mirena.  ax.gif

Paskaicius sita puslapi http://provita.vdu.lt/
iseina kad ne tik mirena veikia abortuojamai, bet ir kontraceptines tabletes...
Atsakyti
[quote=kristinala,2012 02 03, 16:22]
galvoju ir aš apie Mireną, tiksliau jau kokie 4 ginekologai rekomenduoja man ją gydymo tikslais... Sakykite tos kurios jau naudojat ar naudojot Mireną, ar nuo jos neauga svoris? Ar nesijaučiat išpūstos? g.gif kažkaip bijau šito dalyko blink.gif
[/quote
su mirena draugauju 8 mėn. ir labai esu patenkinta thumbup.gif , nepriaugau nei svorio, nei jaučiuosi išpūsta, tiesiog man ji tikriausiai tiko
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2012 02 03, 14:41)
čia jūs apie kurią apsisaugojimo priemonę kalbate?

Mireną
Atsakyti
QUOTE(kristinala @ 2012 02 03, 14:22)
galvoju ir aš apie Mireną, tiksliau jau kokie 4 ginekologai rekomenduoja man ją gydymo tikslais... Sakykite tos kurios jau naudojat ar naudojot Mireną, ar nuo jos neauga svoris? Ar nesijaučiat išpūstos?  g.gif kažkaip bijau šito dalyko blink.gif

Mano praktika - 5 m., šią sav. planuoju keisti ir vėl į ją mirksiukas.gif Keli kg. gal ir priaugo, bet tikria ne nuo jos biggrin.gif jokio išpūstumo jausmo mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,

Galvoju ir as apie sia priemone.. Bet mane siaip neramina tokia mintis - svetimkunis mano organizme tiek metu... Kazkaip baisoka g.gif
Atsakyti
mamos, o tai kuri nors realiai pastojo nesiodama mirena? unsure.gif skaitau apie kruvas visokiu salutiniu poveikiu, bet juk uz kiekviena apsaugos priemone tenka kazkuo sumoketi...juolab gines tai teigiamai atsiliepia.
Atsakyti
QUOTE(Aura_K @ 2012 02 06, 16:19)
Sveikos mamos,

Galvoju ir as apie sia priemone.. Bet mane siaip neramina tokia mintis - svetimkunis mano organizme tiek metu... Kazkaip baisoka  g.gif

Patikėk aš irgi taip galvojau drinks_cheers.gif aš net kontaktinių lęšių neprisiruošiu nusiprikt, tik todėl, kad svetimkūnis bus lotuliukas.gif bet labai džiaugiuosi, kad pasiryžau šiai spiralei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2012 02 06, 18:51)
mamos, o tai kuri nors realiai pastojo nesiodama mirena?  unsure.gif skaitau apie kruvas visokiu salutiniu poveikiu, bet juk uz kiekviena apsaugos priemone tenka kazkuo sumoketi...juolab gines tai teigiamai atsiliepia.

Taip
aš asmeniškai nepažįstu, bet mano ginės praktikoje buvo moteris, kuri ir su varine pastojo
o mano draugė pažįsta dvi, kurioms teko gimdyti nepageidaujamai....būtent pastojo su mirena
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2012 02 06, 18:51)
mamos, o tai kuri nors realiai pastojo nesiodama mirena?  unsure.gif skaitau apie kruvas visokiu salutiniu poveikiu, bet juk uz kiekviena apsaugos priemone tenka kazkuo sumoketi...juolab gines tai teigiamai atsiliepia.

kai gulėjau kauno klinikose, tai kartu gulėjo kelios nėščiosios pastoję nešiojant spirales, tiek varinę tiek Mireną, tačiau problema buvo ta, kad jos jas nešiojo ilgiau nei reikėtų. Taigi, manau spiralė nesuveikė ir tiek... doh.gif
Atsakyti
Na va, o aš šiandien kaip tik pirkau vaistinėj doh.gif biggrin.gif
Atsakyti