Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

QUOTE(everlasting♥ @ 2012 08 14, 10:24)

Eilini karta, kaip ir pries metus, teks apleisti sita tema del tokio bendravimo stiliaus, sekmes visoms smile.gif

o jūs tikėjotės, kad per metus pasikeitė mirenos poveikis ir nurimo hormonų audros? Juk čia tiek išbalansuotų moterų susirenka lotuliukas.gif blush2.gif

QUOTE(samand1s @ 2012 08 14, 12:58)
La,dar vienas kaip pamastymas,ar jus nenesiojat dieniniu iklotuku?Esu skaiciusi kad kitom buna vaginitas ,nezinau butent nuo kokiu,bet esu skaiciusi forume kazkuriame kad kelios merginos yra turejusios vaginita nuo mirenos,bet lb nesidomejau ...

kasdienis įklotų naudojimas tikrai nieko gero neduoda unsure.gif reikia kiek įmanoma rečiau juos naudoti. Pati kažkada neapsieidavau kasdien be jų, o ko gero ir buvo pagrindinė problema juose doh.gif
Papildyta:
gal nieks neprieštaraus, sukūriau nauja temą su apklausa apie plaukų slinkimą ax.gif baigiam šitą ir einam pabalsuoti bigsmile.gif
Atsakyti
Buvau sukurus jau tokia tema ,bet moderatore istryne ir nukele i bendra Mirenos tema. Na nebent apklausa padaryt pradzioj temos.
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 08 14, 14:07)
Buvau sukurus jau tokia tema ,bet moderatore istryne ir nukele i bendra Mirenos tema. Na nebent apklausa padaryt pradzioj temos.

o tai kaip aš padariau? g.gif sukūriau naują temą, kurioj vyks diskusijos toliau, bet prie to pačio bus ir apklausa, apie lb diskutuojamą dalyką.
Atsakyti
QUOTE(September_Lady @ 2012 08 14, 15:11)
o tai kaip aš padariau?  g.gif sukūriau naują temą, kurioj vyks diskusijos toliau, bet prie to pačio bus ir apklausa, apie lb diskutuojamą dalyką.

Vis delto bijai nuplikti ,ka lotuliukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 08 14, 14:15)
Vis delto bijai nuplikti ,ka   lotuliukas.gif   ?

noriu tavo statistiką įrodyt faktais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo September_Lady: 14 rugpjūčio 2012 - 14:23
QUOTE(September_Lady @ 2012 08 14, 15:23)
noriu tavo statistiką įrodyt faktais  biggrin.gif

Tu to neirodysi biggrin.gif SM -tai dar ne visa Lietuva ,juolab ne pasaulis .

O tu matau bijai .... nors gal visai nederetu bijot - jug didziajai daugumai plaukai neslenka ,tai ko jaudinies biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(September_Lady @ 2012 08 14, 13:27)
o jūs tikėjotės, kad per metus pasikeitė mirenos poveikis ir nurimo hormonų audros? Juk čia tiek išbalansuotų moterų susirenka lotuliukas.gif  blush2.gif

biggrin.gif patiko.

Del to plauku slinkimo as ir nezinau del ko jie man slenka.

O jei jie slenka visgi nuo mirenos. Tai tas slinkimas nesustos?
Atsakyti
jetus ko as cia lindau i ta tema....dabar man atrodo, kad ir man plaukai slenka...
smile.gif

beje mano draugei gydytoja leido ja turet dar vienus metus (bus 7)smile.gif.... sake kas gali atsitikt tai nebent menesines atsinaujint...
tuoj ji pas mane ateis paklausiu as kaip jai su plaukais:D

Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2012 08 14, 15:51)
biggrin.gif  patiko.

** Del to plauku slinkimo as ir nezinau del ko jie man slenka.

*** O jei jie slenka visgi nuo mirenos. Tai tas slinkimas nesustos?

* O man nepatiko . Man liudna ,kai moterys nukencia.
** Jei tau del mirenos slenka -greitu laiku pamatysi sviecianti pakausi . Buna kad ir lopais iskrenta ,retais atvejais ir antakiai. Plaukai neluzineja - slenka su visomis saknimis ir labai greitejanciu tempu .
*** Visom manau individualiai . Kai issitrauki - dar metus + - slenka .
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 08 14, 14:30)
Tu to neirodysi biggrin.gif  SM -tai dar ne visa Lietuva ,juolab ne pasaulis .

O tu matau bijai .... nors gal visai nederetu bijot - jug didziajai daugumai plaukai neslenka ,tai ko jaudinies  biggrin.gif ?

aš suprantu, kad tau sekasi tai daryti geriau, bet gal būt aš tau tik padėsiu ax.gif

na taip bijau tongue.gif prisiskaičiau tavo komentarų ir bijau bijau user posted image

QUOTE(Ozkele @ 2012 08 14, 14:55)
jetus ko as cia lindau i ta tema....dabar man atrodo, kad ir man plaukai slenka...
tuoj ji pas mane ateis paklausiu as kaip jai su plaukais:D

unsure.gif bijai ir tu ane?
būtinai paklausk g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti