Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

QUOTE(čelsė @ 2012 08 13, 12:49)
Sveikos,

Beje, apsisprendimui patikrinti, kaip jausiuos be Mirenos, visiškai nepadarė įtakos tos, kurios čia blaškosi  doh.gif  Sakyčiau, atvirškčiai - tokių nervingų postų nesinori net sekti  schmoll.gif  Visos mes žinome, kas yra sveika, visos norėtume valgyti morkytes tik iš močiutės daržo, niekad nesigydyti vaistais (tiksliau niekad nesirgti), nenaudoti chemijos, kvėpuoti tyru pušyno kvapu, bet...

drinks_cheers.gif
labai taikliai viska surasei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(čelsė @ 2012 08 13, 13:49)
tokių nervingų postų nesinori net sekti  schmoll.gif 

Zinot, nervuotas ne tas, kuris dauzo kumsciu i stala, o tas, kuris del to nervuojasi biggrin.gif
Atsakyti
La.mergaites nu ir priraset ..as turejau mirena gerus 7-8menesius,patyriau daug side efektu is pradziu neverciau kaltes mirenai galvojau priprasiu ,bet deje po 7menesiu teko imti lauk ir teko lankytis kelis kartus poliklinikoje kol ja surado.Mirena turejau nes man budavo lb gausios mmmm,tai gp patare man isideiti.Mmm dingo nebera mazakraujystes bet atsirado kitu problemu,tai teko imti lauk ir perejau ant mini pill,as turiu kitu sveikatos problemu tai del visko buvo pasitarta su gp ,kai nusprendziau as mirena issiimti tai daktarai suprato mane is puse zodzio ,matyt as ne viena tokia buvau,kita klinikoje verke sake neiseis tol kol neisims...Sprendimas jusu mergates ,vienom tinka kitom ne,vienom daugiau pasaliniu poveikiu kitom maziau. 4u.gif Cia tik mano patirtis.
Atsakyti
QUOTE(everlasting♥ @ 2012 08 13, 17:16)
na, koks jums skirtumas-abortuoja, neabortuoja..

man tai didelis, morališkai g.gif

QUOTE(katee @ 2012 08 13, 20:42)
Zinot, nervuotas ne tas, kuris dauzo kumsciu i stala, o tas, kuris del to nervuojasi biggrin.gif

tai jau tikrai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2012 08 13, 21:42)

O kas sakė, kad aš nervuojuos bigsmile.gif Aš parašiau, kad tiesiog nesinori skaityti jūsų (ir panašių) komentarų iki galo, nes nekelia pasitikėjimo jūsų bendravimo stilius. Dėl kitų menkinimo ir kitų negerbimo nepasidaro jūsų nuomonė įtikinamesnė mirksiukas.gif Jei žmogus diskutuodamas tranko stalą kumščiu ar net daužo galva sieną, tai tikrai nevertinsiu jo kaip rimto diskusijos dalyvio... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(čelsė @ 2012 08 14, 09:59)
1. O kas sakė, kad aš nervuojuos  bigsmile.gif
2. Jei žmogus diskutuodamas tranko stalą kumščiu ar net daužo galva sieną, tai tikrai nevertinsiu jo kaip rimto diskusijos dalyvio...  mirksiukas.gif

1. Tai is kur tada sprendziat, kad postai "nervuoti" biggrin.gif Bet jau i prieki zinau jusu atsakyma, galit nesivarginti biggrin.gif Neitikinsit 4u.gif
2. As, tikriausiai, labai del to pergyvensiu biggrin.gif O kur jus matot stala, trankanti i ji zmogu? lotuliukas.gif Labai viska tiesiogiai priimat biggrin.gif
Be to, nezdadu tyleti, jai kazkas aiskina, kad vos ne antireklama cia uzsiiminejama doh.gif Ir viska labai perdedama. Ir darvos ne irodymu reikalaujama doh.gif Galiu ir atsakyti bigsmile.gif

Beje, jums ir nekisu savo nuomones, nesusireiksminkit mirksiukas.gif
Daugiau nebediskutuosiu, kad nesinervuotumet biggrin.gif Atsiprasau, kad jums teko patirti tiek blogu emociju, skaitant tuos "nervuotus" postus.... cool.gif Tik, kaip tikras tikintis zmogus, nedarykit nuodemes ir atleiskit rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 14 rugpjūčio 2012 - 09:54
nepykit katee,bet tikrai grubiai rasot ir nerenkat zodziu.
Viska galima pasakyt ir kitaip 4u.gif

Atsiprasau visu,kas sita tema skaito ir uz save jei ka ne i tema parasiau 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 14 rugpjūčio 2012 - 10:26
na, neina nutyleti nors tu ka smile.gif pabaikit viena karta tas replikas viena kitos atzvilgiu. Jauciuosi kaip vaiku darzelyje smile.gif Juk mes visos esam pries dedant spirale apie ja susipazine, o gal yra tokiu, kur isidejo ir pirma karta isgirdo? Mane asmeniskai domino klausimas, susijes su vaginitu. Jei nei viena neatsiliepe, kad butent isidejus Mirena juo susirgo, tai ir valio, reiskias, galiu savo nuomone pakeisti. Plaukai slenka ir man, kai plaunu galva, uzkisu vonia, bet tai vel gi, man jie slinko ir pirma, daug turiu plauku, tai nepergyvenu. Jei kazkas pastebejo, kad ju iskrenta per daug, tai reikia atkreipti i tai demesi, kaip ir i vaginita. Ko jus cia replikuojat? Jei esat laiminguju sarase, tai ir mes dziaugiames su jumis, uzuot jus puole, kodel jums gerai. O del morales, tai visoms aukstos morales sergetojoms reiketu gimdyti, kiek dievas duoda, va, tada tai bent butu morale smile.gif
Eilini karta, kaip ir pries metus, teks apleisti sita tema del tokio bendravimo stiliaus, sekmes visoms smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo everlasting♥: 14 rugpjūčio 2012 - 10:24
QUOTE(everlasting♥ @ 2012 08 14, 10:24)
na, neina nutyleti nors tu ka  smile.gif
visoms aukstos morales sergetojoms reiketu gimdyti, kiek dievas duoda, va, tada tai bent butu morale smile.gif
Eilini karta, kaip ir pries metus, teks apleisti sita tema del tokio bendravimo stiliaus, sekmes visoms smile.gif

nu va ir pati nutylet negalit sprendziant is tolesniu pamastymu smile.gif
nereiketu apie morale taip kalbet,visos turi sava morales supratima,nereiskia,kad davatkos kokios ax.gif Man pvz. irgi tas dalykas nera nesvarbus,bet as ,kad mirena abortuoja tikrai cia pirma kart isgirdau g.gif
nereikia taip perdeti visko 4u.gif
o ,kad cia kas nors dziaugtusi jei kitoms nera taip blogai su mirena tikrai nepastebejau, nuolat puolamos,
kad negalvoja apie sveikata,nepasidomejo ir pan. cool.gif
del vaginito tikrai negaliu nieko pridurti,nes niekad nebuvo man 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 14 rugpjūčio 2012 - 10:40
Advokatu ataskaitos apie Mirenos zala
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2012 08 14, 11:02)
nepykit katee,bet tikrai grubiai rasot ir nerenkat zodziu.
Viska galima pasakyt ir kitaip 4u.gif

Gal ir galima, bet esme ta pati. Vat kazkas moka graziai "pulti" (su pasikandziojimais), bet galvoje neaisku kas, o as - tiesiai sviesiai pasakau (be isvedziojamu, vingiojimu ir pan.) mirksiukas.gif Ir tai visai nereiskia, kad kazkas "geresnis" zmogus, o as "blogesnis" tongue.gif Net gi labai daznai buna atvirksciai rolleyes.gif
Bet suprantu, cia tik teigiama nuomone galima isreiksti, akd visiems patiktu. Na ir tebunie irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 14 rugpjūčio 2012 - 13:03
QUOTE(everlasting♥ @ 2012 08 14, 11:24)
na, neina nutyleti nors tu ka  smile.gif pabaikit viena karta tas replikas viena kitos atzvilgiu. Jauciuosi kaip vaiku darzelyje  smile.gif Juk mes visos esam pries dedant spirale apie ja susipazine, o gal yra tokiu, kur isidejo ir pirma karta isgirdo? Mane asmeniskai domino klausimas, susijes su vaginitu. Jei nei viena neatsiliepe, kad butent isidejus Mirena juo susirgo, tai ir valio, reiskias, galiu savo nuomone pakeisti. Plaukai slenka ir man, kai plaunu galva, uzkisu vonia, bet tai vel gi, man jie slinko ir pirma, daug turiu plauku, tai nepergyvenu. Jei kazkas pastebejo, kad ju iskrenta per daug, tai reikia atkreipti i tai demesi, kaip ir i vaginita. Ko jus cia replikuojat? Jei esat laiminguju sarase, tai ir mes dziaugiames su jumis, uzuot jus puole, kodel jums gerai. O del morales, tai visoms aukstos morales sergetojoms reiketu gimdyti, kiek dievas duoda, va, tada tai bent butu morale smile.gif

La,dar vienas kaip pamastymas,ar jus nenesiojat dieniniu iklotuku?Esu skaiciusi kad kitom buna vaginitas ,nezinau butent nuo kokiu,bet esu skaiciusi forume kazkuriame kad kelios merginos yra turejusios vaginita nuo mirenos,bet lb nesidomejau ...
Atsakyti