QUOTE(NakedA @ 2012 08 12, 22:29)
Mirenos gamintojai pavieniams asmenims ,besikreipusiems duoda vienokia plauku slinkimo statistika(20% ) ,anotacijoje pateikiama perpus mazesne -tik 10 % .
O gal jus netgi labai busite patenkinta Mirena
Peticija pries Mirena
O gal jus netgi labai busite patenkinta Mirena
Peticija pries Mirena
pas mane anotacijoj rašo 1 proc.
labai tikiuosi
QUOTE(katee @ 2012 08 12, 22:31)
Na, man tikrai niekas nesumokejo, kad daryciau ta antireklama
Ir jai patirties neturit, tai kodel taip i ale "gasdiniimus" reaguojat? Toks jausmas, kad tik gerus dalykus norit isgirsti, o jai kazkas negatyvaus, tai jau baisus baisus tas zmogus, kuris tuos dalykus pasakoja...Is kart antireklama itarinejate
Tai daug kas cia dziaugiasi ta Mirena. Tai ir dekites...Kokios problemos Atsiribokit nuo tu "gasdinimu". Paskui ateisit i temute ir parasysit kaip ji jums tinka
Ir jai patirties neturit, tai kodel taip i ale "gasdiniimus" reaguojat? Toks jausmas, kad tik gerus dalykus norit isgirsti, o jai kazkas negatyvaus, tai jau baisus baisus tas zmogus, kuris tuos dalykus pasakoja...Is kart antireklama itarinejate
Tai daug kas cia dziaugiasi ta Mirena. Tai ir dekites...Kokios problemos Atsiribokit nuo tu "gasdinimu". Paskui ateisit i temute ir parasysit kaip ji jums tinka
o kas gi nenori
na aš kaip ir įsidėjau jau ir numaniau, kad bus adaptacinis periodas, kaip ir pradėjus KT gerti. Pirma savaitė buvo labai prasta, dabar lyg jau ir nieko, gyventi galima...iki šiol galvojau, kad bėrimas, nuotaikų kaita, migrena ir pan yra dažni šalutiniai poveikiai, dabar jau esu "įgąsdinta", kad ir plaukų slinkimas yra lb dažnas šalutinis poveikis. Todėl ir rašau čia, noriu informacijos, prašau jos...va davė pagaliau šį tą