Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

QUOTE(NakedA @ 2012 08 12, 22:29)
Mirenos gamintojai pavieniams asmenims ,besikreipusiems duoda vienokia  plauku slinkimo statistika(20% ) ,anotacijoje pateikiama perpus mazesne -tik 10 % .
O gal jus netgi labai busite patenkinta Mirena  mirksiukas.gif 

Peticija pries Mirena

pas mane anotacijoj rašo 1 proc.
labai tikiuosi ax.gif
4u.gif

QUOTE(katee @ 2012 08 12, 22:31)
Na, man tikrai niekas nesumokejo, kad daryciau ta antireklama lotuliukas.gif
Ir jai patirties neturit, tai kodel taip i ale "gasdiniimus" reaguojat? Toks jausmas, kad tik gerus dalykus norit isgirsti, o jai kazkas negatyvaus, tai jau baisus baisus tas zmogus, kuris tuos dalykus pasakoja...Is kart antireklama itarinejate biggrin.gif
Tai daug kas cia dziaugiasi ta Mirena. Tai ir dekites...Kokios problemos g.gif Atsiribokit nuo tu "gasdinimu". Paskui ateisit i temute ir parasysit  kaip ji jums tinka mirksiukas.gif

o kas gi nenori rolleyes.gif

na aš kaip ir įsidėjau jau ir numaniau, kad bus adaptacinis periodas, kaip ir pradėjus KT gerti. Pirma savaitė buvo labai prasta, dabar lyg jau ir nieko, gyventi galima...iki šiol galvojau, kad bėrimas, nuotaikų kaita, migrena ir pan yra dažni šalutiniai poveikiai, dabar jau esu "įgąsdinta", kad ir plaukų slinkimas yra lb dažnas šalutinis poveikis. Todėl ir rašau čia, noriu informacijos, prašau jos...va davė pagaliau šį tą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(September_Lady @ 2012 08 12, 23:45)
pas mane anotacijoj rašo 1 proc.

1-10 is 1000 = 1- 10 % smile.gif
Nereikia buti labai protingam ,kad suprastum ,jog rasydamas nuo mazesnio skaiciaus ,gamintojas tik apsidraudzia ,nes kas gi pirktu tokia spirale ,nuo kurios zaibiskai gali likti be puses plauku biggrin.gif Tu pirktum ? Rizikuotum tapti tuo procentu ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 08 12, 22:51)
1-10 is 1000 = 1-  10 % smile.gif

g.gif kaip čia man skaičiuojasi 0,1-1 %
Atsakyti
QUOTE(September_Lady @ 2012 08 12, 23:45)
1. o kas gi nenori  rolleyes.gif

2. na aš kaip ir įsidėjau jau ir numaniau, kad bus adaptacinis periodas, kaip ir pradėjus KT gerti. Pirma savaitė buvo labai prasta, dabar lyg jau ir nieko, gyventi galima...iki šiol galvojau, kad bėrimas, nuotaikų kaita, migrena ir pan yra dažni šalutiniai poveikiai, dabar jau esu "įgąsdinta", kad ir plaukų slinkimas yra lb dažnas šalutinis poveikis. Todėl ir rašau čia, noriu informacijos, prašau jos...va davė pagaliau šį tą  bigsmile.gif

1. gal ir norim...Svarbiausia, kad tai nebutu saviapgaule.
2. As asmeniskai kai geriauKT tai jokiu pasaliniu poveikiu nejauciau. Tiesa kokius 5 kartus turejau migrena, ko tikrai tikrai anksciau nebuvo. Ir tokia su pykinimu, vemimu ir pan. Visada nakti. Dabar tik pagalvojau, kad ko gero, tai ir buvo vienintelis salutinis poveikis KT VARTOJIMO METU. Bet visi "smagumai"prasideda po NUTRAUKIMO. Nes organizmas nebegauna atitinkamos hormonu dozes. Ir jai esi pumpuojama ta chemija 3,4,5...metus, tai maza tikimybe, kad organizmas "nieko nepajus" (nutraukus).
As tikrai nestresuoju labai, tikiuosi, kad apeis mane visi tie "geriai". Dar tik 2 savaites praejo po nutraukimo. Kol kas - nieko blogo. Bet dar ir laiko niekingai mazai praejo. Be to, bandysiu ir priemoniu kazkokiu tai imtis, kad "issivalyti" greiciau. Sakau, paaiskes, kai ateis laikas mmm, ir jai planuosiu pastoti po kazkiek laiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 12 rugpjūčio 2012 - 23:07
QUOTE(September_Lady @ 2012 08 12, 23:55)
g.gif  kaip čia man skaičiuojasi 0,1-1 %

Na taip g.gif ,taciau is tikruju yra 20 % .
Atsakyti
Beje mirena lygiai taip pat abortuoja kaip ir varine spirale irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 08 13, 11:03)
Beje mirena lygiai taip pat abortuoja kaip ir varine spirale  irnesakyk.gif

blink.gif kaa??? Dedamasi spirale niekur neskaiciau ir negirdejau apie tai... blink.gif

O jei rimtai, tai ka, konfliktu ieskai sioje temoje? Toks gyvenimo budas ar tiesiog pasekmes nuo spirales naudojimo ir isemimo? biggrin.gif
Mes visos domimes, skaitom, sveriam uz ir pries. Skaitom ne tik lietuviu kalba, ber ir anglu, kur daugiau info. Ir nusprendziam. O jei tu isedejai spirale nepasidomejus PILNAI pries tai, tai ca nera ko dabar tersti temos.
NakedA, tai kodel gi dejais spirale? Apie hormonu pusiausvyra organizme mazai skaitei, nezinojai, kodel tik teplioja menesiniu metu?... Geriau savo gaistama laika cia skirtum kam nors kitam. doh.gif
Papildyta:
Be to, Mirena issiskiria is kitu kontraceptiku tuo, kad veikia daugiau pacia gimda. Negadina kepenu, kaip geriant KT.
Atsakyti
Priesingai negu kitos as konfliktu neieskau sioje temoje smile.gif O kad esu puolama - tai turiu teise atsikirsti .
Pries isidedant skaiciau info lapeli ,forumuose LT ,matyt nepakankamai ... Bet cia mano problemos .

O mirena yra abortuojanti .

Ieskinys Mirenos gamintojui

Cia raso "Mirena is an Abortifacient — It Is an IUD — an 'IntraUterine Device' that Causes Early Abortions…"
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 08 13, 10:38)
O mirena yra abortuojanti .

Ieskinys Mirenos gamintojui
Cia raso "Mirena is an Abortifacient — It Is an IUD — an 'IntraUterine Device' that Causes Early Abortions…"

jei jau abortuojanti, tada įdomu, kaip daugumai moterų išnyksta mmm, ar tikrai tas mikroabortas gali įvykti be kraujo? g.gif man tikrai įdomu, nesu tiek pažengusi medicinoj (čia kad nesakytumėt, kad šaipausi)

ten dar rašo (kiek mano anglų k. žinios leidžia suprasti), kad neaišku, kaip ta mirena veikia, bet tikrai ne pagrindas yra mikroabortacijos (priešingai nei varinių spiralių)...ten viskas veikia kompleksiškai, bet pirmiausia siekiama, kad kad neįvyktų apvaisinimas. Bet kaip ir anotacijoj skelbiama, pasitaiko pastojimų, nėr čia 100proc apsauga. Bet ko gero čia vėl visokie šalutiniai reiškiniai tą įtakoją, tokie kaip mirenos pajudėjimas iš vietos ir t.t. g.gif
Atsakyti
Sveikos,
Kurį laiką seku šią temą, nes manosios mirenos nešiojimas eina į pabaigą. Tiesiog įdomu pasidarė, ar kitos, kaip ir aš, patenkintos ja, o gal atsiradę kas nors geriau. Iš pradžių plaukai pasišiaušė beskaitant apie plaukų slinkimą (nes maniškiai vis paslenka, bet aš galvojau, kad normalu pavasarį, rudenį, kiek pamenu, prieš gimdymą ir siralę jie irgi nebuvo labai stiprūs), apie svorio didėjimą (nešiojant ją ar jau išėmus), taip pat apie nukraujavimą išėmus. Nutariau, kad kai išsiimsiu, darysiu bent jau pusmetį eksperimentą su savimi (čia ironija - nepatrakit natūralistės mirksiukas.gif ) - jokių hormonų, saugosimės gumytėmis. Parašysiu, kaip man seksis. Jei nepastebėsiu jokių blogybių, dėsiu vėl mireną, nes ji man tiko.

Beje, apsisprendimui patikrinti, kaip jausiuos be Mirenos, visiškai nepadarė įtakos tos, kurios čia blaškosi doh.gif Sakyčiau, atvirškčiai - tokių nervingų postų nesinori net sekti schmoll.gif Visos mes žinome, kas yra sveika, visos norėtume valgyti morkytes tik iš močiutės daržo, niekad nesigydyti vaistais (tiksliau niekad nesirgti), nenaudoti chemijos, kvėpuoti tyru pušyno kvapu, bet...
Atsakyti
QUOTE(September_Lady @ 2012 08 13, 13:22)
jei jau abortuojanti, tada įdomu, kaip daugumai moterų išnyksta mmm, ar tikrai tas mikroabortas gali įvykti be kraujo?  g.gif  man tikrai įdomu, nesu tiek pažengusi medicinoj (čia kad nesakytumėt, kad šaipausi)

Bet daugumai vis tiek teplioja g.gif
Atsakyti
na, koks jums skirtumas-abortuoja, neabortuoja...juk dejotes ja kontracepsijos tikslais, tai ji ir saugo, kad netektu gimdyti smile.gif man tai kai priverstinis celibatas del neisaiskintu priezasciu kilusio vaginito, tai man dzin isvis, kokia tos Mirenos paskirtis ir kam ji reikalinga mano atveju biggrin.gif Tik bijau problemu dabar kilsianciu su isemimu. Apie antra-nė minties schmoll.gif
P.S. nepulkit, prasau, tai tik mano isgyvenimai smile.gif
Atsakyti