Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

QUOTE(September_Lady @ 2012 08 12, 22:56)
na man tikrai reikėjo nuorodos  smile.gif per kelis sykius ieškojau, neradau. db kažkokiam forumėly radau, apie tą 1 iš 5, bet tai taip pat nepatikima, kaip ir mirenos anotacijoj. Kadangi Tavo nuomonė tokia griežta, galvojau, gal tikrai turi patikimų šaltinių apie tą baisią statistiką  g.gif
beje, man lb aktualu, nes ir šiaip plaukai lb slenka
kai postai su diagnozėm tokie, tai ir priimami keistai (?)

Jusu beda ,kad nesuprantat ironijos rolleyes.gif

O jei slenka plaukai - kodel tylit ir apsimetat ,kad viskas gerai ? Jug jei butu viskas taip gerai - cia nesilankytumete taip daznai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(baby_girl @ 2012 08 12, 22:56)
O ką manot apie nehormonines, varines spirales?

Kiek esu skaicius - nuo ju kraujavimas gausesnis buna g.gif o siaip neturiu patirties 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Realybe @ 2012 08 12, 22:58)
O tie'' perspejimai'', atrodo ne kaip perspejimai,labai jau arsus ir kartais net netaktiski.

As tiesiog nevynioju visko i vata 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 08 12, 22:00)
Jusu beda ,kad nesuprantat ironijos  rolleyes.gif

O jei slenka plaukai - kodel tylit ir apsimetat ,kad viskas gerai ? Jug jei butu viskas taip gerai - cia nesilankytumete taip daznai  mirksiukas.gif

Taip mūsų bėda, kad nesuprantam ironijos tongue.gif

user posted image tyliu ir apsimetu lotuliukas.gif aš mireną įsidėjau prieš porą savaičių, plaukai man slenka metus gerus, nemanau, kad turėjau ateiti į mirenos temą ir pasiguosti, kaip man slenka plaukai rolleyes.gif o dabar, kaip minėjau, labai rūpi patikima statistika apie tą plaukų slinkimą, nes tikrai negalvojau, nežinojau, kad 20 proc.moterų link nuplikimo eina dėl mirenos blink.gif
Papildyta:
QUOTE(NakedA @ 2012 08 12, 22:07)

Kiek esu skaicius - nuo ju kraujavimas gausesnis buna  :

varinių spiralių veikimo principas visai kitas, ten leidžiamas apvaisinimas, tik neleidžiama paskui kiaušinėliui įsitvirtinti gimdoje. Dažnai vyksta mikroabortacijos, todėl ir kraujavimas gausesnis būna.
Atsakyti
taip,as turejau paprasta spirale,man labai nepatiko,nes kraujavimas gausus budavo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(September_Lady @ 2012 08 12, 22:56)
kai postai su diagnozėm tokie, tai ir priimami keistai (?)

Tai jus nesigazdinkit. Turit savo nuomone ir patirti siuo klausymu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(September_Lady @ 2012 08 12, 23:11)
Taip mūsų bėda, kad nesuprantam ironijos  tongue.gif

user posted image tyliu ir apsimetu  lotuliukas.gif  aš mireną įsidėjau prieš porą savaičių, plaukai man slenka metus gerus, nemanau, kad turėjau ateiti į mirenos temą ir pasiguosti, kaip man slenka plaukai ...

Butu tikrai juokinga ,jei taip padarytumet lotuliukas.gif

Pradek nuo "mirena and hair loss" - gal ka nors pamatysi beskaitydama mirksiukas.gif

O man niekada neslinko plaukai iki Mirenos . Karta per metus sepeti pravalydavau - pakakdavo . Ir kaip cia taip sutapo ,kad po isidejimo eme slinkti g.gif g.gif Tiesiog mistika ,ane ?
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2012 08 12, 22:17)
Tai jus nesigazdinkit. Turit savo nuomone ir patirti siuo klausymu mirksiukas.gif

neturiu patirties deja šiuo klausimu, ieškau čia. O randu tik gąsdinimus ax.gif kurie beje man labiau kaip intensyvi antireklama Mirenai atrodo, o ne statistiniai faktai.
Atsakyti
gali galbut ir nuo mirenos slinkti,nieks negali garantuot,kad ne,bet lygiai taip pat gali but sutapimas. Man ir iki jos plaunant galva kimsdavosi vonia ir sepetys pilnas plauku nuolat budavo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 12 rugpjūčio 2012 - 22:22
QUOTE(September_Lady @ 2012 08 12, 23:22)
neturiu patirties deja šiuo klausimu, ieškau čia. O randu tik gąsdinimus  ax.gif kurie beje man labiau kaip intensyvi antireklama Mirenai atrodo, o ne statistiniai faktai.

Pasakysiu paprastai ,kaip man atrodo 4u.gif
Dabar del teisybes yra tiktai kovojama ,renkant parasus ,nes pasauliniu mastu yra labai daug nusiskundimu . Mirenos gamintojai pavieniams asmenims ,besikreipusiems duoda vienokia plauku slinkimo statistika(20% ) ,anotacijoje pateikiama perpus mazesne -tik 10 % .

Jeigu jus baugina mano patirtis - tai neskaitykite ,apsimeskite ,kad nematote , nes netaikau jums to paties . O gal jus netgi labai busite patenkinta Mirena mirksiukas.gif
Ir baigiam eikvoti energija kvailiems gincams 4u.gif

Peticija pries Mirena
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 08 12, 23:)
Ir kaip cia taip sutapo ,kad po isidejimo eme slinkti  g.gif  g.gif  Tiesiog mistika ,ane ?

Nu ne,nebūtinai sutapo. Gal nuo jos ir slenka g.gif
Bet jokios mistikos aš čia neįžvelgiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(September_Lady @ 2012 08 12, 23:22)
neturiu patirties deja šiuo klausimu, ieškau čia. O randu tik gąsdinimus  ax.gif kurie beje man labiau kaip intensyvi antireklama Mirenai atrodo, o ne statistiniai faktai.

Na, man tikrai niekas nesumokejo, kad daryciau ta antireklama lotuliukas.gif
Ir jai patirties neturit, tai kodel taip i ale "gasdiniimus" reaguojat? As tai susimastyciau, jai patirties netureciau. O jus, toks jausmas, kad tik gerus dalykus norit isgirsti, o jai kazkas negatyvaus, tai jau baisus baisus tas zmogus, kuris tuos dalykus pasakoja...Is kart antireklama itarinejate biggrin.gif
Tai daug kas cia dziaugiasi ta Mirena. Tai ir dekites...Kokios problemos g.gif Atsiribokit nuo tu "gasdinimu". Paskui ateisit i temute ir parasysit kaip ji jums tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 12 rugpjūčio 2012 - 22:41
QUOTE(NakedA @ 2012 08 12, 22:19)

Pradek nuo "mirena and hair loss" - gal ka nors pamatysi beskaitydama  mirksiukas.gif
O man niekada neslinko plaukai iki Mirenos . Karta per metus sepeti pravalydavau - pakakdavo . Ir kaip cia taip sutapo ,kad po isidejimo eme slinkti  g.gif  g.gif  Tiesiog mistika ,ane ?

skaičiau aš ten, radau kažką, bet kaip minėjau, tai toks pat rašinėlis, kaip ir mes čia rašom smile.gif ir jei jau yra ten visokių moterų asociacijų prieš mireną, tai sunku patikėti, kad jos neišsireikalavo, kad anotacijoj ir parašytų, jog plaukai slenka 1 iš 5, o ne 1-10 iš 1000.
kodėl mistika? esi viena iš tos baisios statistikos.

QUOTE(Realybe @ 2012 08 12, 22:22)
gali galbut ir nuo mirenos slinkti,nieks negali garantuot,kad ne,bet lygiai taip pat gali but sutapimas. Man ir iki jos plaunant galva kimsdavosi vonia ir sepetys pilnas plauku nuolat budavo ax.gif

ir aš šepetį valau po kiekvieno šukavimo, vonia irgi kemšasi...

plaukai tikrai slenka dėl daugelio priežasčių...maniškiai ko gero po gimdymo pradėjo slinkti (kadangi mums su ironija sunku čia visoms, tai nebeironizuosiu pratęsiant mintį šitą) smile.gif

žodžiu, tikrai noriu statistikos, galbūt ir iš čia besilankančių (padarykit apklausą su sekančia tema mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2012 08 12, 23:22)

Na jei ir iki tol slinkdavo ,tuomet cia ne mirenos inasas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(katee @ 2012 08 12, 23:31)
Na, man tikrai niekas nesumokejo, kad daryciau ta antireklama lotuliukas.gif
Ir jai patirties neturit, tai kodel taip i ale "gasdiniimus" reaguojat? Toks jausmas, kad tik gerus dalykus norit isgirsti, o jai kazkas negatyvaus, tai jau baisus baisus tas zmogus, kuris tuos dalykus pasakoja...Is kart antireklama itarinejate biggrin.gif
Tai daug kas cia dziaugiasi ta Mirena. Tai ir dekites...Kokios problemos g.gif Atsiribokit nuo tu "gasdinimu". Paskui ateisit i temute ir parasysit  kaip ji jums tinka mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(September_Lady @ 2012 08 12, 23:33)
*skaičiau aš ten, radau kažką, bet kaip minėjau, tai toks pat rašinėlis, kaip ir mes čia rašom  smile.gif ir jei jau yra ten visokių moterų asociacijų prieš mireną, tai sunku patikėti, kad jos neišsireikalavo, kad anotacijoj ir parašytų, jog plaukai slenka 1 iš 5, o ne 1-10 iš 1000.
**kodėl mistika? esi viena iš tos baisios statistikos.

* Ten moterys raso taip kaip ir mes cia -is savo skaudzios patirties . O beto labai sunku nustatyti kad mirena kalta del slinkimo ,nes daktarai tik mykia ,varto akimis - "gali but ,bet nu negali but" mazdaug tokiam stiliuj. doh.gif Tai pilnai tikiu ,kad yra daug tokiu ,kurios net neitaria Mirenos . Todel manes nestebina ,jog dar neissireikalavo .

** Zinau . Deja ...
Atsakyti