Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

QUOTE(September_Lady @ 2012 08 12, 22:19)
p.s NakedA, gal galima būtų bent vieną nuorodėlę, niekur neradau apie tą baisią plaukų slinkimo statistiką g.gif

Vat bukit maloni ir pati pasieskokit mirksiukas.gif Jei taip dometumetes kaip as domejausi -ne diena ,ne savaite ir ne menesi ... - tikrai atrastumete informacijos apie tai ,ko jums ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 08 12, 23:27)
Ne ,nereikejo  smile.gif  ,nors ginekologe primygtinai norejo israsyti leidziamus i raumeni vaistus nuo galimo kraujavimo ,as kategoriskai atsisakiau . Man neprireike  4u.gif

Daug dar bedu laukia priesaky, isideti dar ne viskas...adaptacija ne kokia, pabaiga irgi neaisku kokia g.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 08 12, 21:30)
Vat bukit maloni ir pati pasieskokit  mirksiukas.gif  Jei taip dometumetes kaip as domejausi -ne diena ,ne savaite ir ne menesi ... - tikrai atrastumete informacijos apie tai ,ko jums ir linkiu  4u.gif

biggrin.gif galvojau, būsit tokia maloni ir pasidalinsit info, juk apsaugoti visas norit, tai kodėl neįmetat greitai nuorodėlės, kad pvz rytoj kokia moterytė imtų ir neįsidėtų spiralės? g.gif
Atsakyti

Man irgi vis slenka plaukai. Bet jie VISAD slinko,daugiau mažiau....nesiejau to su mirena,kol čia nepaskaičiau jūsų pokalbių. Nelabai aš dėl tų plaukų ir pergyvenau,pas mane tokia kupeta,kad nesijaučia. bigsmile.gif
Turiu keletą pažystamų/draugių nešiojančių Mirena ne pirmą kadenciją,bet nė viena nesiskundė plaukų slinkimu schmoll.gif

Nesakau,kad Mirena gėris,bet gal nenurašykim visų "baubų" jai.
Atsakyti
QUOTE(everlasting♥ @ 2012 08 12, 22:32)
[size=1][/size]

Daug dar bedu laukia priesaky, isideti dar ne viskas...adaptacija ne kokia, pabaiga irgi neaisku kokia g.gif

Na ,reikia tiketis geriausio smile.gif jug jei zinotume ,kad krisime ,tai ir pagalve pasidetume biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(September_Lady @ 2012 08 12, 22:35)
biggrin.gif  galvojau, būsit tokia maloni ir pasidalinsit info, juk apsaugoti visas norit, tai kodėl neįmetat greitai nuorodėlės, kad pvz rytoj kokia moterytė imtų ir neįsidėtų spiralės? g.gif

Labai juokinga biggrin.gif
Neturiu as po ranka ,ieskoti reikia . Kam reikes - tas tikrai pasieskos . O tau ne nuorodos reikia ,o pasisaipyti ,tad ieskokis kito taikinio ,madam tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(September_Lady @ 2012 08 12, 22:19)
koks susireikšminimas  tongue.gif

O jus norit cia tik gerus dalykus girdeti, ane? Del jokio issakymo budo ar reakciju i kitas nerasyneju schmoll.gif Turiu savos patirties siuo klausymu. Aciu D, ne tokios jau ir graudzios ax.gif Kazkodel labai keistai priimami postai apie patirtus salutinius poveikius g.gif Lyg kazkas kazka prisigalvotu...
Juk niekas jums nedraudzia ja isideti biggrin.gif Simta kartu buvo rasyta, kad norima kitas moterys perspeti...
Bet jai jums atrodo, kad cia kitais tikslais rasynejama, tai ka padarysi... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 12 rugpjūčio 2012 - 21:48
NakedA, Ačiū už kitokią nuomonę. Kolkas dar nedėsiu Mirenos, nes šauniai su MB draugaujame su balionėliais thumbup.gif Pasidomėsiu angliškuose puslapiuose ir apsispręsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baby_girl @ 2012 08 12, 23:41)
NakedA, Ačiū už kitokią nuomonę. Kolkas dar nedėsiu Mirenos, nes šauniai su MB draugaujame su balionėliais thumbup.gif  Pasidomėsiu angliškuose puslapiuose ir apsispręsiu  4u.gif

ir nedekit 4u.gif nes tik tada yra sveikas gyvenimas, nesikisant i naturalia zmogaus prigimti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(everlasting♥ @ 2012 08 12, 21:50)
[size=1][/size]

ir nedekit 4u.gif nes tik tada yra sveikas gyvenimas, nesikisant i naturalia zmogaus prigimti 4u.gif

Suprantama, kad tai yra hormonai ir net mažiausias pokytis organizme gali daryti didžiulį povekį. Labai nukentėjau nuo KT prieš antrajį nėštumą, organizmas buvo visiškai išsibalansavęs. O ką manot apie nehormonines, varines spirales?
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 08 12, 21:39)

Neturiu as po ranka ,ieskoti reikia . Kam reikes - tas tikrai pasieskos . O tau ne nuorodos reikia ,o pasisaipyti ,tad ieskokis kito taikinio ,madam  tongue.gif

na man tikrai reikėjo nuorodos smile.gif per kelis sykius ieškojau, neradau. db kažkokiam forumėly radau, apie tą 1 iš 5, bet tai taip pat nepatikima, kaip ir mirenos anotacijoj. Kadangi Tavo nuomonė tokia griežta, galvojau, gal tikrai turi patikimų šaltinių apie tą baisią statistiką g.gif
beje, man lb aktualu, nes ir šiaip plaukai lb slenka

QUOTE(katee @ 2012 08 12, 21:39)
Kazkodel labai keistai priimami postai apie patirtus salutinius poveikius g.gif Lyg kazkas kazka prisigalvotu...

kai postai su diagnozėm tokie, tai ir priimami keistai (?)

QUOTE(NakedA @ 2012 08 10, 13:02)
Dekites dekites tas spirales ,gerkit KT ,aisku kad bus Laaabaj gerai sveikatai ,busit stiprios kaip ridikai ,plaukai bus blizgantys ,nagai neluzines ,veidai svarus nespuoguoti , o jau sveikatai kokia neispasakyta nauda bus - ka tu ka tu  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

QUOTE(katee @ 2012 08 12, 15:24)

Aj, o gal vyrui nepatinka? Niu nieko...Gal jus patiksit jam paskui su nuplikusiu pakausiu ir visa Isbalansuota biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(baby_girl @ 2012 08 12, 22:41)
NakedA, Ačiū už kitokią nuomonę. Kolkas dar nedėsiu Mirenos, nes šauniai su MB draugaujame su balionėliais thumbup.gif  Pasidomėsiu angliškuose puslapiuose ir apsispręsiu  4u.gif

Nera uz ka , matot kiek daug kam nepatinka mano nuomone . Na bet jug kiekvieno teise rinktis ,tiesa 4u.gif ?

jei ivesite i google "Mirena and hair loss" - rasite daug daug panasiu istoriju i mano .

mes taip pat ir esame visai patenkinti blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
man plaukai tikrai slinko dar labai toli iki mirenos.
Niekas nesitycioja is moters,kuriai ji padare meskos paslauga ir saunu,kad bando kitas ispet.
Bet tikrai nereikia visko suverst mirenai,juk tikrai nei viena nezinom kaip yra realiai ir kokia statistika:) Paukstelis man irgi daug ka paciulba lotuliukas.gif
man atrodo atvirksciai,kad cia labiausiai puolamos tos,kurioms ji neatrodo toks baubas. O tie'' perspejimai'', atrodo ne kaip perspejimai,labai jau arsus ir kartais net netaktiski.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 12 rugpjūčio 2012 - 22:06