Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

QUOTE(katee @ 2012 08 12, 15:24)
Tik viena pastabele - butent po kontracepcijos ir buna sunku pastoti :
Niu dabar galit metyt pomidorais, kad ir vel cia rasynejama apie ta pati...
Bet juk jums taip nebus, ane?

as pastojau po dvieju menesiu,taip,kad cia jokia ne taisykle. Ne po Mirenos aisku,po paprastos spirales,nors mane irgi gasdino,kad bus sunku.Abu mano vaikai planuoti buvo.Sesis metus saugojomes smile.gif
Pomidorais nemetysiu,nezinau ar nupliksiu,neesu aiskiarege,nereikia cia tik isvartyt viska. Aiskiai buvau rasius,kad nezinau kas bus ja isemus,nes dar neturiu tokios patirties. Rasau tai kaip yra dabar smile.gif
Nepykit,bet jau biski juokas man sueme kai taip rasot, apie prezervatyvus ir ta nuplikima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 12 rugpjūčio 2012 - 17:57
QUOTE(Realybe @ 2012 08 12, 18:51)
as pastojau po dvieju menesiu,taip,kad cia jokia ne taisykle. Ne po Mirenos aisku,po paprastos spirales,nors mane irgi gasdino,kad bus sunku.Abu mano vaikai planuoti buvo.Sesis metus saugojomes smile.gif
Pomidorais nemetysiu,nezinau ar nupliksiu,neesu aiskiarege,nereikia cia tik isvartyt viska. Aiskiai buvau rasius,kad nezinau kas bus ja isemus,nes dar neturiu tokios patirties. Rasau tai kaip yra dabar smile.gif

tai as ir nesakau, kad taisykle doh.gif Bet tikimybe, kad ne vienas is salutiniu poveikiu nepasireiks-labai maza. Vienos sunkiau pastoja, bet joms neslenka plaukai. Kitom-atvirksciai.
Tai jums tada aplamai nera ko veltis i duskusija, jei rasot, kad neturite patirties... O dabar kalbat apie tai, ko nezinot...

O man juokas ima, kai moterys kratosi tu prezervatyvu lotuliukas.gif Ko gi juos nepasirinkti kaip alternatyva nuo pastojimo? g.gif Bet bent jau pasijuoket-vis i nauda mirksiukas.gif Juokinga, kol viskas gerai, paskui buna nebejuokinga biggrin.gif

Aplamai, kokio nauivumo reikia savy tureti, kad kalbeti apie tai, jog tokia chemija gali netureti jokio poveikio moters organizmui doh.gif Net per klaida , manau, to praktiskai neimanoma isvengti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 12 rugpjūčio 2012 - 18:10
QUOTE(katee @ 2012 08 12, 17:58)
tai as ir nesakau, kad taisykle doh.gif Bet tikimybe, kad ne vienas is salutiniu poveikiu nepasireiks-labai maza. Vienos sunkiau pastoja, bet joms neslenka plaukai. Kitom-atvirksciai.
Tai jums tada aplamai nera ko veltis i duskusija, jei rasot, kad neturite patirties... O dabar kalbat apie tai, ko nezinot...

O man juokas ima, kai moterys kratosi tu prezervatyvu lotuliukas.gif Ko gi juos nepasirinkti kaip alternatyva nuo pastojimo.

as ir nesiveliu i diskusija ar slenka plaukai doh.gif As parasiau,kad dar neisemiau ir nezinau ar man bus tokios pasekmes,nei su viena del sito nesigincijau ir rasau savo patirti apie mirena kaip pati jauciuosi blink.gif Stebiuosi kaip zmones moka sukelt konflikta ir viska isvartyt savaip doh.gif
tikimybiu visur visokiu yra,del to nieks ir nesigincija. As nei nesiginciju,kad slenka tie plaukai,sakau,kad nebutinai taip turi but. Cia tema apie mirena ir visos raso savo patirti arba tariasi.Kazkaip nesmagu skaityt,kad as neturiu teises veltis i diskusija,i kuria net nesiveliu g.gif
del prezervatyvu nieks cia nesikrato. Tiesiog mano poziuriu,tai vienas nepatogiausiu budu,daugiau skirtas jaunimui ir atsitiktinems pazintims.
cia mano nuomone ir neverciu nieko su ja sutikti butinai 4u.gif
ir dar.. ar kur nors buvo teigta,kad jog tokia chemija neturi jokio poveikio moters organizmui?

Daili moteris esi,aisku daug jaunesne uz mane 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 12 rugpjūčio 2012 - 18:26
QUOTE(Realybe @ 2012 08 12, 19:14)
as ir nesiveliu i diskusija ar slenka plaukai doh.gif  As parasiau,kad dar neisemiau ir nezinau ar man bus tokios pasekmes,nei su viena del sito nesigincijau ir rasau savo patirti apie mirena kaip pati jauciuosi blink.gif Stebiuosi kaip zmones moka sukelt konflikta ir viska isvartyt savaip doh.gif 
tikimybiu visur visokiu yra,del to nieks ir nesigincija. As nei nesiginciju,kad slenka tie plaukai,sakau,kad nebutinai taip turi but. Cia tema apie mirena ir visos raso savo patirti arba tariasi.Kazkaip nesmagu skaityt,kad as neturiu teises veltis i diskusija,i kuria net nesiveliu  g.gif
del prezervatyvu nieks cia nesikrato. Tiesiog mano poziuriu,tai vienas nepatogiausiu budu,daugiau skirtas jaunimui ir atsitiktinems pazintims.
cia mano nuomone ir neverciu nieko su ja sutikti butinai 4u.gif
ir dar.. ar  kur nors buvo teigta,kad jog tokia chemija neturi jokio poveikio moters organizmui?
jau geriau patylesiu,nes matau,kad beprasmiska rasyt kazka cia daugiau,sekmes 4u.gif

O kur as rasiau, kad kazkuri 100% nepastos, 100% joms isslinks plaukai? Ir kur jus cia konflikta izvelgiat, as nezinau biggrin.gif
Tiesiogiai nebuvo rasoma. Bet paskaicius, susidaro nuomone, kad "Mirena"-tai toks geris neispasakytas, nes oda grazi, nuotaika puiki, ir...o, Dieve! menesiniu nera lotuliukas.gif

Niu nzn, as nei pykstu, nei bandau kazka irodyti mirksiukas.gif

Dekui, dekui. Tikiuosi, hgormonai nepaveiks mano to dailumo biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 12 rugpjūčio 2012 - 18:32
QUOTE(katee @ 2012 08 12, 18:27)
O kur as rasiau, kad kazkuri 100% nepastos, 100% joms isslinks plaukai? Ir kur jus cia konflikta izvelgiat, as nezinau biggrin.gif 
Tiesiogiai nebuvo rasoma. Bet paskaicius, susidaro nuomone, kad "Mirena"-tai toks geris neispasakytas, nes oda grazi, nuotaika puiki, ir...o, Dieve! menesiniu nera lotuliukas.gif

bet jus rasot,kad man nera ko veltis i diskusija,i kuria as net nesiveliau. Rasiau kaip man yra siuo metu.Jei jus tame izvelgiat,kad mirena nerealus geris ir visa kita ten isvardinta,tai man labai keista biggrin.gif
Aisku nesakau,kad jus cia tik apie mano postus,bet as nei vienam pasisakyme nemaciau cia tokiu liaupsiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 12 rugpjūčio 2012 - 18:33
QUOTE(Realybe @ 2012 08 12, 19:30)
Rasiau kaip man yra siuo metu.Jei jus tame izvelgiat,kad mirena nerealus geris ir visa kita ten isvardinta,tai man labai keista biggrin.gif

Niu bet kodel jus sau viska taikot. As nerasiau, kad butent jus saketi, kad Mirena nereali. Cia pakalbio metu tiesiog buvo pasakyta...Nes tikrai buvo ne viena karta parasyta su dziaugsmu, kad "dabar man tik pateplioja thumbup.gif " ir pan.

Jus atsipalaiduokit, nes as jums savo nuomones nepersu. Kiekvienas pats renkasi, kaip jam gyventi. Vieni gyvena sveikai: sportuoja, priziuri maista ir t.t., kiti - kemsa i save visoki slamsta, augina pilvus, ruko, geria ir pan. Taip ir cia...Kiekvieno zmogaus pasirinkimas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 12 rugpjūčio 2012 - 18:42
QUOTE(Realybe @ 2012 08 12, 18:30)
Aisku nesakau,kad jus cia tik apie mano postus,bet as nei vienam pasisakyme nemaciau cia tokiu liaupsiu g.gif

doh.gif
o del to,kad tik pateplioja tikrai dziaugiuosi,o kas cia keisto?
Man tikrai labai gerai.
Viena pazistama jau trecia mirena dejosi ir viskas jai gerai. Gal but mano aplinkoje nera tokiu nukentejusiu,tai as ir ziuriu i ja pozityviau,bet tai nereiskia,kad negalvojam apie pasekmes ir svaigstam,kad nieko negali but smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 12 rugpjūčio 2012 - 18:43
QUOTE(Realybe @ 2012 08 12, 19:41)

Niu cia jau pasikoregavot, as dar nubuvau spejus perskaityti jusu pakoreguoto posto. Is pradziu to sakinio nebuvo tongue.gif Atsakiau greiciau, nei jus pasikoregavot mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 12 rugpjūčio 2012 - 18:44
QUOTE(katee @ 2012 08 12, 18:43)
Niu cia jau pasikoregavot, as dar nubuvau spejus perskaityti jusu koreguoto posto. is pradziu to sakynio nebuvo tongue.gif Atsakiau greiciau, nei jus pasikoregavot mirksiukas.gif

pasikoregavau,nes irgi iskart nepastebejau sito pasakymo jusu 4u.gif
as atsipalaidavus irnesakyk.gif
o apie krastutinumus is vis nekalbu. Apie sveika maista ir apie kimsima bile ko.
poziuris apie sveikuma irgi skirtingas ir tiksliai nieks negali zinoti kas teisus mirksiukas.gif
Cia ne apie tai kalba 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 12 rugpjūčio 2012 - 18:50
QUOTE(Realybe @ 2012 08 12, 19:44)
pasikoregavau,nes irgi iskart nepastebejau sito pasakymo jusu 4u.gif

Tai lyg is kart parasius taip buvau...Nesikoregavau. Nieko nedadejau, nepridejau biggrin.gif Gal pastebit tik tai, ka norit nzn biggrin.gif

Zinokit, as labai labai dziaugiuosi del tos jusu pazistamos. Labai! 4u.gif Kuo daugiau tokiu isimciu 4u.gif

Na, del to patepliojimo...Dziaugsmo/nedziaugsmo...tai tiesiog manau, kad per brangi kaina to dziaugsmo ax.gif

Zodziu, pasikalbejom...Gaudykit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 12 rugpjūčio 2012 - 18:52
QUOTE(katee @ 2012 08 12, 18:50)
Tai lyg is kart parasius taip buvau...Nesikoregavau. Nieko nedadejau, nepridejau biggrin.gif  Gal pastebit tik tai, kanorit nzn biggrin.gif

Zinokit, as labai labai dziaugiuosi del tos jusu pazistamos. Labai! 4u.gif  Kuo daugiau tokiu isimciu 4u.gif

Na, del to patepliojimo...Dziaugsmo/nedziaugsmo...tai tiesiog manau, kad per brangi kaina to dziaugsmo ax.gif

ar dar nenusibodo kabinetis? g.gif
tiesiog neperskaiciau gal iki galo ir emiau rasyt
negi dabar turiu kiekviena savo parasyma jums aiskint?

kokia kaina to dziaugsmo bus matyt,jus irgi ne viska galit zinot.
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2012 08 12, 19:54)
ar dar nenusibodo kabinetis?  g.gif
1. tiesiog neperskaiciau gal iki galo ir emiau rasyt
2.negi dabar turiu kiekviena savo parasyma jums aiskint?

3. kokia kaina to dziaugsmo bus matyt,jus irgi ne viska galit zinot.

1.O kaip jus galit rasyt, ne iki galo perskaicius? g.gif lotuliukas.gif Idomoka, idomoka g.gif Nors, zinoma, hormonais paveikti zmones gali elgtis neadekvaciai...
2.Jus ir neturit kiekviena savo parasyma aiskinti, tai kodel aiskinat? Ar as reikalavau, prasiau? biggrin.gif
3.Beje,nesakiau, kad as "zinau".... As kaip tik jums palinkejau buti ta isimtim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 12 rugpjūčio 2012 - 19:01