Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

QUOTE(kristinala @ 2012 08 11, 20:30)
aš tai manau, kad ji jums tiesiog netinka, tiek laiko ištisai kraujuoti nėra gerai. Bent jau man ginė sakė, kad per 4-6 mėn. ji turi pilnai adaptuotis, jei ne tai būtina išimti. O gal jums Mirena kaip ir man vis krenta, išlenda jos galiukas iš gimdos kaklelio, ir tai sukelia pastovų kraujavimą. g.gif

tikrai zinau atveju kai netinka,juk negali visoms tikt. Gaila aisku,nes jos ir kaina nemaza g.gif
Bet net nagu lakas ne visoms vienodai laikosi ant nagu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinala @ 2012 08 11, 20:24)
Šiandien atsisveikinau su savo Mirena. Atsibodo su ja žaisti 5 mėnesius, vis lenda man ji lauk, tai paprašiau ginės kad ją man jau išimtų. Labai  daug iš Mirenos tikėjausi, nes dėjausi gydymo tikslais, bet pasirodo nieko gero neišėjo. be to plaukai pradėjo slinkti siaubingai, net pakaušis šviečia, nežinau ar čia tik sutapimas ar tikrai nuo Mirenos. blink.gif labai gaila plaukų, niekada tiek daug nebuvo išslinkę verysad.gif

o ginė nesakė dėl ko krenta? g.gif Visko neperskaičiau, nežinau, gal ir rašėt blush2.gif gal gimda pilnai nesusitraukus, tarkim po gimdymo? o gal įdėta blogai? o gal tamponus naudojat?

p.s. gal kam įdomu, camelios vaistinėj pirkau už 467,04lt su nuolaidų kortele. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(September_Lady @ 2012 08 11, 20:44)
o ginė nesakė dėl ko krenta?  g.gif Visko neperskaičiau, nežinau, gal ir rašėt  blush2.gif gal gimda pilnai nesusitraukus, tarkim po gimdymo? o gal įdėta blogai?    o gal tamponus naudojat?

p.s. gal kam įdomu, camelios vaistinėj pirkau už 467,04lt su nuolaidų kortele.  4u.gif

eina sau kaip atpigus dabar blink.gif
as pries tris metus mokejau apie 700 su nuolaida ten g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 11 rugpjūčio 2012 - 20:46
QUOTE(kristinala @ 2012 08 11, 21:24)
Labai  daug iš Mirenos tikėjausi, nes dėjausi gydymo tikslais, bet pasirodo nieko gero neišėjo. be to plaukai pradėjo slinkti siaubingai, net pakaušis šviečia, nežinau ar čia tik sutapimas ar tikrai nuo Mirenos. blink.gif labai gaila plaukų, niekada tiek daug nebuvo išslinkę verysad.gif

Uzuojauta del plauku console.gif
Nju bet sakiau kad gali nuo jos slinkti ,nepykit jei pasikartosiu bet slenka 1 is 5 moteru su mirena .

Man jau eina 7 menuo be jos. jauciu pagerejima ,kas liecia plaukus ,bet nesu pilnai patenkinta verysad.gif pries menesines suaktyveja slinkimas ,bet jau susigyvenau su tuom ir meldziuosi geriausio . Nekenciu mirenos gamintoju ir daktaru ,israsanciu ja be perspejimo apie salutinius ,kurie nutinka ne taip jau ir retai mad.gif mad.gif mad.gif

P.S. o tau slenka su saknim ar luzineja ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(September_Lady @ 2012 08 11, 21:44)
o ginė nesakė dėl ko krenta?  g.gif Visko neperskaičiau, nežinau, gal ir rašėt  blush2.gif gal gimda pilnai nesusitraukus, tarkim po gimdymo? o gal įdėta blogai?    o gal tamponus naudojat?

p.s. gal kam įdomu, camelios vaistinėj pirkau už 467,04lt su nuolaidų kortele.  4u.gif

hmm o kas blogai del tamponu? nes as turejus dvi varines spirales...naudojus tamponus...
ir dabar sakau naudosiu, gine nesake kad negalima g.gif
nors gal nereiks, va antros mm po idejimo bet tokios silpnos...

P.S. eurovaistinej irgi panasi kaina su medus kortele:)
Atsakyti
QUOTE(Ozkele @ 2012 08 11, 23:26)
hmm o kas blogai del tamponu? nes as turejus dvi varines spirales...naudojus tamponus...
ir dabar sakau naudosiu, gine nesake kad negalima g.gif
P.S. eurovaistinej irgi panasi kaina su medus kortele:)

Nes kartu su tamponu uzkabinant siuleliu galima ir mirena pajudint is vietos.
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2012 08 11, 21:25)
dar norejau pasakyti,kad bet kokia kontracepcija yra priesinimasis gamtai,argi ne taip?  Bet moterys be jos negali,bent jau reta..

Zinoma, kad bet kokia kontracepcija yra priesinimasis gamtai. Bet kadangi cia Mirenos tema, tai ir rasau... tongue.gif
Negali moterys, del...Del paprasto patogumo. Kad nereiketu galvoti, kai... biggrin.gif
Zinoma, yra kitokiu atveju - gydymo tikslais.
Nieko neteisiu, nes ir pati galejau po gimdymo nebevartoti KT doh.gif Ale kas sove i galva, neaisku doh.gif dabar bandysiu valyti organizma nuo to slamsto...
Atsakyti
QUOTE(Ozkele @ 2012 08 11, 23:26)

nu va man ginė irgi sakė, kad greičiausiai jų net nereiks... o šiaip jau atsakė dėl ko negalima smile.gif

QUOTE(Esha @ 2012 08 12, 07:20)
Nes kartu su tamponu uzkabinant siuleliu galima ir mirena pajudint is vietos.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 08 10, 14:41)
Tad rasau tokioms kaip as ,kad butu ispetos ,kad plaukai slenka 1 is 5 moteru ,nesiojanciu spirale Mirena .

iš kur tokios žinios? g.gif kiek aš radau, tai plaukų slinkimas (dėl mirenos) yra iš retesnių požymių ir pasireiškia 1-10 iš 1000 moterų. T.y. 1 proc., o pas Jus visi 20? g.gif
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2012 08 12, 11:06)
Zinoma, kad bet kokia kontracepcija yra priesinimasis gamtai. Bet kadangi cia Mirenos tema, tai ir rasau... tongue.gif
Negali moterys, del...Del paprasto patogumo. Kad nereiketu galvoti, kai... biggrin.gif
Zinoma, yra kitokiu atveju - gydymo tikslais.

cia jau ne paprastas patogumas. Pagimdyti vaika yra didele atsakomybe ir kiekviena noretu tikriausiai,kad jis butu planuotas. Cia mano nuomone mirksiukas.gif
as dejau ja gydymo tikslu,man patare operaves gydytojas.Is kart neapsisprendziau dar pasitariau su savo ginekologe,kuria pazistu daug metu ir pasitikiu.

QUOTE(September_Lady @ 2012 08 12, 11:38)
nu va man ginė irgi sakė, kad greičiausiai jų net nereiks... o šiaip jau atsakė dėl ko negalima  smile.gif

asmeniskai man nieko nereikia,tik nebent to plonycio kasdieninio kartais drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(September_Lady @ 2012 08 12, 13:31)
iš kur tokios žinios?  g.gif  kiek aš radau, tai plaukų slinkimas (dėl mirenos) yra iš retesnių požymių ir pasireiškia 1-10 iš 1000 moterų. T.y. 1 proc., o pas Jus visi 20?  g.gif

Gamintojai taip patys teigia. Ne as sugalvojau. O ka raso anotacijoje- tai ne visai teisybe,deja. Kam idomu - anglu kalba pilna informacijos apie tai 4u.gif Nepatingekit pasieskoti ,as gi visko nesurasysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2012 08 12, 13:55)
Pagimdyti vaika yra didele atsakomybe ir kiekviena noretu tikriausiai,kad jis butu planuotas.

Tik viena pastabele - butent po kontracepcijos ir buna sunku pastoti doh.gif tai cia, zinot, meskos paslauga ta Mirena ar kita kontracepcija ax.gif Bent jau man taip buvo doh.gif Ir tai gan daznas atvejis. Aciu D, kad nors plikagalve nelikau... Tikiu, kad jus busit asimtim ir jums viskas bus gerai mirksiukas.gif
Be to yra ir kitokiu apsisaugojimo priemoniu, nekiankiant sau. Pvz., prezervatyvai. Zianau, zinau, dabar daug kas gali pasakyti: "Fuj! Man nepatinka!" I ku dabar? Todel, todel, kad nieko nejauciat? Blogiau jauciat? lotuliukas.gif Nesamone! Ne akmens amzius, kai prezervatyvai buvo daromi is padangos storio gumos lotuliukas.gif
Aj, o gal vyrui nepatinka? Niu nieko...Gal jus patiksit jam paskui su nuplikusiu pakausiu ir visa Isbalansuota biggrin.gif
Niu dabar galit metyt pomidorais, kad ir vel cia rasynejama apie ta pati...
Bet juk jums taip nebus, ane?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 12 rugpjūčio 2012 - 15:32