Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

QUOTE(NakedA @ 2012 07 27, 13:17)
Man tai israse recepta.
Na KT tai ir siulo atitinkamai koki gamintoja atstovauji ,negi ne taip  g.gif  ?

aisku visokiu gydytoju yra,bet as asmeniskai skiriu vaistus tokius,kurie mano manymu yra labiausiai tinkami pacientui.i atstovus nekreipiu demesio schmoll.gif
Atsakyti
Tai va ,kad visokiu yra ...
Atsakyti
QUOTE(Ozkele @ 2012 07 26, 09:06)
mano gine sake gamtojai raso 5 metai, bet drasiai galima nesiot 6:)))

taip pat sake mano draugei kita gine...tai va ji 6 atnesiojo iskart keis i kita mirena:)))

PS matyti veidai:)))) jau isidejai?

o aš (pletkų lygyje) girdėjau, kad užsieniuose rekomenduojama vos ne 3 metus tik nešiot g.gif

P.s. drinks_cheers.gif matyti
įstatė šiand ax.gif žiūrėsim, kaip čia draugausimės su ta mirena...klausiau, kada čia tie 5m praeis, nu tai ginė sakė būtent tokią dieną. Aš manau, kad čia ne šiaip poveikis, o BŪTINAS poveikis, tai gal ir nerizikuosiu, jei išnešiosiu iki pabaigos.
Atsakyti
iš tiesų pavydžiu toms, kam ji tinka. Man jau tuoj 4 mėnesiai kaip ją turiu, bet nieko gero pasakyt negaliu. kaip tik pradedu kraujuot ar stipriau tepliot, pasitikrinus užčiuopiu, kad man ji krenta. verysad.gif Tai pas ginę einu ir einu, net nepatogu, o ji sako, kad dar žais su manim, kol sueis pusę matų. ir vis tik manau, kad arba aš ją pamesiu arba man ją išims. matyt organizmas man ją tvirtai atmeta blink.gif
Atsakyti
Turiu jau 4 mėn., man gyvenimas prašviesėjo biggrin.gif
Labai gausias ir ilgas mėnesines turėjau, hemoglobinas krito, kas mėn reikėjo kelti , energijos 0 , savijauta š... ir t.t.
Pirmą mėn., tepliojo ištisai, jaučiau maudimą, savijauta nekokia, šiek tiek pykino , galva sukosi .... schmoll.gif
Antrą mėn., tepliojo tik kelias dienas, savijauta gera, nuotaika gera, mėnesinės buvo trumpos ir simboliškos thumbup.gif
Tas pats ir 3 mėn., vnž gailiuosi kad anksčiau jos neįsidėjau ax.gif
Man tinka ir patinka thumbup.gif
Pirkau čia ( įdedu nuorodą, nes yra pilnas M aprašymas) http://www.100metu.l...m_raides/mirena
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo West@: 09 rugpjūčio 2012 - 08:53
Sveikos,
planuoju ir as detis Mirena, patikimiausia ir geriausia apsaugos priemone man atrodo. Tik dabar nezinau ar jau galima kreiptis i gine del spirales istatymo, nes po gimdymo praejus 10 menesiu atsirado pirmosios mmm, o gal dar kelis menesius palaukti? g.gif
Kaip vyksta visa istatymo procedura?
4u.gif
Atsakyti
Tiesiog neitiketina biggrin.gif
Sioj temoj daugiausia giria ta Mirena, o uzejus i temute, kur apraso pasekmes (t.y. kai ja istrauki), tai plaukai siausiasi doh.gif Ir plauku slinkimas, ir svorio padidejimas/kritimas, spuogai ir pan. blink.gif Zinoma, taip buna ne tik po Mirenos, bet ir po kitu kontr. priemoniu.
Atsakyti
sveikos,
as zinokite jau nezinau, ka daryti,as mirena isidejau 02 10 d. bet dar nesnustoju kraujuoti,jau bandziau dar ir kontraceptines kartu vartoti,tada gal ir nebuvo ju,bet pati jauciausi blogai.....(man gydytojas patare),....
turbut teks salinti ja.......
ar kam buvo taip,,,gal kitos spirales bus geresnes?
Atsakyti
Dekites dekites tas spirales ,gerkit KT ,aisku kad bus Laaabaj gerai sveikatai ,busit stiprios kaip ridikai ,plaukai bus blizgantys ,nagai neluzines ,veidai svarus nespuoguoti , o jau sveikatai kokia neispasakyta nauda bus - ka tu ka tu bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
As turiu ja jau 4men. smile.gif Is gausiu menesiniu liko tik tepliojimas (nuo pat pirmo menesio po isidejimo), uztenka viena pacio ploniausio higieninio ikloto. Menesines dabar jauciu tik pagal nuotaiku svyravimus. Tik tiek, kad teplioja apie 3sav - po laseli, tokiomis mazytemis gleivemis... Svoriui jokios itakos nedaro. Manau, jei padidetu apetitas ir priaugtume svorio, butu juokinga tiesiog kaltinti spirale. ax.gif
Istato per menesines, kai jos i pabaiga jau buna. Tada gimdos kaklelis prasiveres ir nereikia draskyti bereikalingai istatant ne ciklo metu. Man taip aiskino ginekologe. Idejo labai greitai. Vos kelios minutes. Tik pasiruosimas irankiu truputi uztrunka.
Papildyta:
NakedA, kaip suprast Jusu zinute? g.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinala @ 2012 08 02, 21:14)
iš tiesų pavydžiu toms, kam ji tinka. Man jau tuoj 4 mėnesiai kaip ją turiu, bet nieko gero pasakyt negaliu. kaip tik pradedu kraujuot ar stipriau tepliot, pasitikrinus užčiuopiu, kad man ji krenta. verysad.gif Tai pas ginę einu ir einu, net nepatogu, o ji sako, kad dar žais su manim, kol sueis pusę matų. ir vis tik manau, kad arba aš ją pamesiu arba man ją išims. matyt organizmas man ją tvirtai atmeta blink.gif

O gal tiesiog blogai idedo ta spirale? Gimdos dugna blogai ismatavo?
Papildyta:
QUOTE(NakedA @ 2012 07 27, 13:17)
Man tai israse recepta.
Na KT tai ir siulo atitinkamai koki gamintoja atstovauji ,negi ne taip  g.gif  ?

Manau, kad ir spirales turi buti individualios, o ne visoms pagal atstovaujama gamintoja. doh.gif
As dedamasi ZINOJAU, kad noriu Mirenos, nes menesines budavo labai gausios ir ilgos.Man varine butu net netikusi (daug kas ja dedasi del to, kad ji daug pigesne, neisigiline ar tinka). Pries israsant recepta mane nusiunte echoskopijai, kad istirtu gimda. Ir tik patvirtino, kad varine man netiktu, nes stora gleivine.
Atsakyti
as turejau paprasta spirale,man ji irgi tiko,bet labai nepatiko tai,kad su ja atvirksciai,l gausios ir ilgesnes mmm budavo. Jas turejau dvi per gyvenima.
O su Mirena,menesines isnyko beveik visiskai,tai man labai patinka. Svorio biski priaugau,bet nezinau ar cia jos itaka.Nei nagai man luzineja,nei plaukai slenka labiau negu pries ja g.gif
As mirena seniai galvojau detis ir mano norui jokios itakos nebutu tureje gydytojai,tuo labiau naudos. Galejau ja,kad ir Lenkijoj gaut.Kai kazkada man pasiule pagert KT del cistos,tai pasiule zinoma kelis variantus,nes as is vis ju nezinojau jokiu pavadinimu.
Juos pagerus,cista buvo isnykusi.
Man tokie kategoriski pasisakymai ir dar didziosiomis raidemis jau juokingi darosi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 10 rugpjūčio 2012 - 14:02
O man juokingai graudu darosi ,kaip merginos zaloja savo sveikata ,nesuvokdamos pasekmiu .
Atsakyti