As turiu ja jau 4men.
Is gausiu menesiniu liko tik tepliojimas (nuo pat pirmo menesio po isidejimo), uztenka viena pacio ploniausio higieninio ikloto. Menesines dabar jauciu tik pagal nuotaiku svyravimus. Tik tiek, kad teplioja apie 3sav - po laseli, tokiomis mazytemis gleivemis... Svoriui jokios itakos nedaro. Manau, jei padidetu apetitas ir priaugtume svorio, butu juokinga tiesiog kaltinti spirale.
Istato per menesines, kai jos i pabaiga jau buna. Tada gimdos kaklelis prasiveres ir nereikia draskyti bereikalingai istatant ne ciklo metu. Man taip aiskino ginekologe. Idejo labai greitai. Vos kelios minutes. Tik pasiruosimas irankiu truputi uztrunka.
Papildyta:
NakedA, kaip suprast Jusu zinute?
Papildyta:
QUOTE(kristinala @ 2012 08 02, 21:14)
iš tiesų pavydžiu toms, kam ji tinka. Man jau tuoj 4 mėnesiai kaip ją turiu, bet nieko gero pasakyt negaliu. kaip tik pradedu kraujuot ar stipriau tepliot, pasitikrinus užčiuopiu, kad man ji krenta.
Tai pas ginę einu ir einu, net nepatogu, o ji sako, kad dar žais su manim, kol sueis pusę matų. ir vis tik manau, kad arba aš ją pamesiu arba man ją išims. matyt organizmas man ją tvirtai atmeta
O gal tiesiog blogai idedo ta spirale? Gimdos dugna blogai ismatavo?
Papildyta:
QUOTE(NakedA @ 2012 07 27, 13:17)
Man tai israse recepta.
Na KT tai ir siulo atitinkamai koki gamintoja atstovauji ,negi ne taip
?
Manau, kad ir spirales turi buti individualios, o ne visoms pagal atstovaujama gamintoja.
As dedamasi ZINOJAU, kad noriu Mirenos, nes menesines budavo labai gausios ir ilgos.Man varine butu net netikusi (daug kas ja dedasi del to, kad ji daug pigesne, neisigiline ar tinka). Pries israsant recepta mane nusiunte echoskopijai, kad istirtu gimda. Ir tik patvirtino, kad varine man netiktu, nes stora gleivine.