Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

QUOTE(RoTeNa @ 2012 01 12, 20:57)
Isidejau mirena, gydytojas perspejo, kad negalima pasilenkus stagiai kelti nieko sunkaus taip pat ir vaiko, pirma reik pritupt ar prisest ir tik tada, nes kitaip gali iskristi spirale. man cia kazkokia nesamone :/ ar jus irgi apie tai perspejo ir ar taip darot?

As jauciu kad man taip ir buvo, mano gimda yra didesne, nei normoj, sumaniau pasportuot, sukau lanka, o lankas ne is lengvuju, savaite pasukus ta lanka, mano spirale atsirado kakleli, nebe gimdoj. Gine istate atgal, bet lanko nebesuku blink.gif
Kas del spuogu, tai jie man niekad nebuvo isnyke po mirenos idejimo verysad.gif
Atsakyti
as esu labai patenkinta turiu ja jau 8men..per mm teplioja pora dienu(iki jos budavo 8d kaip is kibiro doh.gif )2 kartus tikrinausi,viskas tvarkoje :)jokiu salutiniu poveikiu nepastebejau..jokiu spuogu ar nenoro myletis schmoll.gif zodziu esu tik uz ja rolleyes.gif kelti nebuvo galima pirma diena po idejimo,kol ji isistatys ten kur reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ganga 29 @ 2012 01 19, 13:09)
As jauciu kad man taip ir buvo, mano gimda yra didesne, nei normoj, sumaniau pasportuot, sukau lanka, o lankas ne is lengvuju, savaite pasukus ta lanka, mano spirale atsirado kakleli, nebe gimdoj. Gine istate atgal, bet lanko nebesuku  blink.gif
Kas del spuogu, tai jie man niekad nebuvo isnyke po mirenos idejimo  verysad.gif

QUOTE(areida @ 2012 01 21, 14:09)
as esu labai patenkinta turiu ja jau 8men..per mm teplioja pora dienu(iki jos budavo 8d kaip is kibiro doh.gif )2 kartus tikrinausi,viskas tvarkoje :)jokiu salutiniu poveikiu nepastebejau..jokiu spuogu ar nenoro myletis schmoll.gif  zodziu esu tik uz ja rolleyes.gif kelti nebuvo galima pirma diena po idejimo,kol ji isistatys ten kur reikia smile.gif

Būtent, judėjimo ribojimas buvo tik tada, kai Mireną įdėjo apie dvi savaites. Dabar bėgioju, lankau aerobiką, treniruoklių salę, suku lanką ir viskas ok. Spuogų neturėjau nei iki Mirenos, nei po jos įdėjimo. 3 metus ją turiu.
Po gimdyma Mireną įdėjo tik po pusmečio, nes gimda nesitraukė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keiti: 21 sausio 2012 - 20:18
QUOTE(inetukea @ 2012 01 14, 18:42)
kiek daug skirtingu nuomoniu g.gif  as vis pagalvoju apie mirena..bet gine sake palaukti kol praeis 8 men po cp operacijos, nes anksciau negalima deti, todel dbr ir galvoju ka cia pasirinkus g.gif kokie pliusai ir minusai jos..o tai visiskai isnyksta menesines jei ja isidedi? rolleyes.gif

Aš issidejau metai po CP ir dabar jau su ją esu beveik metus ir man kol kas nedingo mmmm schmoll.gif is viso pirmus mėnesius man pagausėjo ir pailgėjo, ciklas buvo trumpas, mmm ilgos tai taip buvo kad vos ne ištisai mmm doh.gif gydytoja perspėjo kad vertinti tinka tau ar ne galėsiu po 6men ir kad dabar tiesiog pakenteti. Ir istikro, po 6men. Viskas susinormalizao, bet visiškai mmmm neišnyko, taigi ne visoms dingsta. Šiuo metu jokių salutiniu poveikiu su nejauciu, jokių spuogu, jokių skausmu ir jokių siūlų aš nejauciau nei is karto idejus, taigi nežinau kaip galima pasitikrinti ar dar vietoj g.gif
Atsakyti
sveikos hi.gif

Mirena man idejo pries gerus metus,su viltim,kad baigsis mmm migrenos visokie marazmai.deja,deja,galvos skaudeti nepraejo tuo metu,mmm kartais buna,kartais ne,jau nelabai ir atseku savo ciklo smile.gif jei ne galvasopis,tai visai nieko nesuprasciau smile.gif siaip ciklo vidury ovuliacija dar man labai skausminga buna,kaip ir anksciau.bet bendroj visumoj as ja patenkinta.kaip tik sia savaite keliausiu prof pasitikrinti,paziuresim,ar ji dar ten tupi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazu-le @ 2012 01 21, 22:41)
Aš issidejau metai po CP ir dabar jau su ją esu beveik metus ir man kol kas nedingo mmmm schmoll.gif  is viso pirmus mėnesius man pagausėjo ir pailgėjo, ciklas buvo trumpas, mmm ilgos tai taip buvo kad vos ne ištisai mmm doh.gif  gydytoja perspėjo kad vertinti tinka tau ar ne galėsiu po 6men ir kad dabar tiesiog pakenteti. Ir istikro, po 6men. Viskas susinormalizao, bet visiškai mmmm neišnyko, taigi ne visoms dingsta. Šiuo metu jokių salutiniu poveikiu su nejauciu, jokių spuogu, jokių skausmu ir jokių siūlų aš nejauciau nei is karto idejus, taigi nežinau kaip galima pasitikrinti ar dar vietoj  g.gif

aš ne po CP, bet man ir po metų mm neišnyko
o pradžioje irgi buvo net gausesnės, nei paprastai blink.gif

na, o paskui paaiškėjo, kad pas mane jos nebėr doh.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
ar gali būti Mirena nuolat besikartojančio grybelio (pienligės) priežastis? Gal kam teko susidurti su tokia problema?
Atsakyti
QUOTE(everlasting♥ @ 2012 01 25, 08:10)
sveikos 4u.gif
ar gali būti Mirena nuolat besikartojančio grybelio (pienligės) priežastis? Gal kam teko susidurti su tokia problema?

abejoju..butu manau parasyta prie salutinio poveikio g.gif
Atsakyti
QUOTE(areida @ 2012 01 25, 21:50)
abejoju..butu manau parasyta prie salutinio poveikio g.gif

gydytojas irgi tai neigia, o prie salutiniu parasyta "dazni vaginitai", tai kaip ir nebutu visai jau nekaltai. Gal atsiras tokiu, kad tai patvirtintu. Kazkada senesnese jau uzdarytose temose lygtai kazkas buvo mineje, kad issieme spirale del nuolat besikartojancios pienliges...
Atsakyti
vakar po 3 m. nešiojimo išsiėmiau Mireną. užaugo 5 cm cista.... ginė liepė iškart traukt mireną lauk..... blink.gif
be to, sužinojau, kad ji veikia abortuojančiai (anksčiau tikėjau, kad ne.....)
nešiojimo periodu šalutinio poveikio nejaučiau....
tokia vat mano patirtis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2012 01 25, 23:22)
vakar po 3 m. nešiojimo išsiėmiau Mireną. užaugo 5 cm cista.... ginė liepė iškart traukt mireną lauk.....  blink.gif

ir kas dabar su ta cista? Operacija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(everlasting♥ @ 2012 01 25, 22:42)
[size=1][/size]
ir kas dabar su ta cista? Operacija? g.gif

jei per mėnesį be mirenos nepradės mažėti - operacija. jei sumažės - vaistai.
Atsakyti