sveikos, turiuM nuo rudens- tai jau greitai metai, pripratinejome viena prie kitos puse metu( tai teplioja vos ne 2-3sav, kelis kartus uzdegimai buvo-daktarai sake kad svietimkunis"-organizmas taip reaguoja,) bet dabar reguliariai mmm taip vadinamos, nes su visais Alwaysais atsisveikinau jau senai, pakanka keliu "kasdieniniu", skausmu jokiu nera, tik tempimas, vienu zodziu esu patenkinta, o MB !!! tai nera zodziu
Turiu jau 4 men, ta džiaugsmelį. Sergu po 15 dienų, poto dar teplioja maksimum savaite bunu svari vėl teplioja ir vėl sergu pokolkas man košmaras, vyras irgi klausia ką per stebūklą ten įsidėjau, jei per pusmetį nesusitvarkys trauksiu lauk.
Pirkau uz 300 lt camelijos internetinej vaistinej.
Pirkau uz 300 lt camelijos internetinej vaistinej.
Labutis, na as mirena isidejus jau beveik 4men. tai pirmus du men. praktiskai istisai tepliojo, dabar menesines +tepliojimas tesiasi 2sav. Bet prasidejo strenu skausmas, nuvaziuoju snd pas gine, ir uzdegimo nera, uz tai didziule 6cm cista tad gavau duphastona gert 10d. ir paskiau ziures. Nors as jauciu, kad man i turbut netinka, uz tai ta cista atsirado, tad reiks krapstyt lauk, nors gine su manim nesutinka
QUOTE(vivir @ 2012 07 25, 17:01)
Labutis, na as mirena isidejus jau beveik 4men. tai pirmus du men. praktiskai istisai tepliojo, dabar menesines +tepliojimas tesiasi 2sav. Bet prasidejo strenu skausmas, nuvaziuoju snd pas gine, ir uzdegimo nera, uz tai didziule 6cm cista tad gavau duphastona gert 10d. ir paskiau ziures. Nors as jauciu, kad man i turbut netinka, uz tai ta cista atsirado, tad reiks krapstyt lauk, nors gine su manim nesutinka
pirma kart girdziu,kad nuo mirenos cista
tikrai nemanau,kad surista su ja Jos kaip tik pristabdo ju augima. Gal ji buvo,tik nepastebejo?
QUOTE(Realybe @ 2012 07 25, 19:04)
pirma kart girdziu,kad nuo mirenos cista
tikrai nemanau,kad surista su ja Jos kaip tik pristabdo ju augima. Gal ji buvo,tik nepastebejo?
ne,jos kaip tik provokuoja cistu augima,daug kam nuo Mirenos isauga cistos,pasigooglinkit,paskaitykit ir pamatysit
Merginos sakykit prasom,ar kas zino kiek galima nesioti Mirena.Man spalio men.bus jau 5 metai,Lietuvoje daktare sake kai staciau spirale,kad po 5 metu keisti.Cia Airijoj sako kad dar 2 metus galiu nesioti.bet as nelabai tikiu airiems daktarams...Gal kas zino tiksliau.Juk galima ja pakeisti iskarto?ta prasme isimti ir istatyti nauja?
aciu
aciu
QUOTE(natylli @ 2012 07 25, 22:22)
Merginos sakykit prasom,ar kas zino kiek galima nesioti Mirena.Man spalio men.bus jau 5 metai,Lietuvoje daktare sake kai staciau spirale,kad po 5 metu keisti.Cia Airijoj sako kad dar 2 metus galiu nesioti.bet as nelabai tikiu airiems daktarams...Gal kas zino tiksliau.Juk galima ja pakeisti iskarto?ta prasme isimti ir istatyti nauja?
aciu
aciu
nerizikuočiau ilgiau nešioti. Visur rašo 5 m.
QUOTE(September_Lady @ 2012 07 25, 23:31)
nerizikuočiau ilgiau nešioti. Visur rašo 5 m.
mano gine sake gamtojai raso 5 metai, bet drasiai galima nesiot 6:)))
taip pat sake mano draugei kita gine...tai va ji 6 atnesiojo iskart keis i kita mirena:)))
PS matyti veidai:)))) jau isidejai?
QUOTE(žydrynė @ 2012 07 25, 18:15)
ne,jos kaip tik provokuoja cistu augima,daug kam nuo Mirenos isauga cistos,pasigooglinkit,paskaitykit ir pamatysit
tai tada gydytojas Vanagas ir mano gine yra visiski dundukai,nes man po cistos operacijos pasiule ja isidet ir buten del tos priezasties.
turiu lankstinuka apie mirena,ten nieko panasaus neraso,o tik tai,kad neistirta dar,bet lyg daznesni atvejai kruties vezio.
pas mane yra dar viena nedidele cista,ji sumazejo kai paskutini karta buvau.
QUOTE(vivir @ 2012 07 25, 17:01)
Sveika, turiu ta pacia problema. dariausi echo ne pas savo gydytoja ir man pasake, kad yra cista, as jos anksciau tikrai neturejau.
Dabar kadangi esu po operacijos siokios tokios, tai pasigydysiu ir paskui leksiu pas savo gine, kad ziuretu....