As mirena turiu jau 3men. pirmus du lygtai viskas gerai buvo , o trecia pradejo berti , daugiausiai veida . Galvoju gal man ja issiimt , ar dar kazkiek palaukt , gal praeis tas berimas. Gal kam taip buvo .
Jei jau taip neramu pasitark su savo gydytoju.
As tai kazkaip irgi laukiu kokios uzdelstos bombos Nu man jau antra diena po idejimo visai neskaudejo ir visai netepe.
Uz 5 dienu turetu pareiti mmm, baisiai idomu kaip man mirena jas paveike..
O sakykit mirena mmm neisreguliuoja? Nu tikiuosi ji man kojos nepakis, nes as liepos 25 tiesiog negaliu sirgti Siaip pagal ankstesni grafika, tai jau butu praejusios, bet va idomu ar mirena prie ciklo pirstuku neprikis
As tai kazkaip irgi laukiu kokios uzdelstos bombos Nu man jau antra diena po idejimo visai neskaudejo ir visai netepe.
O sakykit mirena mmm neisreguliuoja? Nu tikiuosi ji man kojos nepakis, nes as liepos 25 tiesiog negaliu sirgti Siaip pagal ankstesni grafika, tai jau butu praejusios, bet va idomu ar mirena prie ciklo pirstuku neprikis
QUOTE(Esha @ 2012 06 22, 20:32)
Jei jau taip neramu pasitark su savo gydytoju.
pas mane mmm budavo trumpos,su mirena is vis man jos isnyko. Jei ir buna,tai praktiskai is vis nieko beveik
QUOTE(coliuke29 @ 2012 07 12, 15:15)
susidomejau spirale Mirena ,o kokia jos kaina poliklinikose?ir idejimas ?reikia pasirupinti rimtesne apsauga
Spirale parduoda,a tik vaistinese. Jos kainas apie 500. Valstybinej klinikoj dejimas nemokamas. Privacioj klinikoj detis neteko.
QUOTE(Esha @ 2012 07 12, 18:26)
Spirale parduoda,a tik vaistinese. Jos kainas apie 500. Valstybinej klinikoj dejimas nemokamas. Privacioj klinikoj detis neteko.
aciu uz atsakyma
QUOTE(egle2003 @ 2012 06 22, 19:49)
As mirena turiu jau 3men. pirmus du lygtai viskas gerai buvo , o trecia pradejo berti , daugiausiai veida . Galvoju gal man ja issiimt , ar dar kazkiek palaukt , gal praeis tas berimas. Gal kam taip buvo .
Manes bert nebere, bet labai padidejo odos riebalavimasis. Su Mirena as 4 metai, riebalavimasis nesumazejo.
QUOTE(Esha @ 2012 06 22, 20:32)
O sakykit mirena mmm neisreguliuoja?
Iki M pas mane buvo gausios ir skausmingos mmm, po-jokiu, absoliuciai nieko.
Gal atsiras patyrusiu kaip sekesi pastoti issiemus Mirena? Labai idomu. Kazka esu girdejus, kad patariama kuri laika pasisaugoti ir tik veliau pastoti. Aisku, pasitarsiu su savo gine...
QUOTE(coliuke29 @ 2012 07 12, 16:15)
susidomejau spirale Mirena ,o kokia jos kaina poliklinikose?ir idejimas ?reikia pasirupinti rimtesne apsauga
Privacioj idejimas apie 100 lt .
Papildyta:
QUOTE(Sanraiz @ 2012 07 17, 12:51)
Gal atsiras patyrusiu kaip sekesi pastoti issiemus Mirena? Labai idomu. Kazka esu girdejus, kad patariama kuri laika pasisaugoti ir tik veliau pastoti. Aisku, pasitarsiu su savo gine...
Girdejau ,kad issiemus nepatariama iskart pastoti po kokio pusmecio idealiausiai.Bet geriau pasiklausti daktares.
QUOTE(zytos @ 2012 07 19, 00:16)
Gal kas ne per seniausiai atliko "tyrimą", kur pigiausiai galimą nusipirkt Mireną?
eurovaistinej su kortele medus 495 mokejau jei neklystu bet plius minus keli lt:))) cia pries gera menesi...
sveikos...
o skauda kai deda?
gal kokioj Baltarusijoj jos pigesnes?o gal kas is Anglijos parsiveza,pigiau ? (siaip uk nemokama kontracepcija, netgi spirale)
o skauda kai deda?
gal kokioj Baltarusijoj jos pigesnes?o gal kas is Anglijos parsiveza,pigiau ? (siaip uk nemokama kontracepcija, netgi spirale)