Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

QUOTE(samand1s @ 2012 06 06, 17:06)
Labas,daznai cia uzeinu dar paskaitineti idomu kaip mergaitem sekasi 4u.gif Dusulys nepraejo ,bet dar neskubu pas daktaro nera taip blogai,bet progai pasitaikius nueisiu.Man atrodo db organizmas dar nera susireguliaves nes perejau ant mini-pills,dar tebesitesai tepliojimas ,ziuresiu kaip su sitom bus.Kaip Naked jus jauciates ar plaukai atsigaudineja?Sekmes visoms 4u.gif

Man dusulys ne iskart praejo ,po menesio gal tik g.gif tiksliai nebepamenu ...
As tai jauciuosi puikiai thumbup.gif , nors plaukai dar slenka kai plaunu galva ,bet jau nebe taip drastiskai kaip anksciau ,tikiuosi su laiku visai sustos rolleyes.gif Na ir MM dar neaiskios labai ,bet tikiuosi atsistatys smile.gif Rasyk kaip eisis toliau ,tikiuosi praeis tas dusulys 4u.gif
Atsakyti
Sakykite gal esate kas girdejusios ar susidūrusios ar turincioms cp ne vieną , deda spirales ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky Cloud @ 2012 06 07, 19:50)
Sakykite gal esate kas girdejusios ar susidūrusios ar turincioms cp ne vieną , deda spirales ? g.gif

Na as po vieno cp ir man dejo. tik perspejo, kad gali dejimas but labiau nemalonus, nes skaitausi kaip negimdzius.
tai taip ir buvo, man dejimas skausmingas buvo.
Bet jau pamirsau kaip ir gimdyma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2012 06 07, 20:53)
Na as po vieno cp ir man dejo. tik perspejo, kad gali dejimas but labiau nemalonus, nes skaitausi kaip negimdzius.
tai taip ir buvo, man dejimas skausmingas buvo.
Bet jau pamirsau kaip ir gimdyma  biggrin.gif

Ačiū labai už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sky Cloud: 08 birželio 2012 - 06:01
Mirena turiu nuo sausio menesio idejimas visai neskausmingas tik siek tiek nemalonus,kraujavau apie 1.5men non stop ,o va sios menesines buvo jau nebe mmm o tik ciut patepliojo
Tik ar cia sutapimas si menesi mane isbere siaubingais spuogais ant veido tokie riebaliniai kaip jaunystej,o man jau beveik 30m ir tokie skaudus ,bet esu patenkinta mirena net labai
Atsakyti
QUOTE(Rikute @ 2012 06 09, 02:10)
Mirena turiu nuo sausio menesio idejimas visai neskausmingas tik siek tiek nemalonus,kraujavau apie 1.5men non stop ,o va sios menesines buvo jau nebe mmm o tik ciut patepliojo
Tik ar cia sutapimas si menesi mane isbere siaubingais spuogais ant veido tokie riebaliniai kaip jaunystej,o man jau beveik 30m ir tokie skaudus ,bet esu patenkinta mirena net labai

La.as nuo mirenos jauciausi kaip muzikas biggrin.gif plaukai pradejo augti ant veido ir spuogai pradejo dygti po pusmecio tokie vidinei,db be mirenos daugaiu kaip menuo tai spuogai dingineja bet plaukai ant veido tai ne ,teks imtis priemoniu,,, 4u.gif anglu forumuose daug skaiciau kad daug kam gryzo acne ant veido,cia vienas is pasaliniu poveikiu taip buvo apibudinta.
Atsakyti
Sveikos, gal mirenu yra rusijoje? Sakau gal ten kaina priimtinesne 4u.gif
Atsakyti
Viena ginekologė praktikavusis Vokietijoj, man sakė, kad ten Mirenos kainuoja 50 eurų.Ir beje, jos ten ypač populiarios. Lenkijoj klausiau, tai kaina praktiškai ta pati kaip ir pas mus. O dėl rusų tai nežinau.
Atsakyti
Jau antri metai kartais uzsuku i Mirenu temas, bet niekaip neapsisprendziu. Kol maitinau leliu, tai rinkau info. Dabar jau galeciau isideti, bet nebezinau ar noriu.
Noriu todel, kad mmm super gausios, super ilgos, plaukiu kaip juroj, darbe kas valanda i tulika reikia eit, kitaip isplaukciau doh.gif (Ir tai su dviguba apsauga, xxxxl tamponas ir xxx iklotas, o nakti zadintuvo reikia blush2.gif )
Nenoriu, nes bijau salutiniu pozymiu, bijau svetimkunio savyje.

Beje, daug kas sako, kad isidejus ilgai teplioja ar net daugiau. Tai dabar neatkartosiu, bet kazkada mano gydytoja aiskino, kad jei mm labai gausios, tai spirale is karto nesuveiks ir nesustabdys gleivines isvesejimo, kad imtu ir tiek kraujo sustabdytu.
Todel ji pries dedant rekomendavo gerti KT koki puse metu arba "apgaubti" mm tarkim dilgeliu arbata. Daug arbatu smile.gif Daaaug ax.gif

Tai va ir mastau g.gif Siuo metu geriausia NSP+NLA, bet vien del nesveiko gausumo ir ilgumo norisi kazka daryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2012 06 10, 19:45)
ass
Beje, daug kas sako, kad isidejus ilgai teplioja ar net daugiau. Tai dabar neatkartosiu, bet kazkada mano gydytoja aiskino, kad jei mm labai gausios, tai spirale is karto nesuveiks ir nesustabdys gleivines isvesejimo, kad imtu ir tiek kraujo sustabdytu.
Todel ji pries dedant rekomendavo gerti KT koki puse metu arba "apgaubti" mm tarkim dilgeliu arbata. Daug arbatu smile.gif Daaaug  ax.gif

Tai va ir mastau g.gif Siuo metu geriausia NSP+NLA, bet vien del nesveiko gausumo ir ilgumo norisi kazka daryti  4u.gif

tai pas tave rimta problema su mmm unsure.gif 4u.gif
man tai netepliojo ir neteplioja,matyt kiekvienai kitaip.
Is kart aisku nesustabdys,bet tikrai sumazins,buten tais tikslais ir deda daznai moterys ja.
Paskaitineju apie spuogus,plauku slinkima,man visiskai nieko tokio nebuvo blink.gif
jei ir atsiranda spuogeliu,tai ju kartais ir anksciau atsirasdavo g.gif
Atsakyti
Sveikos,
Buvau pasirodyt ginei, tai pasake, kad viskas gerai su mirena.
Man jau antra diena po idejimo nieko nemaude ir netepa.

Idomu tik labai kaip bus su menesinemis. Siaip man jos netrukdo ir netgi patinka. Tik labai nenoreciau, kad issireguliuoitu ciklas, nes pas mane jis kaip laikrodukas.
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2012 06 15, 16:37)
Sveikos,
Buvau pasirodyt ginei, tai pasake, kad viskas gerai su mirena.
Man jau antra diena po idejimo nieko nemaude ir netepa.

Idomu tik labai kaip bus su menesinemis. Siaip man jos netrukdo ir netgi patinka. Tik labai nenoreciau, kad issireguliuoitu ciklas, nes pas mane jis kaip laikrodukas.

As taip pat visada turejau labai reguliarias menesines ,o po mirenos tai neduok dieve doh.gif ... Va ...po viena diena menesiniu ir viskas . O paskutini menesi velavo 8 dienas ,maniau kad pastojau ,plaukai vel pasiuto slinkti verysad.gif verysad.gif verysad.gif , tada prasidejo su skausmais ,kresuliais dideliais doh.gif *****, pati ziauriai pergyvenu kaip cia bus toliau unsure.gif
Siaip menesines ,nesiojant spirale ,sutrumpeja arba visai isnyksta ...
Atsakyti