Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

QUOTE(Esha @ 2012 06 05, 14:58)

Ner uz ka 4u.gif Linkiu ,kad tau nebutu taip kaip man ,aplamai ne vienai to nelinkiu ka pati patyriau su mirena ... Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 06 05, 09:00)
Gal ir nuo gydytojo priklauso ,taciau tai kad jums neskaudejo ,dar nereiskia ,kad as nekantri  mirksiukas.gif  Man tas skausmas truko vos kelias sekundes ,bet primine saremius  doh.gif

visai nenorejau pasakyti,kad tu nekantri 4u.gif
tik tai,kad skausma kiekvienas skirtingai vertina.
Ir aisku ne visi vienodai jaucia.
Pvz.man toli grazu neprimine jokiu saremiu ir jokiu spazmu nebuvo po to. Isejau ir nieko nebejutau. Gal man pasiseke,ar organizmas toks,nezinau mirksiukas.gif
Atsakyti
Istiesu mano atveju manau ir gydytojas savo dave g.gif
Nes iejus i kabineta dar laukiau 10 min kol issianalizavo instrukcija. Paskui kazkaip blaskes blaskes, nors ir aistente dalyvavo, bet kazkaip tikrai jautes, kad nebuvo sistemingo darbo.
Dabar jau man visai visai kelias valandas nieko nebeskauda. Bet namo istiesu vos vos parvairavau unsure.gif Nes kas puse minutes kartojosi labai skausmingi spazmai.
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2012 06 05, 20:00)
Istiesu mano atveju manau ir gydytojas savo dave  g.gif
Nes iejus i kabineta dar laukiau 10 min kol issianalizavo instrukcija. Paskui kazkaip blaskes blaskes, nors ir aistente dalyvavo, bet kazkaip tikrai jautes, kad nebuvo sistemingo darbo.
Dabar  jau man visai visai kelias valandas nieko nebeskauda. Bet namo istiesu vos vos parvairavau  unsure.gif  Nes kas puse minutes kartojosi labai skausmingi spazmai.

tikrai gali buti g.gif
mano gydytoja tai su ilgamete patirtim,ji gal gruboka siek tiek,bet viska padare greitai ir uztikrintai. Nejauciau beveik jokio diskomforto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2012 06 05, 21:00)
Dabar  jau man visai visai kelias valandas nieko nebeskauda. Bet namo istiesu vos vos parvairavau  unsure.gif  Nes kas puse minutes kartojosi labai skausmingi spazmai.

As turejau nehormonine spirale. Pats idejimas nebuvo kazkoks skausmingas, jautesi daugiau maudimas. Taip pat spazmavo gimda po proceduros. Gydytoja apie tai ispejo ir sake, kad gimda turi priprasti prie svetimkunio..Po idejimo isgeriau Ibumetino ir Nospos. Kelias dieneles rekomendavo nenesioti ir netampyti sunkesniu daiktu, pasisaugoti..Po to viskas susitvarke ax.gif
Mane suneramino kitas dalykas ir dabar mastau ar cia spirale negalejo itakoti- mat atsirado pakitimu onkocitologinime PAP tepinelyje, pats gimdos kaklelis atrodo "negraziai" - iki spirales tai viskas buvo gerai unsure.gif Gal tik sutapimas..Ar kas susiduret su panasia situacija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rence*: 05 birželio 2012 - 20:24
QUOTE(Esha @ 2012 06 05, 21:00)

va va, kai man taip spazmavo ir nepraėjo, tai po kokių penkių dienų, pasitikrinus ar siūlai jaučiasi, pajaučiau ir Mirenos galiuką doh.gif man buvo šokas...nulėkiau pas daktarę tai kaip ir spėjo dar viską sutavarkyt, bet ar man ji vėl nepradės krist tai dar klausimas g.gif
Tai daktarė sakė, jei tik kas neaišku ar prasidės stipresnis kraujavimas iš karto žiūrėti ar jaučiasi siūlai ( nes gali būt iškritus Mirena) arna bepradedanti krist....
Atsakyti
aš su mirena jau beveik 2,5 mėn. tai galiu pasakyt tepliojimai baigėsi, mėnesines buvo apie 2 dienas ir tai labiau kaip gausesnis patepliojimas nei menesnėms vadinčiau. Skausmų jokių nejaučių, plaukai neslenka ir šiaip jokio pašalinio poveikio kol kas nejaučiu. Pats įdėjimas nebuvo skausmingas, nemalonus pajūtis bet tai labai trumpas laikas, jokių sąrėmių man nepriminė. Gryžus į darba išgėriau nuo skausmo tablete, kaip gydytoja rekomendavo, bet manau ir be jos būčiau visia išsivertusi. turbūt viena iš tų laimigų kurioms nėra ryškių pokyčiu, tikiuosi taip ir liks.
Užjaučiu kam kilo daugiau bėdų 4u.gif
bet aš kol kas patenkinta
Atsakyti
man lygiai taip pat pasake isgert tablete nuo skausmo del visa ko,bet visai to neprireike rolleyes.gif
Atsakyti
matau Samand1s skaito ax.gif parasyk kaip tu jautiesi atsikraciusi mirenos mirksiukas.gif ? ar praejo dusulys ar ne g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 06 06, 14:52)
matau Samand1s skaito  ax.gif  parasyk kaip tu jautiesi atsikraciusi mirenos  mirksiukas.gif  ? ar praejo dusulys ar ne  g.gif ?

Labas,daznai cia uzeinu dar paskaitineti idomu kaip mergaitem sekasi 4u.gif Dusulys nepraejo ,bet dar neskubu pas daktaro nera taip blogai,bet progai pasitaikius nueisiu.Man atrodo db organizmas dar nera susireguliaves nes perejau ant mini-pills,dar tebesitesai tepliojimas ,ziuresiu kaip su sitom bus.Kaip Naked jus jauciates ar plaukai atsigaudineja?Sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
Hm, man gydytoja nieko apie sporto ribojimus nesake g.gif Sportavau siandien labai intensyviai ir jau vakar tik po idejimo keliau savo 13 kg vaika.

Siaip jauciuosi puikiai. Paskaudejo pilva pora valandu po idejimo, paskui kaip praejo, tai nepajutau ir per vakar nei per siandien nei menkiausio skausmelio. Ir visai visai netepa, svarus iklotelis.
Na ziuresiu kaip seksis man toliau su mirena draugauti.
Bet kazkaip esu tikra, kad draugausim smile.gif
Atsakyti
Na ir as istojau i Mirena nesiojanciu gretas. Idejo vakar. Procedura nemaloni, bet tikrai neskausminga. Is kart po idejimo buvo silpna, svaigo galva, pykino. Po valandos praejo. Dar puse dienos maude pilva, kaip per menesines. O i vakara jau visai gerai buvo thumbup.gif
Siandien dar siek tiek teplioja, bet neskauda. Tiksiuosi ir as, kad mes draugausim smile.gif
Atsakyti