Sveikos
pasiskaičiau čia jūsų nuomonių, dabar pradėsiu svarstyti, ar dėtis antrą kartą Mireną
Jau baigiasi manajai 5-erių metų terminas, galvojau, net neabejojau, kad vėl ją dėsiu, nes tikrai esu ja labai patenkinta, tik dabar privertėt susimastyti dėl plaukų slinkimo. Slenka jie man, atrodo, nuolat. Seniau buvo gražūs, vešlūs plaukai, taip pat ir nagai visad ilgi ir stiprūs. Net į galvą nešovė, kad čia Mirena "padėjo", visad galvojau, kad tiesiog nėra ko norėti - su metais plaukai menkėja, silpsta, kad nėra ko norėti tokių plaukų kaip 20-ies turėjau (nors man dar tik 33), gėriau rudenį ir pavasarį vitaminus, tai tą intensyviausią slinkimą pristabdydavo.
Tikriausiai būtų logiška išsiimti ją ir pagyventi be jos kurį laiką. Bet kai pagalvoju apie saugojimąsi prezervatyvais - šiurpas nueina kūnu. O kontraceptines tabletes naudoti - tai juk irgi tas pats kenkimas organizmui, tik dar tas žaidimas (prisimink, išgerk)
Kas išsiėmėte Mireną, darėte pertrauką? Ar pastebėjote, kad po to kažkas pagerėjo? Kokią tada apsaugos priemonę pasirinkote?
man 29. du vaikai. po kiekvieno vis blogiau.