Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

QUOTE(deimantine+ @ 2012 06 02, 09:47)
Ne daleiskim, o taip yra 4u.gif .kol nebuvo kt, deja gydymo nebuvo sad.gif .na ir dabar istikro visi kt tik neleidzia islisti kraujavimui. siaip atliekamas gimdos gleivines isgramdymas, bet po keliu ciklu ir vel buna tas pats.priklausomai nuo moters amziaus skiriamas duphastonas.o disfunkcini kraujavima gali sukelt daug priezasciu.pradedant rukimu, stresu ir baigiant hormoniniais organizmo pokyciais....

cia tas tai aisku, kad moterims nera kitokiu vaistu, kaip KT, labai gaila, kad tik tokie tie vaistai
Atsakyti
QUOTE(čelsė @ 2012 06 01, 21:02)
Sveikos  4u.gif
pasiskaičiau čia jūsų nuomonių, dabar pradėsiu svarstyti, ar dėtis antrą kartą Mireną  unsure.gif Jau baigiasi manajai 5-erių metų terminas, galvojau, net neabejojau, kad vėl ją dėsiu, nes tikrai esu ja labai patenkinta, tik dabar privertėt susimastyti dėl plaukų slinkimo. Slenka jie man, atrodo, nuolat. Seniau buvo gražūs, vešlūs plaukai, taip pat ir nagai visad ilgi ir stiprūs. Net į galvą nešovė, kad čia Mirena "padėjo", visad galvojau, kad tiesiog nėra ko norėti - su metais plaukai menkėja, silpsta, kad nėra ko norėti tokių plaukų kaip 20-ies turėjau (nors man dar tik 33), gėriau rudenį ir pavasarį vitaminus, tai tą intensyviausią slinkimą pristabdydavo.
Tikriausiai būtų logiška išsiimti ją ir pagyventi be jos kurį laiką. Bet kai pagalvoju apie saugojimąsi prezervatyvais - šiurpas nueina kūnu. O kontraceptines tabletes naudoti - tai juk irgi tas pats kenkimas organizmui, tik dar tas žaidimas (prisimink, išgerk)  doh.gif
Kas išsiėmėte Mireną, darėte pertrauką? Ar pastebėjote, kad po to kažkas pagerėjo? Kokią tada apsaugos priemonę pasirinkote?

na man ir mirenos nereik, slenka jau atrodo turejo visai nelikt doh.gif
man 29. du vaikai. po kiekvieno vis blogiau.
o mirena dar tik dėsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 06 01, 22:58)
Daugiau nei 500 % isitikinusi !

galbut jums ir paveike,bet man tikrai ne. Esu ja labai patenkinta. Man mmm is vis nera su ja,nes buvo trumpos pries tai. Jauciu tik pozymius tuos pacius savijautos. Krutine skausminga ir pilvas issipucia. kartais pateplioja,bet vos vos..
Plaukai man neslenka daugiau negu pries tai. O ja isidet rekomendavo gydytojas del cistu ir miomu. Ji pristabdo ju augima.

Atsakyti
O skausmingas jos dejimas? unsure.gif
Rytoj vaziuosiu detis
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2012 06 04, 15:30)
O skausmingas jos dejimas?  unsure.gif
Rytoj vaziuosiu detis

man tai nei kiek,tikejaus,kad bus blogiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2012 06 04, 16:30)
Rytoj vaziuosiu detis

O man labai skaudejo ... kaip kam ...
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 06 04, 20:49)
O man labai skaudejo ... kaip kam ...

nu nezinau.. cia gal kaip kas ta skausma supranta g.gif
vienam ir menkas skausmas atrodo didelis,kitam atvirksciai.
Zmones nevienodai kantrus. Bet man toks skausmas tikrai menkniekis.
Labai greitai idejo,beveik nepajutau. smile.gif Turbut priklauso ir nuo gydytojo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 04 birželio 2012 - 21:17
QUOTE(Esha @ 2012 06 04, 17:30)
Rytoj vaziuosiu detis

Man papurske ir tikrai buvo imanoma iskesti.
Turiu spirale du men jau. Dejausi del labai smarkaus kraujavimo per MM , tai dabar tikrai jau galiu gyventi per MM smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2012 06 04, 22:17)
nu nezinau.. cia gal kaip kas ta skausma supranta g.gif
vienam ir menkas skausmas atrodo didelis,kitam atvirksciai.
Zmones nevienodai kantrus. Bet man toks skausmas tikrai menkniekis.
Labai greitai idejo,beveik nepajutau. smile.gif Turbut priklauso ir nuo gydytojo mirksiukas.gif

Gal ir nuo gydytojo priklauso ,taciau tai kad jums neskaudejo ,dar nereiskia ,kad as nekantri mirksiukas.gif Man tas skausmas truko vos kelias sekundes ,bet primine saremius doh.gif
Atsakyti
O normalu, kad po idejimo praejo beveik valanda, o man vis dar kas minute skausmiungai spazmuoja?
Idejimas man buvo skausmingas. Procedura truko kazkur 10 min, jausmas buvo lyg saremiu, o kartais pajusdavau ir labai astru skausma.

Tikiuosi ilgai tie spazmai nekankins. Nu jauciuos kaip pries gimdyma...
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2012 06 05, 14:37)
O normalu, kad po idejimo praejo beveik valanda, o man vis dar kas minute skausmiungai spazmuoja?
Idejimas man buvo skausmingas. Procedura truko kazkur 10 min, jausmas buvo lyg saremiu, o kartais pajusdavau ir labai astru skausma.

Tikiuosi ilgai tie spazmai nekankins. Nu jauciuos kaip pries gimdyma...

Na jug supranti ,kad tai svetimkunis . Manau tai normali gimdos reakcija- bando atmesti ,isstumti svetimkuni . Zinau kaip jautiesi unsure.gif
Man irgi panasiai buvo ,tik nepamenu kiek laiko truko ,berods jau sekancia diena spazmai pasidare lengvesni kol isnyko g.gif tiksliai nepamenu ...
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 06 05, 13:53)
Na jug supranti ,kad tai svetimkunis . Manau tai normali gimdos reakcija- bando atmesti ,isstumti svetimkuni . Zinau kaip jautiesi  unsure.gif 
Man irgi panasiai buvo ,tik nepamenu kiek laiko truko ,berods jau sekancia diena spazmai pasidare lengvesni kol isnyko  g.gif  tiksliai nepamenu ...

Aciu 4u.gif
Atsakyti