Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

QUOTE(NakedA @ 2012 06 01, 13:51)
Nezinau ,gal per daug asmeninis klausimas  blush2.gif  ,bet del kokios priezasties tau ideta spirale  unsure.gif  ?

del disfunkciniu kraujavimu, kitaip sakant, diagnoze-kitas nenustatytas kraujavimas is gimdos ar maksties. Atseit, Mirena isplonins gimdos gleivine, ko pasekoje, nebevyks kraujavimas. Man buvo istisai tepliojimai tarp mmm. Buvo atlikta histeroskopija-imtas meginys is gimdos istyrimui, nieko piktybisko nerasta. Paskui vartojau pusmeti KT. Su jom irgi buvo vargo, is antro karto atitaikem hormonus, bet buvo salutiniu, tai ir priejom isvada, kad Mirena bus geriau. O kaip geriau-puikiai matosi smile.gif
Atsakyti
blink.gif hmmm ,daro tyrimus ,o priezasties kraujavimo taip ir neranda doh.gif ? Aisku ,mirena pats lengviausias kelias turbut daktaram doh.gif - ikisa penkiems metams ir spakaini galva ,nebereik ieskot priezasties ,pasekme kazko(t.y. kraujavimas) sustabdytas ,o kad pacientei komplikacijos ,salutiniai tai jau dzin doh.gif doh.gif doh.gif Nu pasakyk ,kaip nepykti ant tokiu "daktaru" ?
Tikiuosi nieko rimto tas kraujavimas 4u.gif ,bet butu vis vien geriau issiaiskinti is kur jis .
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 06 01, 15:34)
blink.gif  hmmm ,daro tyrimus ,o priezasties kraujavimo taip ir neranda  doh.gif  ? Aisku ,mirena pats lengviausias kelias turbut daktaram  doh.gif - ikisa penkiems metams ir spakaini galva ,nebereik ieskot priezasties ,pasekme kazko(t.y. kraujavimas) sustabdytas ,o kad pacientei komplikacijos ,salutiniai tai jau dzin  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Nu pasakyk ,kaip nepykti ant tokiu "daktaru" ?
Tikiuosi nieko rimto tas kraujavimas  4u.gif  ,bet butu vis vien geriau issiaiskinti is kur jis .

pasakysiu dar viena bajeri..kai paklausiau gydytojo, kas cia man galetu buti, tai jis pasuko pirsta ties smilkiniu...suprask, viskas eina is smegenu, psichikos, nes ten centras, na, tipo nuo streso. Geras, ar ne? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(everlasting♥ @ 2012 06 01, 15:05)
pasakysiu dar viena bajeri..kai paklausiau gydytojo, kas cia man galetu buti, tai jis pasuko pirsta ties smilkiniu...suprask, viskas eina is smegenu, psichikos, nes ten centras, na, tipo nuo streso. Geras, ar ne? biggrin.gif

blink.gif blink.gif kaip viska paprasta nurasyti stresui doh.gif tai tada visos kraujuotu ,ne tik tu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 06 01, 16:16)
blink.gif  blink.gif  kaip viska paprasta nurasyti stresui  doh.gif  tai tada visos kraujuotu ,ne tik tu  doh.gif

tiesa, dar kitas geras pasakymas del vaginito -tai "pasilpo imunitetas". Na, kaip as pati vertinciau tai is savo puses-tai plaukai geriausi, nagai tvirciausi, ziema ne karto nesirgau persalimo ligomis, pasilpes, mat, imunitetas biggrin.gif pasilpes vienoj vietoj tai tikrai. Liepe gert eziuoles, nu anekdotas biggrin.gif
Atsakyti
jus isitikinusios,kad nuo mirenos visos bedos? smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
pasiskaičiau čia jūsų nuomonių, dabar pradėsiu svarstyti, ar dėtis antrą kartą Mireną unsure.gif Jau baigiasi manajai 5-erių metų terminas, galvojau, net neabejojau, kad vėl ją dėsiu, nes tikrai esu ja labai patenkinta, tik dabar privertėt susimastyti dėl plaukų slinkimo. Slenka jie man, atrodo, nuolat. Seniau buvo gražūs, vešlūs plaukai, taip pat ir nagai visad ilgi ir stiprūs. Net į galvą nešovė, kad čia Mirena "padėjo", visad galvojau, kad tiesiog nėra ko norėti - su metais plaukai menkėja, silpsta, kad nėra ko norėti tokių plaukų kaip 20-ies turėjau (nors man dar tik 33), gėriau rudenį ir pavasarį vitaminus, tai tą intensyviausią slinkimą pristabdydavo.
Tikriausiai būtų logiška išsiimti ją ir pagyventi be jos kurį laiką. Bet kai pagalvoju apie saugojimąsi prezervatyvais - šiurpas nueina kūnu. O kontraceptines tabletes naudoti - tai juk irgi tas pats kenkimas organizmui, tik dar tas žaidimas (prisimink, išgerk) doh.gif
Kas išsiėmėte Mireną, darėte pertrauką? Ar pastebėjote, kad po to kažkas pagerėjo? Kokią tada apsaugos priemonę pasirinkote?
Atsakyti
QUOTE(čelsė @ 2012 06 01, 21:02)
Sveikos  4u.gif
pasiskaičiau čia jūsų nuomonių, dabar pradėsiu svarstyti, ar dėtis antrą kartą Mireną  unsure.gif Jau baigiasi manajai 5-erių metų terminas, galvojau, net neabejojau, kad vėl ją dėsiu, nes tikrai esu ja labai patenkinta, tik dabar privertėt susimastyti dėl plaukų slinkimo. Slenka jie man, atrodo, nuolat. Seniau buvo gražūs, vešlūs plaukai, taip pat ir nagai visad ilgi ir stiprūs. Net į galvą nešovė, kad čia Mirena "padėjo", visad galvojau, kad tiesiog nėra ko norėti - su metais plaukai menkėja, silpsta, kad nėra ko norėti tokių plaukų kaip 20-ies turėjau (nors man dar tik 33), gėriau rudenį ir pavasarį vitaminus, tai tą intensyviausią slinkimą pristabdydavo.
Tikriausiai būtų logiška išsiimti ją ir pagyventi be jos kurį laiką. Bet kai pagalvoju apie saugojimąsi prezervatyvais - šiurpas nueina kūnu. O kontraceptines tabletes naudoti - tai juk irgi tas pats kenkimas organizmui, tik dar tas žaidimas (prisimink, išgerk)  doh.gif
Kas išsiėmėte Mireną, darėte pertrauką? Ar pastebėjote, kad po to kažkas pagerėjo? Kokią tada apsaugos priemonę pasirinkote?

galiu pasakyt tiek,kad man labai slinko ir pries ja isidedant,nei kiek daugiau neslenka,negu anksciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2012 06 01, 21:53)
jus isitikinusios,kad nuo mirenos visos bedos?  smile.gif

Daugiau nei 500 % isitikinusi !
Papildyta:
QUOTE(čelsė @ 2012 06 01, 22:02)
Sveikos  4u.gif
pasiskaičiau čia jūsų nuomonių, dabar pradėsiu svarstyti, ar dėtis antrą kartą Mireną  unsure.gif Jau baigiasi manajai 5-erių metų terminas, galvojau, net neabejojau, kad vėl ją dėsiu, nes tikrai esu ja labai patenkinta, tik dabar privertėt susimastyti dėl plaukų slinkimo. Slenka jie man, atrodo, nuolat. Seniau buvo gražūs, vešlūs plaukai, taip pat ir nagai visad ilgi ir stiprūs. Net į galvą nešovė, kad čia Mirena "padėjo", visad galvojau, kad tiesiog nėra ko norėti - su metais plaukai menkėja, silpsta, kad nėra ko norėti tokių plaukų kaip 20-ies turėjau (nors man dar tik 33), gėriau rudenį ir pavasarį vitaminus, tai tą intensyviausią slinkimą pristabdydavo.
Tikriausiai būtų logiška išsiimti ją ir pagyventi be jos kurį laiką. Bet kai pagalvoju apie saugojimąsi prezervatyvais - šiurpas nueina kūnu. O kontraceptines tabletes naudoti - tai juk irgi tas pats kenkimas organizmui, tik dar tas žaidimas (prisimink, išgerk)  doh.gif

Netingek ,pasiskaityk mirenos anotacija ,ten viskas surasyta ,o plikimas yra vienas is mirenos salutiniu reiskiniu doh.gif Cia nesamone ,kad plaukai su amziumi reteja(nebent kazkiek po menopauzes) ,mano mamos plaukai trigubai storesni negu mano (nors ji jau pensininke ) ,mano plaukai net kazkiek plonesni negu mano 90 metu mociutes doh.gif . Jos mirenu jokiu nenesiojo doh.gif . O as galiu drasiai teigti ,kad tai mirenos kalte . Nieku gyvu daugiau jos nesideciau ir niekam nepatarciau schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Tai mano patirtis ,nesakau ,kad visoms butinai turi slinkti ,tiesiog man pasireiske butent toks salutinis mirenos poveikis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 06 01, 14:34)
blink.gif  hmmm ,daro tyrimus ,o priezasties kraujavimo taip ir neranda  doh.gif  ? Aisku ,mirena pats lengviausias kelias turbut daktaram  doh.gif - ikisa penkiems metams ir spakaini galva ,nebereik ieskot priezasties ,pasekme kazko(t.y. kraujavimas) sustabdytas ,o kad pacientei komplikacijos ,salutiniai tai jau dzin  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Nu pasakyk ,kaip nepykti ant tokiu "daktaru" ?
Tikiuosi nieko rimto tas kraujavimas  4u.gif  ,bet butu vis vien geriau issiaiskinti is kur jis .

Disfunkcinis kraujavimas yra diagnoze patvirtinta tlk ( tarptautiniu ligu klasifikacijoj).gydytojas nieko neismaste.ir siai diagnozei gydyti yra skiriami kt arba mirena.
Atsakyti
QUOTE(deimantine+ @ 2012 06 02, 00:25)
Disfunkcinis kraujavimas yra diagnoze patvirtinta tlk ( tarptautiniu ligu klasifikacijoj).gydytojas nieko neismaste.ir siai diagnozei gydyti yra skiriami kt arba mirena.

Gerai ,daleiskim . O kaip tuomet gydydavo tada ,kai jokiu kt ir mirenu nebuvo g.gif ? Siaip smalsu .
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 06 02, 00:31)
Gerai ,daleiskim . O kaip tuomet gydydavo tada ,kai jokiu kt ir mirenu nebuvo  g.gif  ? Siaip smalsu .

Ne daleiskim, o taip yra 4u.gif .kol nebuvo kt, deja gydymo nebuvo sad.gif .na ir dabar istikro visi kt tik neleidzia islisti kraujavimui. siaip atliekamas gimdos gleivines isgramdymas, bet po keliu ciklu ir vel buna tas pats.priklausomai nuo moters amziaus skiriamas duphastonas.o disfunkcini kraujavima gali sukelt daug priezasciu.pradedant rukimu, stresu ir baigiant hormoniniais organizmo pokyciais....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deimantine+: 02 birželio 2012 - 07:56