Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

QUOTE(Esha @ 2012 05 21, 20:43)
Jau issiaiskinau smile.gif kaina nudziugino biggrin.gif

Kiek mokėjote? Man jau laikas imti senąją ir dėti naują.
Atsakyti
QUOTE(čelsė @ 2012 05 30, 10:21)
Kiek mokėjote? Man jau laikas imti senąją ir dėti naują.

nepilnai 500 lt, pirkau eurovaistinej smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2012 05 30, 11:55)
nepilnai 500 lt, pirkau eurovaistinej smile.gif

ka taip nukritusi kaina? blink.gif
pas mane ji treti metai,mokejau Kamelijoj su nuolaida virs 700 g.gif
Atsakyti
Greit jos net veltui nieks nesides ,jei dauges moteru su tokiais salutiniais poveikiais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 05 30, 13:56)
Greit jos net veltui nieks nesides ,jei dauges moteru su tokiais salutiniais poveikiais  biggrin.gif

as tai nejauciu jokiu pasaliniu isskyrus tai,kad labiau krutis skauda pries mmm. Bet ju net nebuna,tik pozymius jauciu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos rolleyes.gif atejau pasidalinti dziugia zinia . Buvau neseniai pas savo kirpeja(nusikirpau visai trumpai lig ausu ,nes kai ilgesni plaukai ,tai sviecia plikas virsugalvis ... ,visa ziema pravaiksciojau su kepure ,slepdama plike su trim plaukais doh.gif doh.gif ) ,tai ji jau pamate ,kad galvoj mazu seriuku yra clap.gif
Vadinasi ,viskas ima atsistatyti . Nenoriu prisisneket perdaug ,bet padetis gereja . Po mirenos istraukimo praejo 4 menesiai ir 24 dienos doh.gif ,prireike tiek laiko ,kad plaukai kai kuriose vietose imtu ataugineti doh.gif Baisu net pagalvoti kiek zalos ji gali padaryti toms ,kurios nesioja ja metu metus verysad.gif doh.gif
Kaip kitoms sekasi , Monrute(ar sveikata gereja) ,everlasting(gal radai iseiti ,buvai kito ginekologo konsultacijoj unsure.gif ) ,Samand1 (ar praeina dusulio priepuoliai ), Refresh ( kaip su depresija reikalai ,mintys svieseja ? ) ...? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NakedA: 01 birželio 2012 - 09:27
QUOTE(NakedA @ 2012 06 01, 11:15)
Kaip kitoms sekasi , Monrute(ar sveikata gereja) ,everlasting(gal radai iseiti ,buvai kito ginekologo konsultacijoj  unsure.gif  )  ,Samand1 (ar praeina dusulio priepuoliai ), Refresh ( kaip su depresija reikalai ,mintys svieseja ? )  ...?  4u.gif

sveika 4u.gif , tai tikrai dziugi zinia ir svarbu labai tai, kad zinai, del ko taip atsitiko. Ataugs tavo plaukuciai su laiku, nes pasalinta priezastis.
As pas ginekologa kita nebuvau, nes nelabai zinau su kokiom tai ypatingai gerom rekomendacijom, bet ir pas ta pati neinu-vis tiek nepadeda. Gydausi pati savo nuoziura. Pati nustaciau, kame klaida gydymosi ir kodel nesiseka pagyti. Stebiuosi tik tuo, kodel viska turiu issiaiskinti pati, skaitydama, domedamasi savo liga, o kur gydytojas? Cia jis juk pas mus mokslus baiges smile.gif Begerdama ta flukanazoli uzmusau viska-ir ka turejau blogo, ir ka turejau gero. Pasirodo, antigrybeliniai vaistai tai kaip ir antibiotikai, salia ju reikia vartoti butinai gerasias bakterijas. As to nedariau, nes nebuvo paaiskinta ir i laisvas vietas, kuriu neuzeme gerosios bakterijos vel atsistatydavo grybelis. Na, cia mano nuomone. Po biski brendu is to liuno, ziuresiu, ka treti metai su Mirena dar padovanos, ar bus nauju isbandymu g.gif
Atsakyti
Tai biski normalizavosi pas tave ta problemele kaip supratau 4u.gif ? Bet tai zinok ne pirmas toks sykis ,kad jie nepasako visko ka turetu . Kazkada kai turejau temperatura ilga laika ,man israse antibiotikus ,kai nuejau i vaistine ,vaistininke paklause ar daugiau man daktare nieko neisrase ?? g.gif ,sakau ne ,o turejo? tai ji man paaiskino ,kad tie antibiotikai gydydami viena beda ,tuo pat metu augina kazkoki gryba ,kuriam butinai reikia priesnuodziu ,kad jis neaugtu doh.gif doh.gif doh.gif Tai nebepirkau isvis tokiu baisiu vaistu ,ir taip pasveikau schmoll.gif
Su mirena irgi panasiai , jei ne mama ,kuri uzvede ant kelio ,tai velniai zino kiek laiko dar buciau nezinojus ,kad man slenka butent del Mirenos doh.gif O daktarai tyli ,atseit negali but ,cia tu vienintele kuriai taip atsitiko ,kai tuo metu pilni forumai uzsienio mirga istorijom apie tai ,kaip del mirenos nuslinko plaukai ,antakiai ,prasidejo depresija ,gimdos spazmai ,nenoras myletis ,spuogai ,priaugo rekordiskai svorio ir t.t. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 06 01, 11:59)
Tai biski normalizavosi pas tave ta problemele kaip supratau  4u.gif  ? Bet tai zinok ne pirmas toks sykis ,kad jie nepasako visko ka turetu . Kazkada kai turejau temperatura ilga laika ,man israse antibiotikus ,kai nuejau i vaistine ,vaistininke paklause ar daugiau man daktare nieko neisrase ??  g.gif  ,sakau ne ,o turejo? tai ji man paaiskino ,kad tie antibiotikai gydydami viena beda ,tuo pat metu augina kazkoki gryba ,kuriam butinai reikia priesnuodziu ,kad jis neaugtu  doh.gif  doh.gif  doh.gif Tai nebepirkau isvis tokiu baisiu vaistu ,ir taip pasveikau  schmoll.gif
Su mirena irgi panasiai , jei ne mama ,kuri uzvede ant kelio ,tai velniai zino kiek laiko dar buciau nezinojus ,kad man slenka butent del Mirenos  doh.gif  O daktarai tyli ,atseit negali but ,cia tu vienintele kuriai taip atsitiko ,kai tuo metu pilni forumai uzsienio mirga istorijom apie tai ,kaip del mirenos nuslinko plaukai ,antakiai ,prasidejo depresija ,gimdos spazmai ,nenoras myletis ,spuogai ,priaugo rekordiskai svorio ir t.t.  doh.gif

prasideda jau 8tas menuo, kaip gydausi ta vaginita, siek tiek geriau. Mirena man visai uzdariusi menesines. Balandzio men patepliojo 2 dienas ir viskas, geguzę-vaiksciojau visa men istinusi, skaudancia krutine, pupsinciu pilvu...praeita sestadieni labai suskaudo strenas, nugara juosmens srity, atrode, kaip su replem rakino. Tai biski pramuso kazka panasaus i mmm, tai net akys nusvito. Hormoniniai pokyciai, keliami Mirenos irgi ne i nauda, tai itakoja maksties uzdegimams ir anotacijoj tai parasyta aiskiai. Zodziu, as pati jau patapau puse daktaro tiek apsisvietus, tegul jie nepudrina smegenu, nes bijo, kad farmacijos verslas nezlugtu. O klausyk, kaip tau buvo, nepamenu, gal klausiau, ar nepasileido kraujas kaip nors baisiai, kai isemei spirale, nes kitoms taip buna, kad is namu nebegali iseit del gausaus kraujavimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(everlasting♥ @ 2012 06 01, 11:09)
[size=1][/size]

prasideda jau 8tas menuo, kaip gydausi ta vaginita, siek tiek geriau. Mirena man visai uzdariusi menesines. Balandzio men patepliojo 2 dienas ir viskas, geguzę-vaiksciojau visa men istinusi, skaudancia krutine, pupsinciu pilvu...praeita sestadieni labai suskaudo strenas, nugara juosmens srity, atrode, kaip su replem rakino. Tai biski pramuso kazka panasaus i mmm, tai net akys nusvito. Hormoniniai pokyciai, keliami Mirenos irgi ne i nauda, tai itakoja maksties uzdegimams ir anotacijoj tai parasyta aiskiai. Zodziu, as pati jau patapau puse daktaro tiek apsisvietus, tegul jie nepudrina smegenu, nes bijo, kad farmacijos verslas nezlugtu. O klausyk, kaip tau buvo, nepamenu, gal klausiau, ar nepasileido kraujas kaip nors baisiai, kai isemei spirale, nes kitoms taip buna, kad is namu nebegali iseit del gausaus kraujavimo g.gif

Eik tu sau ,8 menesius gydaisi doh.gif ,jei ne spirale ,butum jauciu seniausiai pasigydzius unsure.gif Del menesiniu ,tai nera gerai kad ju nebera ...Man zinok iki siol vat menesines kai kraujuoju yra tik viena diena ,o kitas dvi tik rudai teplioju doh.gif doh.gif ,nors anksciau sirgdavau 3-4 dienas . Bet klausyk ,pagal visus pozymius ta spirale tau visai netinka schmoll.gif ,bet ir pati jauti turbut ...
Buvo buvo ,kraujavau stipriai kai istrauke ,bet paskui nustojo ir kita men prasidejo tos kuklios vienos dienos menesines g.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 06 01, 12:28)
Eik tu sau ,8 menesius gydaisi  doh.gif ,jei ne spirale ,butum jauciu seniausiai pasigydzius  unsure.gif  Del menesiniu ,tai nera gerai kad ju nebera ...Man zinok iki siol vat menesines kai kraujuoju yra tik viena diena ,o kitas dvi tik rudai teplioju  doh.gif  doh.gif ,nors anksciau sirgdavau 3-4 dienas . Bet klausyk ,pagal visus pozymius ta spirale tau visai netinka  schmoll.gif  ,bet ir pati jauti turbut ...
Buvo buvo ,kraujavau stipriai kai istrauke ,bet paskui nustojo ir kita men prasidejo tos kuklios vienos dienos menesines  g.gif

siaip as tai pries visas tokias priemones, nes tik naturalus gyvenimas gali buti sveikas, bet jinai man ideta kitais neva tai gydomaisiais tikslais, tik viena gal gydo (?), kita nugydo. Tai taip ir gyvenu, nei taip, nei taip...esu kryzkelej g.gif gydytojas isemima uzprotestavo, jei neklausysiu, kas man paskui pades, jei bus kitos bedos?
Atsakyti
QUOTE(everlasting♥ @ 2012 06 01, 12:29)
[size=1][/size]
siaip as tai pries visas tokias priemones, nes tik naturalus gyvenimas gali buti sveikas, bet jinai man ideta kitais neva tai gydomaisiais tikslais, tik viena gal gydo (?), kita nugydo. Tai taip ir gyvenu, nei taip, nei taip...esu kryzkelej g.gif gydytojas isemima uzprotestavo, jei neklausysiu, kas man paskui pades, jei bus kitos bedos?

Nezinau ,gal per daug asmeninis klausimas blush2.gif ,bet del kokios priezasties tau ideta spirale unsure.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NakedA: 01 birželio 2012 - 11:51