QUOTE(NakedA @ 2012 05 15, 12:09)
Everlasting ? O kiek laiko jau nesioji spirale ? Man tai visus 5 menesius kiek nesiojau tiek ir tepliojo, ir kraujavau ,sausu dienu nebudavo Ka tavo ginekologe sako del tavo savijautos ir uzdegimu ? Gal eina kazka kita sumastyti ,atrasti gydyma su maziau salutiniu reiskiniu ?
man balandžio 21d. suėjo lygiai 2 metai kaip esu to prietaiso nesiotoja. Bet nieko gero, kaip jau rasiau, as per juos nemaciau. Pas gydytoja lankiausi kovo viduryje, jis laike mane išgijusia, nes tepinelis buvo geras. Bet jis geras buvo del to, kad vartojau kas savaite flukanazoli, vos ji nutraukiau-per 10 d. atsinaujino. Tai dabar taip ir gyvenu, is vaistines uzsiperku flukanazolio, pabunu 10d. kol gerai ir vel kapsule, tada praeina vel trumpam ir vel pasaka be galo....nezinau, kaip gyventi toliau. Gydytojas paneige mirenos kalte ir sake, kad negalima man ja isimti mano busenoj, nes bus dar didesniu bedu, o sitas vaginitas atseit pagydytas... O pagijimas trunka 10 d. Taip noreciau dar kito gero ginekologo konsultacijos, bet nepazystu, kas tai galetu buti-visi jie, tiek valdiski, tiek privatus dirba tie patys per visas istaigas, tik pas privacius dar ir pinigai nemazi, o kazin kiek naudos butu. Taip noreciau kokio seno, gero gineklogo, su didele patirtim ir praktika, kokio profesoriaus (cia tik fantazuoju) :)gal jis zinotu is savo patirties kokiu dalyku, nebutinai aprasytu vadoveliuose, kas padetu isgyti