Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

QUOTE(NakedA @ 2012 05 15, 12:09)
Everlasting ? O kiek laiko jau nesioji spirale  g.gif  ? Man tai visus 5 menesius kiek nesiojau tiek ir tepliojo, ir kraujavau ,sausu dienu nebudavo  doh.gif  Ka tavo ginekologe sako del tavo savijautos ir uzdegimu ? Gal eina kazka kita sumastyti ,atrasti gydyma su maziau salutiniu reiskiniu  unsure.gif  ?

man balandžio 21d. suėjo lygiai 2 metai kaip esu to prietaiso nesiotoja. Bet nieko gero, kaip jau rasiau, as per juos nemaciau. Pas gydytoja lankiausi kovo viduryje, jis laike mane išgijusia, nes tepinelis buvo geras. Bet jis geras buvo del to, kad vartojau kas savaite flukanazoli, vos ji nutraukiau-per 10 d. atsinaujino. Tai dabar taip ir gyvenu, is vaistines uzsiperku flukanazolio, pabunu 10d. kol gerai ir vel kapsule, tada praeina vel trumpam ir vel pasaka be galo....nezinau, kaip gyventi toliau. Gydytojas paneige mirenos kalte ir sake, kad negalima man ja isimti mano busenoj, nes bus dar didesniu bedu, o sitas vaginitas atseit pagydytas... O pagijimas trunka 10 d. Taip noreciau dar kito gero ginekologo konsultacijos, bet nepazystu, kas tai galetu buti-visi jie, tiek valdiski, tiek privatus dirba tie patys per visas istaigas, tik pas privacius dar ir pinigai nemazi, o kazin kiek naudos butu. Taip noreciau kokio seno, gero gineklogo, su didele patirtim ir praktika, kokio profesoriaus (cia tik fantazuoju) :)gal jis zinotu is savo patirties kokiu dalyku, nebutinai aprasytu vadoveliuose, kas padetu isgyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(everlasting♥ @ 2012 05 15, 11:42)
[size=1][/size]

man balandžio 21d. suėjo lygiai 2 metai kaip esu to prietaiso nesiotoja. Bet nieko gero, kaip jau rasiau, as per juos nemaciau. Pas gydytoja lankiausi kovo viduryje, jis laike mane išgijusia, nes tepinelis buvo geras. Bet jis geras buvo del to, kad vartojau kas savaite flukanazoli, vos ji nutraukiau-per 10 d. atsinaujino. Tai dabar taip ir gyvenu, is vaistines uzsiperku flukanazolio, pabunu 10d. kol gerai ir vel kapsule, tada praeina vel trumpam ir vel pasaka be galo....nezinau, kaip gyventi toliau. Gydytojas paneige mirenos kalte ir sake, kad negalima man ja isimti mano busenoj, nes bus dar didesniu bedu, o sitas vaginitas atseit pagydytas... O pagijimas trunka 10 d. Taip noreciau dar kito gero ginekologo konsultacijos, bet nepazystu, kas tai galetu buti-visi jie, tiek valdiski, tiek privatus dirba tie patys per visas istaigas, tik pas privacius dar ir pinigai nemazi, o kazin kiek naudos butu. Taip noreciau kokio seno, gero gineklogo, su didele patirtim ir praktika, kokio profesoriaus (cia tik fantazuoju) :)gal jis zinotu is savo patirties kokiu dalyku, nebutinai aprasytu vadoveliuose, kas padetu isgyti g.gif

Jooo ,vaikeli .... turi "gera" ginekologa doh.gif Tavo vietoj net negalvodama bandyciau kitur registruotis schmoll.gif . Rimtai sakau , schmoll.gif pabandyk ,blogiau nebus . Visada geriau isgirsti daugiau nuomoniu . Sakyciau net privatininkai labiau yra papirkti negu valdiski doh.gif Negaliu,kaip kraujas uzvire gun_bandana.gif . Taip jau jie dirba ,kad pastoviai pirktum vaistus ir butum nuolatinis ju klientas doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NakedA: 15 gegužės 2012 - 10:55
QUOTE(NakedA @ 2012 05 15, 12:53)
Jooo ,vaikeli .... turi "gera" ginekologa  doh.gif  Tavo vietoj net negalvodama bandyciau kitur registruotis  schmoll.gif  . Rimtai sakau ,  schmoll.gif pabandyk ,blogiau nebus . Visada geriau isgirsti daugiau nuomoniu . Sakyciau net privatininkai labiau yra papirkti negu valdiski  doh.gif  Negaliu,kaip kraujas uzvire  gun_bandana.gif  . Taip jau jie dirba ,kad pastoviai pirktum vaistus ir butum nuolatinis ju klientas  doh.gif  doh.gif  doh.gif

su tom konsultacijom as jau ir iki Anglijos esu daejus, visi, kas ka pazysta, del manes paklausineja, net tuos, kurie domisi ar studijuoja naturalia medicina. Na, bet pastarieji visada yra kontracepcijos priesininkai, tai nuo to ir reikia pradeti, anot ju-pirmiausia pasalinti spirale ir tik tada ligas gydytis. Internetu uzduodu klausimus porai gydytoju, visi kaip susitare, ta pati melodija, pirmiausia tai-pasilpes imunitetas smile.gif kas butu, jei vel nueiciau, tai atsakyma jau zinau-gydymas aiskus, dviratis jau israstas, isradineti nebereikia. smile.gif mano uzdegimai grybelines kilmes, tai vienintelis vaistas-flukanazolis, taciau kiek jo galima vartoti. Jei net vaisto anotacijoj parasyta, kad esant makšties infekcijai pakanka vienkartines dozes. Man jau savo organizmo gaila, nes jis uzmusa ir "geruosius zverelius", tai pastoviai salia ju reikia ir gerasias bakterijas vartoti. Kaip liudna, pavasaris, vasara tuoj pat, atostogos, o nuotaika depresine, nieko nesinori, niekas nedziugina schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(everlasting♥ @ 2012 05 15, 12:06)
[size=1][/size]

su tom konsultacijom as jau ir iki Anglijos esu daejus, visi, kas ka pazysta, del manes paklausineja, net tuos, kurie domisi ar studijuoja naturalia medicina. Na, bet pastarieji visada yra kontracepcijos priesininkai, tai nuo to ir reikia pradeti, anot ju-pirmiausia pasalinti spirale ir tik tada ligas gydytis. Internetu uzduodu klausimus porai gydytoju, visi kaip susitare, ta pati melodija, pirmiausia tai-pasilpes imunitetas smile.gif kas butu, jei vel nueiciau, tai atsakyma jau zinau-gydymas aiskus, dviratis jau israstas, isradineti nebereikia. smile.gif mano uzdegimai grybelines kilmes, tai vienintelis vaistas-flukanazolis, taciau kiek jo galima vartoti. Jei net vaisto anotacijoj parasyta, kad esant makšties infekcijai pakanka vienkartines dozes. Man jau savo organizmo gaila, nes jis uzmusa ir "geruosius zverelius", tai pastoviai salia ju reikia ir gerasias bakterijas vartoti. Kaip liudna, pavasaris, vasara tuoj pat, atostogos, o nuotaika depresine, nieko nesinori, niekas nedziugina schmoll.gif

Internetu neklausinek ,jie ten kaip susitare ,pati sakai pastebejai ,as irgi ta zinau blink.gif . Nedelsk tik ,nes tiek vaistu i save kisti yra baisu doh.gif ,sveikata susigadinsi negryztamai jei taip toliau doh.gif . Buk gera ,pasikonsultuok su kitais daktarais ,nenuleisk ranku ,visada yra iseitis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 05 15, 13:28)
Internetu neklausinek ,jie ten kaip susitare ,pati sakai pastebejai ,as irgi ta zinau  blink.gif  . Nedelsk tik ,nes tiek vaistu i save kisti yra baisu  doh.gif  ,sveikata susigadinsi negryztamai jei taip toliau  doh.gif  . Buk gera ,pasikonsultuok su kitais daktarais ,nenuleisk ranku ,visada yra iseitis  4u.gif  4u.gif  4u.gif

zinau...aciu uz patarimus 4u.gif dar vienas trukdantis stabdis yra darbas, mano darbovieteje nelabai toleruojamas darbuotoju nebuvimas savo darbo vietose, labai nemalonus reikalas issiprasineti, bet, kaip sakoma, darbas tau sveikatos neatnes, galvosiu, ka cia sumascius, nes taip, kaip gyvenu dabar, ilgai testis nebegali, tai veda beprotybes link...
Atsakyti
QUOTE(everlasting♥ @ 2012 05 15, 12:56)
[size=1][/size]
zinau...aciu uz patarimus 4u.gif dar vienas trukdantis stabdis yra darbas, mano darbovieteje nelabai toleruojamas darbuotoju nebuvimas savo darbo vietose, labai nemalonus reikalas issiprasineti, bet, kaip sakoma, darbas tau sveikatos neatnes, galvosiu, ka cia sumascius, nes taip, kaip gyvenu dabar, ilgai testis nebegali, tai veda beprotybes link...

La,labai liudna girdeti tavo istorija.Man taip pat spirale buvo ideta gydimo sumetimu nes daktaras patare nuo maza kraujystes ir kadangi as turiu under active thairoida tai man buvo patarta detis mirena.Bet as turejau daug pasaliniu poveikiu tai ja issiemiau lauk ,db perejau ant mini -pills jos irgi sumazina kraujavima ir tinka mano thairoidui.Tai gal jum irgi butu kokia nors kita iseitis?Buciau anksciau paskaiciusi apie jusu bedas buciau gines uzklaususi kai buvau appointmente bet db saukstai po pietu...Sekmes
Atsakyti
QUOTE(samand1s @ 2012 05 15, 13:37)
La,labai liudna girdeti tavo istorija.Man taip pat spirale buvo ideta gydimo sumetimu nes daktaras patare nuo maza kraujystes ir kadangi as turiu under active thairoida tai man buvo patarta detis mirena.Bet as turejau daug pasaliniu poveikiu tai ja issiemiau lauk ,db perejau ant mini -pills jos irgi sumazina kraujavima ir tinka mano thairoidui.Tai gal jum irgi butu kokia nors kita iseitis?Buciau anksciau paskaiciusi apie jusu bedas buciau gines uzklaususi kai buvau appointmente bet db saukstai po pietu...Sekmes

o kas tas mini-pills? blush2.gif ieškau jau ir aš kitos išeities, nes Mirena pas mane nesilaiko, krenta lauk...o be jos man bus blogai: mėnesinės be proto gausios, gimdoj auga visokie dalykai ir tt.
Gal kas galit patart ką naudot, kad organizmui būt mažiau žalos?Jau nusivyliau viskuo, paskutinė viltis buvo Mirena, o ta va tau, ir netinka... blink.gif depresija jau man, nebežinau ką daryt....
Atsakyti
QUOTE(kristinala @ 2012 05 15, 21:55)
o kas tas mini-pills? blush2.gif ieškau jau ir aš kitos išeities, nes Mirena pas mane nesilaiko, krenta lauk...o be jos man bus blogai: mėnesinės be proto gausios, gimdoj auga visokie dalykai ir tt.
Gal kas galit patart ką naudot, kad organizmui būt mažiau žalos?Jau nusivyliau viskuo, paskutinė viltis buvo Mirena, o ta va tau, ir netinka... blink.gif depresija jau man, nebežinau ką daryt....

La.mini-pills dazniausei yra skiriamos mamom kurios maitina kudikius((nors mano vaikas didelis ir senai nustojau maitinti,bet man patare kai pasakiau kad nebenoriu spirales, pereiti prie ju),bet jos yra geriamos bejokios pertraukos ir lb sumazina kraujavima buna daznai kad kraujavimas ilgiau panaudojus dingsta.As geriu Cerazette db,gali placiau paskaityti apie jas.Bent as nusprendziau pereiti prie ju jeigu bus kazkoks pasalinis poveikis galiu iskarto nustoti gerti netaip kaip su spirale kuri turi buti istraukta su ginekologo pagalba . smile.gif
http://www.netdoctor.../mini-pills.htm

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samand1s: 15 gegužės 2012 - 22:37
Turiu mirena jau dvi kadensijas t.y. 10 metu ,po men reiks isimti, is tikruju tai per tiek laiko visko buvo kas cia forume parasyta t.y. ir nuotaiku kaita ir plaukai slino(bet as dariausi chemini susukavima tai vis galvojau kad nuo jo), svoris tai paugo gal tik pirmaisiais metais, plaukuotumas -tai tie patys tik paugo ilgesni. Na o nuotaikukaita tai patikekit visko buta.Vienas pliusas, kad isidejau ir po 5 metu nuejau tik issimti.po to po men isisidejau ie vel eisiu tik isiimti. menesiniukaip po tokiu nebuvo ,tepdavo tik po lasiuka kokia savaite,ir neskausmingos ,tik vyras skundesi kad badosi. Isvada-kiekvienos moters organizmas individualus, kas tinka vienai ,tas netinka kitai
Atsakyti
na, galiu tik pritarti pries tai isakytai minciai: " kas tinka vienai ,tas netinka kitai"
as pati esu su miena 2 metai ir kol kas tfiu tfiu tfiu nieko blogo negaliu pasakyti. MM pas mane kas menesi kelios dienos lengvai nejauciu as jokiu pasaliniu reiskiniu ir esu rami. temo man vartoti ir KT ir visokiu spermicidus, bet kol kas geriausias variantas pasirode mirena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margareta: 20 gegužės 2012 - 23:19
Sveikos,
Birzelio pradzioje bus mmm ir desiuos mirena.
Visada man visi sake, kad ji kainuoja ~1000 lt, o dabar kiek ieskau, per pus maziau g.gif
Cia tiek ji ir kainuoja? biggrin.gif
Atsakyti
Jau issiaiskinau smile.gif kaina nudziugino biggrin.gif
Atsakyti