Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

QUOTE(NakedA @ 2012 05 09, 14:47)
Monrute , o tau plaukai dar tebeslenka  blink.gif  , po kiek mazdaug per diena iskrenta ? Kiek jau praejo laiko ,po to kai tau iskrito spirale ? As skaiciau ,kad Mirena gali sukelti Telogen Effluvium busena ,kai plaukai esantys ramybes busenoje ,staiga ima kristi kuokstais  doh.gif . Ir tik pasalinus priezasti (siuo atveju spirale) ,plaukai labai pamazele nustoja slinkti ,praejus 6-8 menesiams po spirales istraukimo. Taip kad turekime vilties  4u.gif  . O kaip tu laikaisi ,everlasting ? Ar savijauta negereja  unsure.gif  ? Ka tavo ginekologe sako ?

slenka, bet mažesniais jau kiekiais
spiralė iškrito gal kokį spalį-lapkritį, tiksliai nežinau, nes kritimo jos nepastebėjau verysad.gif kas irgi mistika
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monrutė: 09 gegužės 2012 - 14:34
QUOTE(everlasting♥ @ 2012 05 09, 14:32)
[size=1][/size]

man labai blogai verysad.gif makšties grybelis nuolatos kartojasi, vaistai padeda tik 10ciai dienu. Na, kaip yra su tais gydytojais? Yra dvi barikadu puses-tradicines medicinos salininkai -tai musu ginekologai ir naturalios medicinos salininkai, pripazystantys tik homeopatini gydyma. Tos dvi puses niekada nesutars. Naturalistai yra pries KT ir kitokias priemones. O mano ginekologas-logiska, gina tas priemones ir sako, kad ne nuo ju. Bet anotacijoje aiskiai surasyti salutiniai, mano atveju ir "dazni vaginitai" ieina i ta skaiciu. Kaip ir buvau minejusi, man spirale ideta gydomaisiais tikslais, tik panasu, kad ji ne gydo, bet nugydo verysad.gif Imti lauk spirale gydytojas nesutiko, kad neatsirastu kitos bedos, grybelio jis nelaiko didele problema, atseit jis isgydomas, bet mano atveju toli grazu nepanasu. Kaip zinoti tiesa? g.gif

Negerai taip schmoll.gif ,pabandyk per kelis ginekologus pasiklausinet ka tavo atveju galima butu padaryti ,paziurek ka jie sakys . Netikiu kad nera kitu gydymo priemoniu nors uzmusk netikiu doh.gif ... O kaip seniau gydydavo ,kol spiraliu nebuvo g.gif ? Beto kazkur jau skaiciau ,kad spirale ne gydo , o tik laikinai sumazina simptomus ,kol ja nesioji, o pacios ligos negydo . Kai ja issiimsi vel viskas atsinaujins ... nejau jie mano ,kad tu visa gyvenima nesiosi mirena g.gif doh.gif Ka tie daktarai isvis masto ?! unsure.gif
Atsakyti
As nenoriu cia nei vienos izeisti,tiesiog isidejusi ja,ir noriu apsisviesti,kad jei kas vyktu ne taip,spresciau problema. Todel ir klausine,gal kiek netaktiskai ax.gif Lb uzjauciu visas,kam nepasiseke. As po pirmojo gimdymo,saugojausi naturaliai,nes viskas buvo ciki,taciau po antro gimdymo,praejus 1m,ciklas tiap ir nesusitvarke,KT isvis nepriima organizmas,tai nieko ir neliko,kaip pabandyti Mirena,nes ji iskiria maziausiai hormono,ziuresiu,kaip bus. Kol kas svoris nepakito,nuotaika,gal kiek ir irzli,ale kad gyvenu kraste,kur nuolatinis lietus biggrin.gif Tikiuos viskas bus gerai...
Atsakyti
QUOTE(Nala24 @ 2012 05 11, 19:05)
As nenoriu cia nei vienos izeisti,tiesiog isidejusi ja,ir noriu apsisviesti,kad jei kas vyktu ne taip,spresciau problema. Todel ir klausine,gal kiek netaktiskai ax.gif  Lb uzjauciu visas,kam nepasiseke. As po pirmojo gimdymo,saugojausi naturaliai,nes viskas buvo ciki,taciau po antro gimdymo,praejus 1m,ciklas tiap ir nesusitvarke,KT isvis nepriima organizmas,tai nieko ir neliko,kaip pabandyti Mirena,nes ji iskiria maziausiai hormono,ziuresiu,kaip bus. Kol kas svoris nepakito,nuotaika,gal kiek ir irzli,ale kad gyvenu kraste,kur nuolatinis lietus biggrin.gif  Tikiuos viskas bus gerai...

4u.gif Labai dziaugiuosi kad jum tiko mirena,as vakar issiemiau lauk po 3kelioniu i lygonine .Db esu laiminga,.O kur jus gyvenat kad pas jus lyje?uk?Bandysiu pereiti ant mini pill ,gal sitos geriau man tiks. 4u.gif
Atsakyti
[quote=NakedA,2012 05 09, 12:21]
Kartais taip atrodo kad aiskinciau sienai frusty.gif . Aiskiai jug buvau parasius- isidejau Mirena ,prasidejo keisti dalykai samoneje ,verksmingumas ,itin bloga nuotaika , juodos mintys ,nieko nesinorejo ,gydytoja po apziuros paskyre antidepresantu doh.gif . Tai gal ne as pati vis delto vaistus nuo depresijos sau pasiskyriau doh.gif doh.gif biggrin.gif ?!? Visus kitus salutinius kas man buvo ,esu placiai aprasiusi ir anksciau ,tad nenoriu kartotis . O issiemus spirale jau sekancia diena protas prasviesejo , depresijos kaip nebuta bigsmile.gif . Ir dabar su siaubu prisimenu kaip nesiodama mirena jauciausi blogai ,ir palyginus su savijauta ,kaip as jauciusi dabar ,praejus 4 menesiams po istraukimo , galiu drasiai pasakyti , 1000 kartu geriau thumbup.gif . Net plaukai po truputi maziau slenka ,bet as kantri ,zinau gal gali prireikti ir pilnu metu kol atsistatys. Jug tokia chemija ,svetimkuni kisau i save doh.gif . Tai blogiausias mano kada nors padarytas sprendimas doh.gif doh.gif doh.gif . NIEKADA nebedaryciau savo kunui nieko panasaus schmoll.gif ,ir kitoms tikrai nezadu patarti detis ta bjaurybe i save ,nebent saves nemylit g.gif , jug yra tiek naturaliu apsisaugojimo priemoniu ,tik reikia skirti laiko sau , o siais skubejimo laikais visi tik nori greitai ,bet kur ,bet kada ,negalvojant apie pasekmes - isgerei tablete ir megaujies sexu kiek nori ,isidejai spirale ir 5 metus duodiesi uzmirsdama kad ja turi doh.gif . ACIU ,karta "atsikandau" ,daugiau nebenoriu 4u.gif
as uz jusu zodzius kaip sakoma lenkiu galva, pritariu, as ir senesniuose forumuose rasiau kiek ta bjaurybe man pridare problemu su sveikata, sakiau niekada cia neberasysiu, nes kitos moterys taip puola ir irodineja savo , kad rodosi as meluociau, o as tiesiog pasakojau savo teisybe ir patirti, bet si karta dar isikisu,
man nuo sitos bjaurybes buvo issivyste nuolatiniai uzdegimai, kuriuos gydziausi visus metus ja turedama, o tureju 4 metus, net issiemusi dar metus atstatinejau savo mikroflora, ji buvo visai issibalansavusi, dar vis iki siol jauciu pasekmes.. nekalbu jau apie pastovius tepliojimus, o svarbiausia kad praradau savo grozi moteriska, nes plaukai isslinko kuokstais, praejo jau 5 metai kaip issiemusi, deja dalis plauku ir dar neataugo...priaugusi buvau daug svorio, depresija, nenoras jokio sekso, daug moteru man parase i asmenini, kurios panasiai nukentejo, bendraujam iki siol, tenorejau pasakyti, jei jauciate kad kazkas ne taip ja isidejusios, imkite lauk, nelaukite metus, gal susitvarkys..tik pabloginsite savo sveikata, ji tikrai nera panaceja...sekmes visoms ja turincioms smile.gif
Atsakyti
[quote=sindi,2012 05 12, 08:14]
[quote=NakedA,2012 05 09, 12:21]
as uz jusu zodzius kaip sakoma lenkiu galva, pritariu, as ir senesniuose forumuose rasiau kiek ta bjaurybe man pridare problemu su sveikata, sakiau niekada cia neberasysiu, nes kitos moterys taip puola ir irodineja savo , kad rodosi as meluociau, o as tiesiog pasakojau savo teisybe ir patirti, bet si karta dar isikisu,
man nuo sitos bjaurybes buvo issivyste nuolatiniai uzdegimai, kuriuos gydziausi visus metus ja turedama, o tureju 4 metus, net issiemusi dar metus atstatinejau savo mikroflora, ji buvo visai issibalansavusi, dar vis iki siol jauciu pasekmes.. nekalbu jau apie pastovius tepliojimus, o svarbiausia kad praradau savo grozi moteriska, nes plaukai isslinko kuokstais, praejo jau 5 metai kaip issiemusi, deja dalis plauku ir dar neataugo...priaugusi buvau daug svorio, depresija, nenoras jokio sekso, daug moteru man parase i asmenini, kurios panasiai nukentejo, bendraujam iki siol, tenorejau pasakyti, jei jauciate kad kazkas ne taip ja isidejusios, imkite lauk, nelaukite metus, gal susitvarkys..tik pabloginsite savo sveikata, ji tikrai nera panaceja...sekmes visoms ja turincioms smile.gif
[/quote]

tai ir as taip manau, kad tas niekaip neisgydomas ūmus vaginitas pas mane ir yra butent del mirenos kaltes
Atsakyti
visoms vienas dalykas negali tikti.. juk musu kunai, organizmai yra visi skirtingi. zinom jog rizikuojam. kazkam rizika pasiteisina, o kazkam dar labiau sujaukia gyvenima. bet juk vistiek rizikuojam.. as pati turiu Mirena jau daugiau nei pusmeti. jokiu salutiniu dalyku nejauciu. o jeigu pajausiu, tai pirmoj eilej kreipsiuos del spirales, nes kontraindikaciju prirasyta begale. taip pat kaip ir nuo KT.
Atsakyti
QUOTE(Riveta @ 2012 05 13, 17:53)
visoms vienas dalykas negali tikti.. juk musu kunai, organizmai yra visi skirtingi. zinom jog rizikuojam. kazkam rizika pasiteisina, o kazkam dar labiau sujaukia gyvenima. bet juk vistiek rizikuojam.. as pati turiu Mirena jau daugiau nei pusmeti. jokiu salutiniu dalyku nejauciu. o jeigu pajausiu, tai pirmoj eilej kreipsiuos del spirales, nes kontraindikaciju prirasyta begale. taip pat kaip ir nuo KT.

o ar buvo tau adaptacinis laikotarpis? Kiek ilgai po dėjimo tepliojo ar kraujavo?Aš jau pradedu galvot kad man ji netinka, g.gif antras mėnuo eina, o kraujavimas, nors ir nedidelis bet nesiliauja...
Atsakyti
QUOTE(kristinala @ 2012 05 14, 21:43)
o ar buvo tau adaptacinis laikotarpis? Kiek ilgai po dėjimo tepliojo ar kraujavo?Aš jau pradedu galvot kad man ji netinka, g.gif  antras mėnuo eina, o kraujavimas, nors ir nedidelis bet nesiliauja...

La,as kraujavau tris menesius ,kiekvienam skirtingai.Bet db esu jau issiemusi nes man netiko ,tikiuosi tau tiks 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(sindi @ 2012 05 12, 07:14)
man nuo sitos bjaurybes buvo issivyste nuolatiniai uzdegimai, kuriuos gydziausi visus metus ja turedama, o tureju 4 metus, net issiemusi dar metus atstatinejau savo mikroflora, ji buvo visai issibalansavusi, dar vis iki siol jauciu pasekmes.. nekalbu jau apie pastovius tepliojimus, o svarbiausia kad praradau savo grozi moteriska, nes plaukai isslinko kuokstais, praejo jau 5 metai kaip issiemusi, deja dalis plauku ir dar neataugo...priaugusi buvau daug svorio, depresija, nenoras jokio sekso, daug moteru man parase i asmenini, kurios panasiai nukentejo, bendraujam iki siol, tenorejau pasakyti, jei jauciate kad kazkas ne taip ja isidejusios, imkite  lauk, nelaukite metus, gal susitvarkys..tik pabloginsite savo sveikata, ji tikrai nera panaceja...sekmes visoms ja turincioms smile.gif

Zianau tave ,Sindi 4u.gif . Skaiciau tavo istorija su Mirena senesnese temose . Uzjauciu ,kad plaukai visi nebeataugo unsure.gif ... vis tik ilga laiko dali isnesiojote ta "gyvate uzanty" ... huh.gif smagu ,kad paraset 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NakedA: 14 gegužės 2012 - 22:36
QUOTE(kristinala @ 2012 05 14, 22:43)
o ar buvo tau adaptacinis laikotarpis? Kiek ilgai po dėjimo tepliojo ar kraujavo?Aš jau pradedu galvot kad man ji netinka, g.gif  antras mėnuo eina, o kraujavimas, nors ir nedidelis bet nesiliauja...

cia palyginus niekis su mano patirtim, nes man diena is dienos tepliojo 9 men. Kentejau ir be jokiu santykiu gyvenau. Iskentejau, praejo...laime truko neilgai-kita beda pristojo. Jei butu ideta del apsaugos, tai sakyciau, nuo ko saugotis, jei lytinis gyvenimas patampa neimanomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(everlasting♥ @ 2012 05 15, 08:19)
[size=1][/size]

cia palyginus niekis su mano patirtim, nes man diena is dienos tepliojo 9 men. Kentejau ir be jokiu santykiu gyvenau. Iskentejau, praejo...laime truko neilgai-kita beda pristojo. Jei butu ideta del apsaugos, tai sakyciau, nuo ko saugotis, jei lytinis gyvenimas patampa neimanomu smile.gif

Everlasting ? O kiek laiko jau nesioji spirale g.gif ? Man tai visus 5 menesius kiek nesiojau tiek ir tepliojo, ir kraujavau ,sausu dienu nebudavo doh.gif Ka tavo ginekologe sako del tavo savijautos ir uzdegimu ? Gal eina kazka kita sumastyti ,atrasti gydyma su maziau salutiniu reiskiniu unsure.gif ?
Atsakyti