[quote=NakedA,2012 05 09, 12:21]
Kartais taip atrodo kad aiskinciau sienai
. Aiskiai jug buvau parasius- isidejau Mirena ,prasidejo keisti dalykai samoneje ,verksmingumas ,itin bloga nuotaika , juodos mintys ,nieko nesinorejo ,gydytoja po apziuros paskyre antidepresantu
. Tai gal ne as pati vis delto vaistus nuo depresijos sau pasiskyriau
?!? Visus kitus salutinius kas man buvo ,esu placiai aprasiusi ir anksciau ,tad nenoriu kartotis . O issiemus spirale jau sekancia diena protas prasviesejo , depresijos kaip nebuta
. Ir dabar su siaubu prisimenu kaip nesiodama mirena jauciausi blogai ,ir palyginus su savijauta ,kaip as jauciusi dabar ,praejus 4 menesiams po istraukimo , galiu drasiai pasakyti , 1000 kartu geriau
. Net plaukai po truputi maziau slenka ,bet as kantri ,zinau gal gali prireikti ir pilnu metu kol atsistatys. Jug tokia chemija ,svetimkuni kisau i save
. Tai blogiausias mano kada nors padarytas sprendimas
. NIEKADA nebedaryciau savo kunui nieko panasaus
,ir kitoms tikrai nezadu patarti detis ta bjaurybe i save ,nebent saves nemylit
, jug yra tiek naturaliu apsisaugojimo priemoniu ,tik reikia skirti laiko sau , o siais skubejimo laikais visi tik nori greitai ,bet kur ,bet kada ,negalvojant apie pasekmes - isgerei tablete ir megaujies sexu kiek nori ,isidejai spirale ir 5 metus duodiesi uzmirsdama kad ja turi
. ACIU ,karta "atsikandau" ,daugiau nebenoriu
as uz jusu zodzius kaip sakoma lenkiu galva, pritariu, as ir senesniuose forumuose rasiau kiek ta bjaurybe man pridare problemu su sveikata, sakiau niekada cia neberasysiu, nes kitos moterys taip puola ir irodineja savo , kad rodosi as meluociau, o as tiesiog pasakojau savo teisybe ir patirti, bet si karta dar isikisu,
man nuo sitos bjaurybes buvo issivyste nuolatiniai uzdegimai, kuriuos gydziausi visus metus ja turedama, o tureju 4 metus, net issiemusi dar metus atstatinejau savo mikroflora, ji buvo visai issibalansavusi, dar vis iki siol jauciu pasekmes.. nekalbu jau apie pastovius tepliojimus, o svarbiausia kad praradau savo grozi moteriska, nes plaukai isslinko kuokstais, praejo jau 5 metai kaip issiemusi, deja dalis plauku ir dar neataugo...priaugusi buvau daug svorio, depresija, nenoras jokio sekso, daug moteru man parase i asmenini, kurios panasiai nukentejo, bendraujam iki siol, tenorejau pasakyti, jei jauciate kad kazkas ne taip ja isidejusios, imkite lauk, nelaukite metus, gal susitvarkys..tik pabloginsite savo sveikata, ji tikrai nera panaceja...sekmes visoms ja turincioms