QUOTE(RoTeNa @ 2012 01 12, 21:57)
Isidejau mirena, gydytojas perspejo, kad negalima pasilenkus stagiai kelti nieko sunkaus taip pat ir vaiko, pirma reik pritupt ar prisest ir tik tada, nes kitaip gali iskristi spirale. man cia kazkokia nesamone :/ ar jus irgi apie tai perspejo ir ar taip darot?
Tikrai nieks neperspėjo, nemanau, kad čia reali tiesa Tai kaip db imsi ir nekelsi vaiko, nu nesamonė grynai
QUOTE(bevardė @ 2012 01 11, 17:57)
Praėjus 5 m. Mireną reikia išimti, o ar galima dėti iškarto naują? Anksčiau kai dėjausi spiralę, sakė viena gydytoja, kad bus galima, o dabar kai jau artėja tas laikas išssiimt, kita gydytoja liepia laukti bent metus, o aš visai nenoriu laukti ir tuos metus gerti KT, nematau prasmės tame laukime.
Jei teisingai pamenu, mano gydytojas, dedamas mirena, sake, kad po penkių metu isemus spirale iskart bus galima idet kita. Kaip supratau, net to pacio vizito metu.
Bet va man idomu, kai kurios rašo, kad spirale iškrenta - o kaip tai pastebėti? Jei nepamatai, kai iškrito, tai kaip suprasti, kad jos nebera? Is atsiradusiu menesiniu? Bet ar jos iskart ir atsiranda?
QUOTE(mazuika @ 2012 01 12, 23:55)
Bet va man idomu, kai kurios rašo, kad spirale iškrenta - o kaip tai pastebėti? Jei nepamatai, kai iškrito, tai kaip suprasti, kad jos nebera? Is atsiradusiu menesiniu? Bet ar jos iskart ir atsiranda?
šiaip pagal siūliukus
man kadangi jie buvo trumpi, jų neužčiuopdavau....todėl ir nepastebėjau, kad jos nėr....
bet ir nesamone, negi kasdien kisi pirsta ir tikrinsi
QUOTE(mazuika @ 2012 01 13, 12:00)
A jeigu siuliuku jau kuri laiką neuzciuopiu - reiškiasi nebera?? Nes man būdavo - pradingasta, bet po to vėl atsiranda. O dabar jau senokai "nerandu"...
Bet tai velnias - taip ir apnestet labai lengva
Bet tai velnias - taip ir apnestet labai lengva
čia geriau klausti gydytojo
kitos pasakoja, kad tiesiog prausiantis jaučia ir viskas, viena pažįstama sakė, kad vyras kažkaip jautė...todėl pakirpo juos....
Įlindau į šią temą, nes jau aktualu pasidarė, taigi galiu kartu išsakyti nuomonę apie Mireną, man tik Kovą jau bus 5 m., bet išsiimsiu vasario pradžioj, ir įdomu kada galima kitą dėti, bet suopratau, kad vieningos nuomonės nėra, taigi reiks gyd. teirautis.
O pliusų man buvo labai daug, mm buvo tik pirmus du mėnesius, toliau visiškai nereikėjo dėl to suktis galvos, jokių neaiškių galvos skausmų, spuogų ir pan., savijauta Taigi aš tik už ją
O pliusų man buvo labai daug, mm buvo tik pirmus du mėnesius, toliau visiškai nereikėjo dėl to suktis galvos, jokių neaiškių galvos skausmų, spuogų ir pan., savijauta Taigi aš tik už ją
QUOTE(RoTeNa @ 2012 01 12, 17:57)
Isidejau mirena, gydytojas perspejo, kad negalima pasilenkus stagiai kelti nieko sunkaus taip pat ir vaiko, pirma reik pritupt ar prisest ir tik tada, nes kitaip gali iskristi spirale. man cia kazkokia nesamone :/ ar jus irgi apie tai perspejo ir ar taip darot?
nieko panašaus man nesakė ir tikrai neperspėjo...
o dėl iškritimo,tai irgi šiek tiek nejauku. kad gali nepastebėt...
eisiu kitą savaitę tikrintis ns bus jau 6sav. praėję nuo įdėjimo.
sakyčiau nuotaikų atžvilgiu, viskas tvarkosi, nebėr tokių permainingų.
Tepliot kartais pateplioja,bet labai nestipriai. laukiu,kad jau tie pirmi keli mėn. praeis.
nes tikiuosi,kad spuogai dings visiškai - kol kas dar iškyla koks vienas kitas.nekreipčiau perdaug dėmesio,bet jie tokie labai skausmingi ir gilūs būna,jei jau atsiranda.....seniau tik prieš pat mmm buvo,kad iškyla koks vienas du.. o dabar nuo Mirenos įdėjimo vis po keletą iškyla. vieni pradingsta, vėl koks vienas ar du iškyla kitose vietose.. vis dar tikiuosi,kad čia tik organizmas pratinasi prie spiralės ir vėliau jų visai nebeatsiras...
kiek daug skirtingu nuomoniu as vis pagalvoju apie mirena..bet gine sake palaukti kol praeis 8 men po cp operacijos, nes anksciau negalima deti, todel dbr ir galvoju ka cia pasirinkus kokie pliusai ir minusai jos..o tai visiskai isnyksta menesines jei ja isidedi?
Man išnyko, gyd. sakė, jog tai reiškia, kad man tiko, aš irgi taip manau, nes kaip patogu Bet tikrai ne visoms
QUOTE(Nika25 @ 2012 01 14, 18:18)
nieko panašaus man nesakė ir tikrai neperspėjo...
jei kelti negalima, tai ir su sportu nelabai